nyårsångest...

Sisådär dagen efter julafton började jag tänka på nyår 2008 och över hur det skulle bli. Jag hade en klar bild i mitt huvud över att jag skulle fira med alla mina goda vänner och att skålen vid  12 slaget skulle bli något alldeles extra eftersom detta året kanske är det sista året vi firar nyår ihop. Nu såhär två dagar innan den stora dagen är det total förvirring:(.. Alla ska fira på olika ställen verkar det som!.. Detta nyåret kommer suga så jävla hårt ifall jag inte får fira med dem jag vill! Jag kan ju inte köra en ride på nyår mellan dessa fester heller.. jävla skit!.. snälla nyårstomten, lös detta åt oss!

Jävla skit!.. men här sitter jag och lyssnar på spansk musik och på philips små steg han tar en bit ifrån mig.. han är söt i alla fall.

Puss

Girlpower!

Jajamensan vad kul vi hade tjejer!.. Igår var jag Emelie, Ida och Louise ute på en riktig tjejkväll! Det var längesedan vi hade så kul ihop och hoppas verkligen vi gör om det snart!.. Kvällen började hemma  hos mig med lite öl, massor av smink och en hel del frisyrfixning. Jag bara älskar när man kan vara sådär extremt tjejig som man verkligen vill!.. Det är inte alltid lätt när man bor med en kille men sådana här kvällar uppskattar jag mycket! Visst, det var inte mycket folk ute, inte i alla fall till en början men det struntade vi i!.. Vi rockade ändå^^. Tyvärr är inte Lollo med på bilden men detta var den lilla bild jag fick sitta en lång stund för att få från Emelies sega internet, Som alla vet så är ju min kamera paj och får därför snatta bilder av andra=)

Idag blir det en slö dag, film och mys tror ja=) wie!

Puss♥

Why me?

Hej!.. jag heter Elin. Sitter hemma och inte gör ett skit en lördagskväll.. alla är antagligen på någon mysko förfest och har kul eller så sitter hela världen och kollar på film, Visst, det skulle jag med kunna göra men känner verkligen inte för det. Jag är inte ens skitsugen på godis som jag brukar vara?! varför inte? varför fan kan jag inte bara vara sugen så vi kan åka ner och köpa det så man sen kan åka hem och typ tröstäta?.. nää just det ingenting passar bra idag.

Nu vet jag vad jag blev sugen på!.. skitgoda mackor!.. ja åker ner till ica och är mycket förväntansfull på vad de har, och vad möts man av?.. där det färska brödet ska vara ser man små stumpar av gammalt bröd ingen vill ha!.. okey då var det kört!.. Hoppas fan de har nått gott kvar idag!

Och snart är julen här!.. har jag någon julkänsla?.. absolut inte!.. varför inte det? inte fan vet jag men det kan ju ha med att göra att jag satte upp granen sisådär 2 jävla veckor för tidigt!.. Det var Emelie som sade att jag skulle blogga så om du tycker att det verkar som att min dag är skit och att jag skriver för jävligt idag, skyll på henne. haha nää fan nu orkar jag inte mer!..

Puss♥


För jag har körkort!

I förrgår var det min stora dag!!!.. varför jag inte har uppdaterat för ens nu beror på att jag inte har haft tid!.. shit vad underbart det är att kunna ta bilen vart man vill och när man vill, ingen kan bestämma över hur jag kör och ingen kan klaga!:D.. weiii!.. Dock tror jag att jag kommer få vara ganska mycket chaffis nu den här första tiden!.. Min första tur är inatt!.. haha. Då är det Ida och Andreas som ska hem.

Idag har jag varit nere hos glasmästaren som lagade ett stenskott jag fick igår, skjutsat hem Emelie och Anndréa, hälsat på syrran och även mamma!.. Nu är jag helt slut men måste vara vaken tills klockan halv ett:/.. ursch!.

Imorgon är det julavslutning och det känns skitbra!.. äntligen lov!.

Puss♥

Dags att byta frisyr?

Jag erkänner... jag är en jävla fegis som inte vågar göra ett skit med sitt hår!.. Det enda jag gör när jag går till frissan är att färga det och toppa ytterst lite var gång!.. det måste få ett stop snart känner jag. Varför tycker man egentligen att håret är bland det viktigaste man har på kroppen?.. jag änskar verkligen jag var en sådan person som kunde  byta frisyr som man byter kläder ungefär.  På lördag ska jag nämligen till frissan och är lite sugen på något nytt.. vad tycker ni att jag borde göra med min kalufs?  Behålla det eller klippa kort?

 
Hjälp mig:O.. har verkligen beslutsångest!

Puss

Idag är det den stora dagen!


Jag må han leva, jag må han leva, jag må han leva ut i hundrade år!


Idag fyller min rumskompis Kaljo 18 år!.. Ja, nu är han med stor och får tillochmed köpa folkisar på ica.. shit vad tiden går fort, haha. I present fick han en Sodastreamer med lite smaker och sådära. Han såg ut att bli glad, och då är jag nöjd!.. Egentligen borde man värdera sina dagar med de närmsta mycket mer än vad man gör.. man vet aldrig när den sista dagen är kommen, kanske borde man tänka att den sista är var dag, men då går man ju runt och är deprimerad eftersom att dagen någongång tar slut!.. Jag är i alla fall glad för dig Kaljo!. och nu kan du ju gå ut på krogen med oss=)

Du är världsbäst killen=)

Vid 6 ska vi ner till hans mamma och fira honom en stund och så så småningom blir det lite party för honom!

Strålande vacker!

Jag kunde inte riktigt hålla mig... förlåt, jag har syndat!.. haha. Vi har nu satt upp julgranen!... jag köpte en plastgran och faktiskt så blev jag nöjd med den, det är så jobbigt när man bor i lägenhet och ha en riktig gran som man måste sköta och så barrar den med!.. nää en fake fick det allt bli=) Vi har redan lagt under lite julklappar och jag har äntligen köpt klart alla med!.. wunderbart!.. här har ni vår julgran=)


 


Den är så fin och det är supermysigt att vakna på morgonen och tända den^^

Puss♥

RSS 2.0