Rolig ölreklam!

Sitter här vid datorn och funderar på vad man ska äta för middag?.. Samtidigt som jag såg denna skojjiga Ölreklam^^ haha Enjoy!

v

Kram!!

Analysera film

image59
Hej
Nu sitter jag inomhus och kollade precis klart på filmen Hitman, för andra gången. Jag går en kurs i skolan som heter filmkunskap och där kollar vi på mycket film. Nu har jag däremot 3 uppgifter jag måste göra i helgen, och det är att skriva 2 recensioner och 1 analys:/. Detta är skitsvårt och jag har ju så svårt att komma ihåg hela filmen. haha jag kanske får se den igen sedan^^
Kanske dags att börja skriva, kommer ta ett tag känner jag!
Kram

För er som inte vet

Jag har nu haft  min blogg i ca en månad  kan jag tro och jag har inte lämnat ut speciellt mycket fakta om mig själv. Så här får ni lite info,=) Hittade knappt någon bild alls då jag ler, är jag en allvarlig person kanske? Ah det kanske jag är, men älskar att släppa loss då och då. Kämpar med att bli mer impuslsiv!

image58
Namn: Elin Linnéa Anderson (och ja, det ska vara med ett S)
Ålder: 17 år, 18 i Augusti
Längd: 171,5cm
Vikt:  52kg
Bor: På hester i  Ulricehamn, men flyttar till Karlslätt i Juni. 
Intressen: Smink, mode, festa och mysa i solen
Det ingen vet om mig: Pratar med min blomma jag har i fönstret
Det andra tycket om mig:  Att jag är en go person som bryr sig om andra. Samt att jag är väldigt självständig och ansvarsfull.
De saker som är mindre bra:  Är besatt av smink och skönhet, är för snäll och ger människor fler chanser än de förtjänar.
Är rädd för:  Att gå i mörkret, spindlar och att bli gammal.
Tycker om: Min rumsis Kaljo, naglar, smink, hår och kläder och djur i alla dess slag

 


 

Det där var  lite rolig fakta om mig, vill ni veta något mer så fråga bara=)

KRAM!

Smycken! <3

Jag vill bara glassa i smycken när jag ser dessa! Mycket av mina smycken har försvunnit i festandet osv, är det så för er mer?:P

Här är ett underbart armband som är designat av Angela Gothborn, vet dock inte vem det är men hon är skicklig. Vill haaa! Sommrig är det med!
 
(En aliminiumlänk med satinband. Pris 295:-)




Här har vi ett jättefint halsband, jag skulle välja att ha en vit blus eller liknande och så använda detta halsband som en liten färgklick^^ Görgulligt.

(Pris 259:-, men om du blir medlem på sidan får du allt mycket mycket billigare!)



Dessa små bling bling Charms är söta. Jag vill ha allihopa^^ Ingen som erbjuder sig att köpa? haha. Synd att de är lite dyra bara:P Dessa kommer från Pilgrim allihopa.
                                                                                                 
(Björnen kostar 299:- , jordgubben 319:- och tärningen 179:-)         
Bli medlem på  www.leshop.se för billigare priser!


Hoppas ni fick i alla fall lite inspiration, det är det bästa=)
KRAM

Hot or not?

   Eva Longoria har verkligen hittat hennes färg! Denna klänning är både trendig  och snygg.Den hade man inte tackat nej till. Dessutom har hon väldigt tjusiga pumps. Älskar dem! <3 Helrätt!
          
 


Paris, vad sysslar du med?!

Detta händer ganska ofta, att Paris går runt i en outfit som är helt åt ¤&"%¤%¤. Hur har du/din stylist tänkt egentligen?! En helt slimmad klänning som mest ser ut som något du skulle ha sytt själv. Varför har du ingen BH?. Jag har inte mycket mer att säga än att denna gången har du misslyckats, eller vad tycker ni?
Inte bra Paris!


Bra färg Beckham!
Den här klänningen Victoria har är inte den snyggaste men jag tycker verkligen att hon har helrätt färg. Dessutom är den klänningen lite annorlunda. Detta brukar vi inte se henne i. Hon har gärna korsetter på sig annars. Ibland kan det bli lite tråkigt att ha samma färg på klänningen och skorna, men i fall som dessa och Eva Longorias outfit fungerar det jättebra!
Däremot tycker jag att om man har en sådan här enkel klänning som Beckham har kan man dra till med lite större armband och gärna någon stor ring!


KRAM=)

Makeuprådgivning!

dag var jag nere på Kicks för att få min makeuprådgivning jag har väntat på. Det var samma tjej som jag intervjuade som fick sminka mig. Jag fick helt själv välja hur det skulle gå till och jag valde ett lite udda alternativ. Jag sade att de inte alls behövde sminka mig egentligen utan att de kunde bara ösa på med tips. Men efter att vi hade diskuterat lite ville hon ändå testa lite olika färger på mina ögon. Sedan kom Sophie in (en annan tjej som jobbar på Kicks) och sade vilka färger jag skulle passa i.  Det var rosa, lila, brun och lite blå. Det är just de färgerna, förutom blå jag använder^^  

Testade en rosa eye-liner på mig från Nouba som var svinsnygg! Den måste jag ha!

Den ger en snygg metalliceffekt och fungerar lika bra till vardags som till fest.
Jag fick även reda på att skuggorna som sitter bäst är Lancome och Nouba, Det var tur för jag har en hel del skuggor från Nouba.

Jag har tyvärr ingen bild på sminkningen, och det har jag inte på grund av att hon testade så mycket på mig och gjorde inte en fulländad sminkning, Men det var mitt val. Ett plus till Kicks med eftersom jag egentligen bara skulle få en halvtimma egentligen men fick rådgivning i över en timma^^ 

Kanske ska börja bygga naglar i Maj månad!
Det kommer bli billigt och bra, i alla fall i början:P
Hoppas ekonomin tillåter! Då är det bara att köra på:D
image47


 

KRAM!











      


Nyinköpt!

Det senaste inköpet är en rengöring från Lumene som jag faktiskt kan rekomendera, Den både luktar gott och är bra! Kostar dessutom inte speciellt mycket heller och har en fräsch doft! Den jag köpte passar för normal hy. Den kostade 115:-

i Vår är det ju starka färger som gäller. Alla har inte börjat våga ta på sig det än och jag förstår att det är lite ovant att börja med färger när man ahr gått i brunt och mörkt i vinter. Då gör man istället så att man kör en mjukstart och köper ett färgstarkt nagellack! Jag valde att köpa ett starkt rosa som är väldigt fint. Snyggt att ha till svarta jeans och ett snyggt linne. Rekomenderar även att ha tex ett armband eller en annan assocear som är i samma färg. Nummret på lacket är "5" och är från märket Depend 25:-. Jag har länge varit emot det märket utan att knappt ha provat det just för att det är så billigt. Nu kan jag snarare rekomedera er att köpa det, sålänge du har ett bra baslack och överlack funkar detta jättebra. Nagellacket har mycket pigment i och man behöver bara måla på ett lager om man så vill. Så istället för att köpa ett större nagellack som är mycket dyrare och som hinner bli dåligt innan den är slut så tycker jag att du ska köpa billigare lack och fler! Alltid kul att ha fler färger att välja mellan!

Kramar=)


Tomt på "göralistan" i helgen:/

Nu sitter jag åter igen på en fotolektion, sitter och redigerar lite bilder idag, orkar inte gå ut.
När jag var hos min mamma i blidsberg senast tog jag lite kort, och jag kunde ju inte motstå att ta en bild på världens sötaste  hund Nutte. Han vill jag ha!


Jag tog även lite kort på familjen samt på en lite ball blomma jag hittade i stugan^^

Alla drar iväg i helgen!
Hej jag heter Elin, jag drack lite för mycket förra  helgen så denna helgen har jag bestämt mig för att inte dricka alls. Men det som suger är att alla mina polare ska till en födelsedagsfest. Verkligen alla ska dit, Hej åter igen, jag heter Elin och jag ska sitta hemma och kolla på TV hela jävla fucking lördagskvällen, Snälla, om du är hemma på lördag, kan vi inte hitta på något?:P
Hoppas verkligen inte min rumsis åker dit med. Elin goes lämnad=(
Jag är helt enkelt inte van vid att vara själv, just för att jag hatar det, men det kanske bara är bra att få träna på det eller hur man säger:(



Nyheten!:S
Fick en askul nyhet igår föresten, att jag måste betala 2500 i restskatt. Hejdå lön! Detta suger och min fredag kan nog inte bli mycket värre än vad den redan är, har lust att köpa lite... svinmycket choklad och onyttigheter och äta mig fet hela dagen:(
Stay hard!




Balklänning?

Jag har nu länge funderat över vad jag ska ha för balklänning samt vilken färg. Det är ungefär ett år kvar till jag ska gå balen men jag ser fram emot det så mycket och jag vill så snart som möjligt hitta den perfekta klänningen!

Jag har ett litet dilemma, jag vet inte vilken färg jag ska ha på den? Jag har funderat på mörkröd, men det är alltid så många som har det. Kanske en rosa eller grön? Snälla, kan ni inte tycka till lite om vilken färg ni tycker skulle passa mig?:D

Här är några grymt snygga klänningar^^ Vill ha allihopa faktiskt, Vilken är finast?
                       
(Ovanlig färg)     (Lite för vanlig)             (Ball design)        (Lite mer nyår)           (Enkel)

Tror jag håller på att bli sjuk nu:( hoppas inte!!
Kramar på er^^

Foto!

Hej!
nu sitter jag i datasalen och har fotolektion. Jag och Mikael har varit ute idag och fotat lite Macro, för mig var det min första gång. Jag valde att fota utan stativ och det gick väll sådär. Jag fick en hel del skakningsoskärpa på en del bilder. Här kan ni få ett smakprov på vad jag fotade.
      
(Vitsippa)    
image37
(En röd liten vårblomma)

Jag sprang efter en liten humla ett bra tag men han ville inte vara med på bild:P haha
I helgen ska jag fota mer Macro och jag hoppas att bilderna blir bättre då. Dags att dra!
Pussar!

Intervjuv på Kicks!

Hej!
Vi har i skolan fått i uppdrag att skriva ett repotage, som jag kommer publicera här sedan. Jag valde att skriva om vårens makeup mode, Vilka färger som gäller nu i vår. Jag intervjuade Johanna 20 år på Kicks, hon var jättetrevlig och jag fick reda på mycket nytt som jag inte visste om! (Bilder kommer snart)
                  
( (Johanna på Kicks)               (Foto: Elin)  )
Personalen på kicks består av tjejer, och de berättade för mig att de verkligen är glada över att de har just det jobbet de har. Jag kan förstå dem! jag skulle nästan kunna jobba gratis där om jag fick dela med mig av mina privata kunskaper om smink och lite hudvård, samt få lära mig mycket mer. Det finns så mycket att lära sig. Johanna berättade även till min glädje att man inte alltid behöver gå en utbilning för att få jobba på Kicks. Då sken jag upp kan ni tro. Detta betyder alltså att jag kan börja jobba på kicks när jag har gått ut, om jag har tur och någon Kicksaffär är i behov av en till medarbetare. Sedan kan jag spara pengar under tiden för att sedan när jag är lite äldre gå min makeup utbildning? Fan vilken bra dag det var igår!
image31        image32
Jag har kommit på att jag borde testa lite nya märken, Nästa inköp blir nog från Lancome eller Dior. Alltid kul att testa nytt! =)

Nu ska jag snart till jobbet, var bara tvungen att skriva av mig lite=)
Puss!

Vårens härliga jackor

Våren är nu här och då vill man självklart ha en snygg jacka som sticker ut. Jag tycker absolut att denna  Safarijacka som Rihanna har på sig är så underbart stilig. Snygg att ha den som den är. Enkelt är fint!
          

Denna vårfina kavajen från Moschino cheap and chick. Den är faktiskt spraymålad. Snygga färger och en ganska ovanlig kavaj som jag verkligen inte skulle tacka nej till. Jackorna man köper behöver absolut inte kosta en förmögenhet. Jag tycker att man ska satsa på att köpa några olika till olika tillfällen=)

Jag tror inte att Vårjackorna har varit såhär fina som de är i år. Åk till H&M och fynda jackor, de har en hel del läckra!
Tack för mig;)

Senaste inköpet!

Hej!
Igår var jag nere på stan och skulle köpa en ny foundation som tog slut igårmorse. Fruktansvärt var ordet! Men efter skolan var jag nere med Emelie och Ida, Jag skulle bara köpa en foundation, men det slutade med detta nedan. Foundationen jag köpte är smidig och lätt att applicera, köpte även en pensel till den. Köp en!  det är mitt tips till er. Då kan jag garantera er ett jämnt resultat. Foundationen är halvtransparant, vilket är bra nu när det börjar bli vår och sommar, då är det mycket snyggare om makeupen är lite mer naturlig.

Jag behövde även en ny Mascara. Före denna hade jag en relativt bra mascara från Mabeline. Om man inte har så tjocka fransar och lite glesa är min rekomendation att ni köper en tjock borste, alltså ingen gles gummiborste, den ger mer separation på fransarna. Jag är ute efter volym, därför köpte jag Max factor 2000 calorie Curved brush. Testade den igårkväll och är väldigt nöjd!¨

Till sist köpte jag även en snygg Blush från Nouba, Nummer 45. Den funkar både till fest och vardags eftersom det inte är massor av glitter i den. Sedan när du ska ut på kvällen fyller du bara på med lite blush och sedan tar du en ljus skimmrande skugga på kindbenen. Perfekt! Då kommer du få mer markerande kindben med fint skimmer i.


Ikväll blir det fest! shohooo!
Ska till Falköping, till Samis brorsa^^ Hoppas det blir kul för det är i alla fall
jag inställd på. Nu ska jag nog dra mig lite, tänkte gå ut och kolla tvätten.
Kram på er^^
                                                                       image27

En härlig eftermiddag vid sjön

Hej!
Denna dagen har väll ändå varit för underbar. I morse var det i och för sig lite fult, men i eftemiddags klarnade det upp och blev rikitgt varmt. Jag var nere vid sjön med mina Falköpingsbuddies Victor och Sami. Vi for ner för att fota lite ankor, men mot förmodan så fanns det inga ankor där idag:O.. Då blev i alla fall jag lite besviken, och jag såg på Victor hur han tappert försökte hitta ankor. Vi fick nöja oss med 2 små stackars svanar som såg sådär lite halvt kära ut.  På kortet nedan så ville han försöka se lite lång ut så han ställde sig på en stubbe och jag fick stå på bryggan. Nemen se vad man kan luras med bilder^^
image22         image23

Det som var roligast var ju faktiskt när Victor ville få det där perfekta kortet, då klättrade han upp i ett gammalt ruttet träd som knappt kunde stå på sina rötter och hängde sig däri. Haha, han var lite småskraj där.


Det var en sån sommarkänsla idag. Man såg massa elever från Tingsholm som gick till Ulricehamns nya utebadhus och antagligen skulle ta årets första dopp^^´Jag tror att våren verkligen är påväg, hoppas i alla fall det! Precis som alla bloggläsare=)

Tänkte tipsa om lite smink osv snart, men det blir till helgen, när man väntar på något gott, kan man aldrig vänta för länge, eller hur;)
Kram på er!

Flyttdags den 1 Juni!

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från skolan, slutade lite tidigare idag=)  Jag och min rumsis Kaljo har äntligen fått en lägenhet, som många kanske redan vet bor vi  i en liten 32 kvadratslägenhet för tillfället, men snart blir det ändring på det! Lägenheten är en 1:a men på hela 53 kvadratmeter! shohooo! Ska bli så underbart skönt att fly från detta Ghetto vi lever i nu^^

Det kommer bli skitkul att inreda den nya lägenheten! Jag ska snart gå in på lite hemredningssidor för att få lite inspiration. Jag skulle vilja byta ut våra färger vi har det mesta i med, dvs svart och vitt. Jag vill ha Rött och cremevitt med lite ljusbruna detaljer! Det skulle bli super!

Sitter här och är fruktansvärt sömnig, men det är man ju efter en veckas slit;)

Mitt nästa inköp i klädesväg blir ett par snygga svarta jeans och några färgglada Pumps!
Jag tror jag ska beställa dessa skorna! 
            
De Ljusblå eller de             Här blir det defenetivt
svarta, vilka tycker ni?         de rosa, sååå söta=)
Och självklart är dessa skor från Pleaser, ett grymt bra märke!

Dags att kila!
Puss

Söta Lillebror!

Hej!
Idag har jag sedan klockan halv ett passat Lillit (Amadeus). Det har gått jättebra faktiskt. Dagen började med att jag fixade iordning lite mackor till honom, sedan fick han lite Cherios att leka med, som han tyckte var både goda och skojjiga. Men vi har inte bara lekt idag, vi har även gjort en underbart god Lasagne, tyvärr så har jag ingen bild på denna, men det kanske räcker med att säga; MUMS! Han är världens sötaste lillebror och han kommer bli en bra kille när han blir äldre=) 
                                                                   image18
Nu åkte han precis hem och jag sitter och smaskar lite godis. Egentligen borde jag nog skriva lite Samhäll, men fan, det gör  jag sen! Föresten så ska jag snart börja ta mitt körkort! Jag ska bara fixa ut lite pengar från banken först, sedan är det bara ut och tuta och köra!

Puss!

Hjälpa andra!

Hej!
Jag sitter nu och tittar ut genom fönstret och ser små hungriga koltrastar äta på mina äpplebitar jag slängde ut till dem. De är också hungrgia, och jag har kommit på det att de som är så förbannat snåla att de inte kan ge dem lite mat är själviska. Detta klimatet är de inte vana vid, ena dagen jättekallt, andra dagen en massa sol. Pippifåglarna kom kanske lite för tidigt tillbaka hit?
Ja, men jag tycker faktiskt att man borde tänka mer på att hjälpa andra, de som behöver hjälp. Du ska inte tänka hela tiden på att du måste få något i gengäld för att du hjälper någon i nöd. Jag har börjat tänka mer och mer på de stackars djur som far illa och inte får någon mat. Jag kan knappt mosa en myra längre.  En gång såg jag en liten liten myra på bänken, då föste jag ner den i vattnet i diskkon, men jag kunde inte se den lida så, jag tog därför upp den ur vattnet och blåste lite på den så vattnet skulle försvinna från kroppen.

Jag funderar faktiskt lite på att jobba med djur i framtiden, de betyder så mycket för mig och jag mår bra med dem omkring mig, jag vet att många av er känner likadant. Vem vet, jag kanske är nojjig när det gäller att alla djur ska ha det bra, vem vet, men jag är sådan som person faktikst´. Ofta kan jag tycka mer synd om djur än människor. Djur är inte onda, det är vi!

Nu kryper det en myra här på väggen brevis mig, vem vet, kanske är det just den myran jag räddade för några veckor sedan?

Peace!

Framtiden

Hejsan!
Nu håller jag nog på att bli sjuk, varför ska jag bli det för?! aaaaaah! Det är något som gör mig arg! Idag var jag bara i skolan under en lektion, sedan gick jag hem. Hoppas detta snart släpper. Vi fick idag i uppgift på Textkomunikationen att skriva ett repotage om något intressant, och vad ska jag skriva om då? jo, om en makeup artist som en gång sminkade mig, en skittrevlig tjej som har fått sin dröm uppfylld, Jag vill verkligen med bli makeupartist. Jag kanske kan lägga upp bilder här på bloggen som visar lite olika sminkningar jag har gjort? Vore det skoj kanske?=) Desvärre blir alltid bilden inte speciellt bra. Färgerna blir inte detsamma på bilden som i verkligheten. Haha, jag kanske ska ta och sminka ett antal personer och gå ut med dem på stan och få lite kritik?  Var inne på www.makeupstudion.com  och kollade priser och liknande         
     

Kursen kostar 43000:- inklusive moms.
(Men du får även med en hel del makeupprodukter som är värda ca 19000:-.)

Jag kommer antagligen gå den utbildningen sedan. Bara att spara ihop pengar först, vilket inte lär bli så lätt!
Det är bara kul att sminka, ska köpa mer produkter snart, då får ni gärna höra av er och vara testdockor åt mig=)



Framtidsplaner

  • Skaffa jobb direkt efter studenten
  • Spara en hel del pengar under ett år.
  • Gå Makeuputbildningen.
  • Flytta till en större stad, ex Göteborg eller Jönköping.  ( Finns fler chanser till jobb)
  • Tjäna fint med pengar!
  • Resa så mycket jag får tid till.
  • Börja frilansa eller  jobba som Makeupartist i sverige.

    Några år senare
     
  • Skaffa en snyggare bil och börja bilda familj!

Nu får ni ta detta med en liten nypa salt, detta är bara en liten del av mina planer. Allt detta kommer kanske inte bli uppfyllt och jag har en lång lista till med vad jag skulle kunna jobba med. Men en sak vet jag i  alla fall. Det ska ha med hud, hår smink och naglar att göra=) Några är lite hemliga, tills vidare;)

Ledsen att jag har varit lite dålig på att uppdatera mig, men blogg.se har varit helkonstigt nu ett tag. Glad att det fungerar igen!=)

Kramar på er! <3


RSS 2.0