Bli medlem!

Vill du få presentkort på Kicks?? gör då som jag och bli medlem på denna sidan, http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=109022   Börja samla poäng och få ett presentkort=) smart va?

Puss!


I do love shoes

Sitter just nu på Brandos.se och hittade massa fina skor. Jag vill haaaaaa! Synd att min ekonomi inte säger detsamma:(

Hittade i alla fall riktigt snygga skor till skitbra pris med, Inklusive frakt!Miss Sixty: 999:-. De flesta skorna passar både till vardags och fest.
 Donna Girl: 449:-


                  Miss Sixty: 999:-

 Rabbit Head: 449:-                                                               


Blink: 699:-



Donna Girl:449:-


Ge mig ett jobb som är bra betalt så jag kan köpa skoooor=) Mina favoriter är självklart de skorna från Donna Girl<3

Vilka tycker du är snyggast?

Puss♥

Dags att kasta den gamla

Nu har jag haft min mobil i säkert två år. Den fungerade jättebra tills att jag råkade tvätta den i tvättmaskinen! Jag satt vid datorn och hade precis lagt in lite smutstvätt, jag lyssnade på lite musik och trivdes ganska bra tills jag hörde att det slog så i tvättmaskinen. Jag trodde att det var ett skärp som hade råkat hänga med men jag stannade maskinen och när jag tittade in genom luckan så såg jag mmin mobil ligga där så fint bland kläderna, Posade verkligen! Jag tog ut mobilen och fönade den i säkert en halvtimma och lade den på tork en vecka, sedan fungerade den igen=)

Men... dags för en ny nu!.. det går inte ens att prata i telefonen utan handsfreen eftersom min microfon i är helkass antar jag. Jag har lite beslutsångest om vilken mobil jag ska köpa, någon som har ett fint förslag??

Jag har i alla fall kollat lite och hittade bland annat dessa:

Liten men rymlig Walkman-telefon!
- 1,3 Megapixel kamera
- Internet och e-post
- Video/bild blogg
- Musik/video-spelare
- 512 MB minne medföljer
- Högtalare MPS-30 medföljer

Pris: 1549:-









Med inbyggt motionsprogram och GPS springer du inte vilse!
- 3.2 MP kamera
- Inbyggd GPS
- Inbyggd motionsprogram
- Bluetooth (A2DP)
- Internet/e-post
- Mediaspelare/FM-radio
- Shake control-funktion
  
Pris: 3090:-



Eller denna?... fan jag vet inte vilken jag ska köpa men jag funderar nog på den grå/gula:p... Kaljo får hjälpa mig med att kolla så den duger=)

 


Är så stolt över er!

Mina wunderbara brorsor har länge haft ett brinande intresse för att spela gitarr och de är sååå grymma på det med!.. Ni kan verkligen improvisera ihop bra låtar tillsammans!... Borde uppträda på en stor scen någon dag! Är såå stolt över er, ni är bäst=)

(Linus spelar bakgrundsmusiken och Pelle solot)

Jag är stolt över er!


Nostalgiska bilder

Visst kan det både vara kul men samtidigt skrämmande att leta upp dedär mapparna på datorn där du har gamla bilder på sig själv?... Det kan i alla fall jag tycka.  Det känns så konstigt att se sig sådär, när man ser ut på ett lite annorunda sätt idag:
 
Eller är jag fortfarande mig lik?.. jag ser stooora skillnader på hur jag såg ut då och hur jag ser ut idag.
Det är nästan lite sorgligt att se tillbaka på tiden som var med.. tänk så dum man var när man var yngre, problemen blir bara större och större desto äldre man blir.

Ah vi hade det ganska roligt på den tiden=) hoppas du inte tar illa upp av att jag laddade upp bilden.

Dagen idag ser ut på så vis att jag snart ska gå ner till Linus på en kopp kaffe jag  inte ens dricker=) och sedan ska jag på en jobbintervju. körkort,skola,jobba.. men umgås då? Jag ångrar ibland att jag inte lägger ner mer tid på mina vänner, hoppas ni har överseende med mitt hetsiga liv, för isåfall är ni guld värda!


Puss♥

Trött

Varför jag inte har bloggat nu på snart en vecka beror på att skolan har börjat, haa.. mardrömmen har blivit sann, haha nä så farligt är det kanske inte men jag oroar mig som fan över mitt projektarbete:(... i helgen ska jag fundera ut vad jag ska göra för något.

Jag skriver bara när jag har lust, ingenting går ju att tvinga fram, right?... ikväll drar kaljo till ralle:/.... jag blir lämnad själv och alla vet ju hur jag blir när jag blir själv. heeelt depp!....

Skönt att det är helg iaf! ska laga mat nu!


Trädgården är för Emos!

Hej! I fredags var det min debutkväll på krogen och jag och Marie tänkte gå ut i Borås men när vi kom dit var det så jääävla dött med folk att man nästan kunde tro att en bomb hade sprängts och dödat hela borås:O... Men efter att vi gick ut och in på lite krogar gick vi till Trädgården för att kolla om det fanns något folk där och det var väll en del men när jag såg alla i kön frågade jag vakten: Är det bara  estetare och emos här?... då såg han tveksamt på mig och sade, njaaa, det är lite blandat, haha. Då några i kön skrek att det var ett emoställe som var svinskoj så gick jag och Marie ganska fort igen! Men efter att testat de få krogar som man kan gå ut på i borås n är man är 18 var vår sista utväg Trädgården ändå och det fick det bli så efter en lång tids väntan i kön bland tomtar och troll så kom vi in, ALDRIG mer Trädgåden! Fyfan vilka äckel som var där och fyfan vad det var äckligt därinne, det var som en gammal bonngård som hade stängts för att det tillochmed var för äckligt för grisarna, Öl på golvet, taskigt utbud i baren och ah folket framförallt. Oj vad Elin är fördomsfull nu kanske ni tycker, men ja då får jag vara det. Vi var iaf där i trekvart kanske och fick några drinkar, men sedan klarade vi inte av stället mer och drog till Swing, äääntligen hade det kommit lite folk=).. Då blev kvällen mycket roligare.

Hoppas verkligen vår nästa uterunda blir bättre!!

Det som nynnas på

Det är de här låtarna som snurrar runt i huvudet för tillfället! superlåtar!


 



Lady Gaga ft Akon - Just dance


Katy Perry- I kissed a girl


Denna låt gör mig glad varesig jag är supertjurig eller ledsen!

Alphabet- Fascination

Det är vår sång=) haha



Äntligen 18!

Nu är jag äntligen 18. Det vill säga att jag räknas som en vuxen, känner jag mig som en? Njaaa, men jag räknas i alla fall som det. För andra verkar de inte tycka att fylla 18 är så speciellt men det tycker fan jag. Kommer ihåg när man var sisådär 18 och redan då funderade man på vad man skulle göra när man hade blivit 18... resa.. festa.. leva livet, men, njaa det är nog inte så glammigt som man tror, visst blir man ett år äldre, men det är också bara det, men jag är nöjd ändå=)

Imorse klockan halv 5 vaknade jag av att någon ringde kaljo. När jag frågade vem det var sade han att det var någon som ringde fel så jag somnade om. Helt plötsligt kom det 2 sjungande pojkar fram och började sjunga! Ja vilka var det? jo Kaljo och Ralle. haha de kom och sjöng lite sött och lade en tårta på sängen=) Visst klockan var kanske lite för tidigt för tårta, men aaawh va sött det var=) ingen som har uppvaktat mig sådär mitt i natten haha=)

Idag ska jag jobba, men börjar inte förän halv 2 så innan dess ska jag söka ett jobb, och fixa mig internetbank, det behövs kan jag lova:p hehe. Hoppas jag får jobbet! om inte suger det lite:p... dags att avsluta makeupen!


Bjuder på en gammal bild=) Jag och Lollos hund ^^

Puss♥

Ljuvlig höstdoft i lyxförpackning!

 Idag var jag ute efter en höstig och mjuk doft med lite vaniljtouch i, då hittade jag Dolce Gabbana " The one", Vilken parfym! Valde mellan den poch en Britney Spears parfym men den slog Brittans lätt! Denna parfymen funkar helt klart i höst och vinter, ser verkligen mysiga hemmakvällar framför tvn med myskläder framför mig när man känner doften! Dessutom gillar jag den enkla och lyxiga förpackningen.
 
Fick ett tips idag med; Välj alltid en parfym där det står Eau de parfum istället för Eau de toilette! Den förstnämnda håller mycket längre och är mycket mer konsentrerad än den andra!=)

Snart ska en supernöjd Elin äta en tidig lunch för att sedan sticka till jobbet


Puss♥

18 års fest!

några timmar och ett flertal glas vatten senare....

Festen för mig igår var superskoj! jag är helnöjd med hela dagen och jag vill nästan ha fler 18 års fester!! wiie!Dagen började med att jag åkte till mamma för att firas lite av syskonen och blev bemött med blomor och kramar, de hade tillochmed valt ut min favoritfärg! ROSA!

Efter en hel del gosande med mammas valpar så fikade vi och de sjöng tillochmed för mig, wunderbart! Lillit trodde väll att alla sjöng för honom så han satt också ner medan de andra stod upp. Du är allt för söt mitt lilla hjärtebarn=) Jag fick 2 ursnygga smyckesskrin!! jag måste ladda upp en bild på dem sedan^^.

Igårkväll blev det fest! Jag bjöd hem lite nära och kära och det blev faktisk en jäkligt lyckad kväll måste jag säga och de flesta håller nog med mig=) Av Kalle, Marie och Kaljo fick jag mina inlines jag har velat ha nu ett tag!!! så jävla snygga att man nästan skulle kunna ha på sig dem förjämnan. Tack så jättemycket!!! Här kommer lite bilder från igår, haha.

   
   
   
   

Snart är jag 18! bara tre dagar kvar nu!!!!!

                                    

Fyfan vad jag är bra!

Lite ego idag, och det får man fan va!.. alla borde nog ta i alla fall en dag i veckan och bara vara totalego hela långa dagen?... hoppas inte alla har samma dag bara, helvete, då brister nog många vänskaper, haha. Nu har jag inte bloggat på några dagar och orsaken är att jag inte har orkat eller framförallt hunnit, min näsa har befunnit dig längst ner i körkortsboken, fyfan vad det suger att plugga hela tiden.

Ja just det, varför är jag så jävla bra?, jo, denna sommaren har jag bara jobbat och pluggat och jag känner mig fan duktigare än aldrig förr, jag hoppas även att jag har koll på min ekonomi nu i sommarens slut, men det återstår att se när räkningarna kommer.. haha. Resten av syskonen skaffade nämligen sina körkort när de var runt 20 och uppåt och här kommer jag och racar ifrån dem typ, yeej! jag har snart mitt jävla körkort, har kört 13 lektioner och klarat A,B,C och F än sålänge,=). Jag mår inte superdåligt över att jobba heller, jag trodde att det skulle kännas förjävligt att jobba hela sommaren men beroende av pengar som jag är så är det underbart... fast, pengarna är redan slut, men vafan pengar är till för att spendera, eller hur?!

Kan inte du någongång när du kommer hem från skolan/jobbet eller efter att du har presterat något känna "fyfan vad jag är bra"?. Att man verkligen har gjort något bra och att man är riktigt stolt över sig själv?... Det är bra att peppa sig själv har jag kommit på, eftersom jag inte blir det allt för ofta av min rumskamrat kan det vara bra att ha lite i reserven, mina börjar nog ta slut snart så Kaljo, du får ligga i lite mer:D

Jäklar vad jag snackar på... och jag måste även nämna att jag fyller 18 om 6 dagar:D. Det ska bli så jäkla gött att äntligen kunna säga att man är 18, och visa den där halvtaskiga gubben på affären att man faktiskt är mogen nog att köpa sin jävla folkis, visst, jag dricker inte folköl, men jag KAN om jag vill, haha och det är huvudsaken. I helgen blir det firerier här hemma hos mig och jag hoppas det blir lyckat:D.. nästa helg blir det krogen! shohooo



Puss!

Leg fixat!

Nu har jag äntligen varit och fixat mitt leg! Det kommer nästa fredag, woiiiie, fan vad gött det ska bli när man har blivit 18  och får använda det, haha kanske låter lite töntigt men jag tycker det ska bli skoj=)

Hade körlektion tidigt imorse och den gick faktiskt konstigt nog bra, jag är nu klar med all parkering och backning osv, känns bra. Teorin går väll sådär, har kommit till B provet så jag håller på med C nu, hoppas jag klarar det snarast^^.

Idag var jag och Lennart och hälsade på hos maaaaami, det var mycket fart och liv där, lite mer än vad man är van vid. Fototokiga Lennart tog sjääälvklart med sig sin kamera och fotade lite grann och han fick till riktigt fina bilder på både djiren och Lillit. Jag höll Fanny, papegojjan för första gången på väldigt länge nu och trots att man var van vid det innan blev jag lite skraj när Pierre sade att hon gillar örhängen:o.. klart fan jag hade örhängen på mig, här har ni ett klockrent uttryck som säger allt


Foto: Lennart Axelsson

Ikväll blir det kanske lite Volley om vi har tur! sista dagen med fint väder nu så då gäller det att passa på!

Puss♥

RSS 2.0