Plåtning!

Hej!!!

Inatt var den första natten i den där underbara sängen:O... jäklar vad man sov gott i den! Ett litet helvete att bygga ihop den men ärsch, Ralle och Kaljo gjorde det mesta, Elin satt där som prinsessan på ärten och lyfte inte många fingrar, men fan jag är så oteknisk ändå så det spelar ingen roll.

Ikväll var jag ute en sväng och skulle fota HDR för första gången med Lennart, vi fotade med hans kameror. Jag fick  låna hans 1D mark III och jävlar vilken kamera!!! är mer eller mindre kär i den och kommer antagligen gråta när jag kommer tillbaka till skolan och ska fota med dedär skitkamerorna.. menmen sånt är livet.

Eftersom jag inte hade ett stativ var det inte lätt med HDR märkte vi tillslut så det blev några vetebilder i marbäck och några vid klipporna, haha. Det var inte skitmysigt att gå i det där vetet, och högt var det med! Men här är några av bilderna han tog på mig i alla fall. (Har redigerat dem själv och Lennart tog bilderna.)

     
Den bild som jag blev mest nöjd med är nr 3 från vänster. Gillar uttrycket i bilden och det sträva vetet som kommer fram i förgrunden.

Nu blir det nattkebab! imorgon blir det jobb igen!



 

Puss♥


Kommentarer
Postat av: Lennart

Hehe du får be Mats snällt om att dom ska köpa in en Canon 1D mark III åt bara dig =)

Postat av: Noubaelin

Ah, jag får nog försöka göra deT:P.. kanske kan få en lite billigare genom skolan:P

2008-07-19 @ 17:07:49
Postat av: HDR-Fotograf

De flesta av mina HDR-bilder tar jag på frihand, just för att jag är så lat och inte orkar dra fram stativet ur väskan, men det gäller endast i bra väder. Så fort det blir dunkelt är det kört.

2008-07-20 @ 12:02:48
URL: http://fotografhelsingborg.blogg.se/
Postat av: HDR-Fotograf

Nä, blåser det osv är det nog lättare med att digitalt gaffla tre exponeringar från en bild istället så som denna: http://stilbild.nu/flygplatsbrandman.htm

Den är omöjlig annars.

Stadig på hand kommer från min skyttetid. Två djupa andetag, blås ut halva mängden och krama av skottet inom åtta sek. Gäller även inom fotografering.

2008-07-20 @ 12:08:31
URL: http://fotografhelsingborg.blogg.se/
Postat av: luhluu

ja gilla den 4 e bäst, skitfin. hehe joo festa e ju roligare men det blev ju lite det med. å det blir billigare att äta och bo, rättare sagt gratis om man jobbar där =)

2008-07-20 @ 12:57:55
URL: http://luhluu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0