Foton i mängder!

Hej! nu ska jag strax lämna in det årliga fotokompendiet och så här ser det ut:


Fotografisk bild B | 1202 | Elin Andersson

  

    Makrofotograferingimage97

Den här bilden tog jag med bländare 8. Jag ville få med skärpan på bladet och även på flugan men med lite oskärpa längst fram i bilden. Skärpedjupet blev därmed ganska kort. Slutartiden blev ganska bra, 1/400sek. Jag placerade flugan lite till höger just för att bilden hade blivit tråkig om den hade varit i mitten. Flugan är även vänd åt vänster därför tycker jag att det var lämpligt att placera flugan där. Denna bild blev bra tycker jag, bra för att vara tagen utan stativ. Jag skulle antagligen blivit supernöjd om jag hade haft ett stativ tillängligt, men kunde ju inte missa chansen, flugan ville ju bli fotad!image98

Även till denna bild använde jag mig av bländare 8. Jag ville få en skarp förgrund samtidigt som jag fick med en hel del av tussen. Bakgrunden ville jag ha helt oskarp och det blev den med mitt bländarvärde jag valde. Jag ville fånga denna tuss diagonalt för att få lite liv i bilden. Varför jag inte tog med hela tussen var för att då skulle jag inte komma lika nära och få en sådan snygg bakgrund som jag fick här. Gillar bilden skarpt faktiskt!image99

Här har vi en bild på en spindel som kryper in mellan bladen för att gömma sig. Jag ville just få den känslan i bilden, att det är en farlig spindel som kryper tillbaka till sitt gömsle. Färgerna passar riktigt bra i bilden med, spindeln har gröna toner i sig och bladen skrik gröna. Skärpan lade jag på bakdelen för att man bara ska se en liten skymt av resten av spindeln. Här har jag också en diagonal i bilden, det ger lite orokänsla i den tycker jag. Läskig bild!  

Fotografera modell i studio                                                       

image100

I denna bild ville jag ha en mörk bakgrund så att hennes ansikte framhävs och även ha ljus på håret för att det inte ska försvinna helt, jag hade alltså ett upplättningsljus på håret. Jag gillar inte att placera personerna i mitten av bilden, därför ville jag ha den till vänster. Jag sminkade henne lite extra i photoshop för att jag skulle vilja ha en lite mer lyxbild. Sedan lyckades jag få henne att le lite så att bilden inte blir så tung i sitt budskap. Jag tycker att jag lyckades ganska bra med bilden, en aning mörk kanske, skulle möjligtvis kunna ljusa upp ena ansiktshalvan men då blir det bara ett ansikte med svart bakgrund, det skulle inte bli så bra kan jag tänka mig.image101

Den här bilden fick vi i uppgift att göra. Att härma en speciell ljussättning. Jag blev faktiskt nöjd med denna. Jag fick fram ljuset bra och känslan i bilden blev jag nöjd med. Bilden är varm och modellen ser ganska sårbar ut. Toppen! Jag fick lägga på ett gult filter i photoshop för att bilden skulle bli så pass varm. Jag lade även på lite diffus glöd för att mjuka upp och ge huden lite skimmer.

                                                 

  

  

image102

Här har jag tagit en bild med vit bakgrund. Jag ville förstärka färgen på hennes klänning, därför valde jag att ha vit bakgrund. Jag gillar kontrasterna i bilden. Jag har ett ljus som lyser snett ovanifrån ner på ryggen och håret just för att jag ville belysa kläderna och håret så att bilden inte blir så platt som den hade blivit ifall jag hade plockat bort den blixten. Nu när jag sitter och tittar på den skulle jag haft en blixt snett framifrån, på vänstersidan för att få snyggare skuggor, speciellt i ansiktet. Kan fortfarande tycka att bilden känns lite platt. Färgerna gillar jag mycket däremot!


image103
Denna droppbild tog jag med i studion, jag hade en blixt snett ovanifrån. Jag valde att bara ha en ljuskälla för att bilden inte skulle bli för ljus och ointressant. Jag använde mig av en blixt för att ljuset skulle bli så starkt som möjligt. Om jag hade använt softboxen hade ljuset blivit mjukt. Jag testade att lägga bilden på sned i photoshop men resultatet blev inte så bra. Bilden är dynamisk som den är, därför valde jag att ha den i mitten, det gör inget alls. I studion använde jag mig även av ett rött papper för att vattnet skulle få den färgen. Jag blev nöjd med denna bild, gillar bakgrunden som är lite droppar på och jag gillar den skarpa kanten i bakgrunden som gör att bilden inte uppfattas som lika mjuk.

  

Färgbilder

image104
Denna bild tog vid Hornborgasjön. Jag ville fokusera på vattenringarna svanen fick runt sig och inte speglingen i vattnet. Om jag hade tagit med den hade jag inte kommit lika nära svanen och dess ringar. Gillar svanens pose med!

  

  

  

  image105

  Här har vi ett vattenfall, jag hade en ganska lång slutartid för att få med rörelserna i vattnet. Jag ville ha en lång slutartid just för att vattnet skulle bli så mjukt och mystiskt som möjligt. Det som störde mig i denna bild är att det ligger grenar här och var över vattenfallet. Gillade även inte att det hänger ut en gren mitt framför vattenfallet. Jag gillar ljuset som ligger däruppe bakom vattenfallet samt ljuset nere vid stenarna, det ger bilden ännu mer mystik. Jag mörkade ner lite i kanterna på denna bild för att allt runtomkring fallet inte skulle störa så mycket, jag vill ha vattenfallet i fokus. Jag mörkade ner den högra sidan en aning för mycket, det blev inte så jättesnyggt. Lämnar in en till bild med ljusare högersida i mappen "frivilliga" bilder.image106

Denna bild har jag tagit hemma hos min mamma. Jag ville ha ett snyggt porträttkort på hennes hund. Jag satte hunden centralt i bilden för att jag ville ha lite mörka kanter och det är snyggare om motivet är placerat i mitten då. Det jag inte är nöjd med i bilden är den där saken bakom hunden, den stör otroligt mycket, skulle egentligen vilja ha den där ruggiga stenväggen runtom, det hade gett en lite kallare och tuffare känsla vilket passar hundens personlighet. Dessutom gillar jag att han ser lite smutsig ut och det gör verkligen ingenting att det är lite smuts där han sitter, det förstärker bilden ännu mer tycker jag. Har lagt på fusk HDR effekt för att hunden ska synas mer och att allt verkligen kommer fram i pälsen, färger, ljus osv.

Komposition

image107
Jag gillar att fota änder och här fick jag till en riktigt bra bild faktiskt. Anden står stolt vid kanten och väntar på något. Här valde jag att använda mig av ett kort skärpedjup för att det i förgrunden skulle bli skarpt medans vattnet som inte är intressant blir suddigt. Skärpan är inte hundra men det gör faktiskt ingenting, bilden är mjuk medans gräset framhävs som lite stickigare. Om skärpan bara hade legat på anden hade bilden kunnat bli ointressant med tror jag, för då hade bilden bara blivit mjuk eftersom Anden i sig har en ganska mjuk yta med fjädrar. Jag har ändrat kontrasterna lite samt ökat upp färgmättnaden i photoshop för att göra bilden mer somrig. Det var nämligen någon dag i april jag tog den tror jag. Jag placerade Anden på högersidan just för att den kollar åt vänster, väntar på att något ska komma. Om personen/djuret kollar åt ett håll, ex åt höger kan det oftast vara snyggast att placera den på vänstra sidan i bilden. Ibland kan det vara snyggt att göra tvärtom, men oftast funkar detta sätt bäst.


image108
Geten Markolio! Här valde jag att ha hans ansikte med hornen till vänster i bilden därför att jag ville få med en bit av kroppen med i bilden. Det passade även utmärkt med att hans hus stod bakom, det ger en lite "landet känsla". Jag gjorde bilden i svartvit och lade på lite brus för att få till en gammal känsla. Detta passade jättebra till hans ruggiga horn. För att få fram dem bra fick jag öka kontrasten en hel del. Jag placerade hans huvud ganska långt ner i bilden för att jag skulle få med hornen. Jag satte en vit ram runt bilden men den syns inte här. Den vita var jättefin att ha, det ramade in bilden bra.


image109

Denna bild på flugan tog jag vid silverfallet. Jag placerade flugan en aning till vänster för att jag ville få med en hel del av bladet till höger. För det mesta blir bilderna bara tråkiga om man placerar motivet i mitten av bilden, det är ibland det blir riktigt snyggt med centrerat motiv som porträtt bland annat. Denna bild hade inte alls blivit lika snygg om jag hade placerat flugan i mitten. Jag hade bländare 8 och därmed fick jag till ett perfekt skärpedjup, skärpan på bladet ligger i samma djup som flugan och det är ju det som är det mest inressant i bilden. Jag har i photoshop ökat kontrasterna lite samt gett bakgrunden en mer grön ton än vad den hade innan. För att ha fotat denna utan stativ är jag riktigt nöjd med skärpan.


Exponeringskompensation

image110 image111
Om det är ett svart/mörkt motiv mot en vit/ljus bakgrund kan det mörka i bilden bli väldigt ljust. Då måste man underexponera för att bilden ska bli bra. På denna bild är det så att kameran gjorde bra ifrån sig från början. Jeansen är svarta och bra som de är. Däremot när jag gjorde så som man ska göra, det vill säga underexponera så blev resultatet inte bra alls, både jeansen och bakgrunden blev jätteljus.


image112 image113

Här har vi ett exempel där jag vill få himlen bra och fin. På den första bilden ser vi originalbilden. Det är konstigt, för även denna gång blev originalet bättre än när man började ändra på exponeringen. För att jag skulle få pinnen bra skulle jag överexponera, men när jag gjorde det blev himlen helt vit nästan. Så när de gäller de här bilderna så är helt klart originalen de bästa bilderna.Övriga bilder

image114
Här är ännu en droppbild som jag har tagit i studion. Jag är mer nöjd med den andra som finns här i kompendiet men denna bild tycker jag blev ganska härlig. Mjukt vatten som skjuter upp en liten vattendroppe. Jag ökade kontrasterna i denna bild en del för att få skuggorna att synas ännu mer så att man verkligen ser att vattnet har ett djup. Man hade inte sett "vågorna" annars. Jag har medvetet tagit bilden med kanten där bak, tycker det blev riktigt snyggt med den där bak, man ser lite droppar där med och man får en snygg avskärmning mellan vattnet och kanten på skålen. Jag använde mig av ett blått papper så jag har inte färgat vattnet i Photoshop.image115

Denna bild tog jag när vi hade vårat Fotomaraton. Jag gillar den eftersom den symboliserar död. Ett trasigt och tomt cigarettpaket är inte bra, det betyder att någon har rökt upp giftpinnarna inuti. Jag gjorde den svartvit för att "död" skulle framhävas ännu mer, jag lade även ett litet gulfilter i photoshop i den övre delen av bilden, det ska symbolisera gift. Det vill säga att man ska känna att det är giftigt med rökning.


image116

Jag gillar den här bilden. Jag gillar färgerna för det ger en utomlandskänsla även ifall jag tog den borta vid Hornborgasjön. Bilden var nästan såhär färgrik från början och det gillar jag. Det som stör mig en aning i bilden är det lite mörkare gräset i ena hörnet. Det stod även ett staket där innan men det klonade jag bort för att uppmärksamheten bara skulle hamna på trädet. Jag valde att placera trädet så pass lång ned i bilden för att jag ville få med mycket himmel. Det är snyggt med övertoningen i himlen med, ljusblå färg nere vid trädet och sedan går det över till en klarblå färg.


image117

Den här bilden kan man se som en aning ledsam bild. En ensam äldre man som går längs med gatan. Jag fick till en gammal känsla i bilden tycker jag, han har en gammal basker på sig och man ser en "öppet" skylt till höger. Jag placerade honom till häger för att jag ville få med den lilla svängen i vägen samt att man ska se att han är ensam till vänster om sig. Man kan tänka sig att han egentligen skulle ha en person, kanske en fru som gick till vänster om honom men som har gått bort? Jag vet inte, men jag gillar även att jag fick med att det är massa människor längre bort, där borta är det liv, medans där han går är det stillsamt och kanske sorgset. Jag har inte mycket att klaga på denna bild faktiskt, jag tycker att jag lyckades få till den rätta känslan i den och jag är supernöjd!


image118

Jag fick inspiration till denna bild på internet, på http://www.modellsidan.se/ . Jag ville ha en snygg siluett av en tjej, eftersom jag aldrig förr har tagit en siluettbild i studio blev det inte så lyckat. Jag visste hur jag skulle göra, det vill säga belysa bakgrunden och inte personen, men eftersom ljusmätaren inte fungerade kunde jag inte få ett bra ljus på bakgrunden, därför blev den inte så bra. Men det var även så att jag ville att en del av henne skulle synas, så man kan få en aning om vem personen är och det tycker jag var svårt. Jag kunde ha valt att belysa henne ytterst lite men då hade hon synts ganska mycket ändå. Jag ska försöka ta en ny liknande bild för jag tycker dessa siluettbilder är riktigt snygga. Skulle även kunna göra såhär att jag har en skärm med ett uppspänt tyg och ställer personen bakom och kanske belyser bakifrån och in i kameran genom skärmen? Vet inte riktigt hur det hade blivit men skulle nog vilja testa det.


Och glöm inte att detta är MINA bilder, kopiering är ej tillåtet!

Sista blogginlägget på hestervägen 1

Hej!

Idag har vi packat massor jag och kaljo! Det är dags för oss fågelungar att lämna boet:P. Vi bor nu i en liten lägenhet på Hester och vi flyttar till Karlslätt. Det ska bli oerhört skönt och kul^^ Lägenheten där är ganska mycket större så det blir säkert toppen


image96

Just nu ser det för jävligt ut i lägenheten, men snart slipper jag se skiten, Att flytta är inte det roligaste, iaf inte att packa och städningen:O.. Men sedan kommer jag bli glad^^ när vi är i vår nya lägenhet! 

Det är inte helt säkert vi får flytta imorgon eftersom egentliigen är bara besiktningen imorgon.. men hoppas vi får nycklarna imorgon och inte på söndag, ursch för att bo såhär hela helgen:o..

Dags att duscha förhoppningsvis sista duschen här^^

Puss♥

Filmfanskapet är borta!!!

Imorse när jag skulle sätta mig ner för att göra den sista redigeringen på filmen upptäckte jag att orginalfilmen var borta! Svinarg som jag var och ledsen gick jag till Katona och frågade om han kunde hitta den men efter en stund kom vi fram till att den inte längre finns. Det känns förjävligt att ha jobbat med en film så mycket som jag har gjort  + att jag har skrivit nästan 8 sidor rapport och så är filmjäveln borta!

Har varit sur hela dagen och min dag blir inte bättre utav att behöva gå till jobbet, helvete!

Eftersom filmen är en såpass stor del av kursen kommer jag får ett IG tills vidare, skälvklart kan jag tenta upp filmen i trean men hur jävla sugen är man på det nu?!.... Jävla skit!

Dessutom har vi redan skit mycket i skolan och det blir ju ännu goare blandning med att jag ska flytta på fredag och hur mycker hat vi packat? ehm, några jävla lådor!   Jag tänker inte ursäkta mig för att jag svär ,för idag är jag fan sur!

nu ska jag käka äcklig mat och sedan gå till jobbet!

Fuck off!

Elin

Shoppingdag!

Hej!

Jag var i borås idag igen för att försöka hitta något till skolavslutningen, och jäklar vad jag hittade grejjer=)! Igår var jag i borås med en killkompis och idag med en tjejkompis, kanske hade med det att göra med haha.
Det första jag hittade var ett par läckra shorts på Cubus. De var riktigt somriga och lite sådär gammal stil över dem.
        
Efter det gick vi till skopunkten där jag hittade tre göörfina skor, jag kan ha vilket par av dem jag vill till skolavslutningsklänningen med, och det är ju super!! Jag tänkte ta ett par svarta skor, men nu är det ju sommar och då äre ljust som gäller=)

Mitt huvudmål idag med var ju att hitta den perfekta klänningen till avslutningen. Det var inte den klänningen jag beskrev igår, men det blev en väldigt fin annan modell. Eftersom jag inte vill visa hela och avslöja helt vad jag ska ha på mig den 11 juni så får ni iaf ett litet smakprov på den!
image93
Japp, såhär ser den ut och jag är väldigt nöjd med den^^. Till klänningen köpte jag även lite fina smycken till, de är ganska enkla. Eftersom klänningen har en del mönster på så var det snyggast med lite pärlor bara.
image94


Jag är verkligen helnöjd med dagen och jag tror inte att jag hade hittat allt detta utan dig Marie=)!


Puss♥

Ute efter en klänning!

Hej!
Idag har jag varit i borås. Mitt huvudmål var att hitta en klänning till skolavslutningen. Jag vet exakt hur jag vill att den ska se ut, men hur hittar man den?:O

Jag hittar ingen bild som liknar helt den klänning jag vill ha, kanske för att den inte finns?.... Jo klart den finns;)

image87
Den liknar denna klänning lite, iaf där uppe. Sedan  nertill ska det vara mer puffigt. Jag såg en skitsnygg klänning i skyltfönstret på Bride and Beauties i Borås! Shiet vad snygg den var. Den var svart med lite strass där uppe. Får åka in och titta på den när affären är öppen^^

Har du något tips på var man kan finna en sådan här liknande klänning som Eva Longoria har?

Puss♥

Studenten avklarad för detta året!

Studenten var kul att se på igår. Speciellt när de sprang ut, de hade lagt upp det väldigt olika. En del sprang ut och bara tjoade medans några stod och gjorde någon nörddans (natur/sam) haha. Att se de så glada gör en ännu mer sugen på att själv ta studenten. Fyfan:(. Men jag har ju mitt roliga kvar=)  Studenterna ligger antagligen och spyr hela dagen idag^^
image80  
Innan studenten     
 image84
 Ngn annan klass=)

image85 
Media!
     image86
Dennis blev glad för alla sina presenter=)


Puss♥

Dagen outfit

image78
Studentfirandet börjar snart och det här är dagens outfit. Passar bra med mina rosa slingor i håret, hihi^^


image79
Detta är jag och min rumskamrat Kaljo:)

Puss♥

Student idag!

Godmorgon på er!=) 

Idag ska jag  gå och kolla på alla studenter som ska ut! shiet vad avundsjuk jag är på dem, det känns som en evighet tills vi tar studenten:(.. Men ärsch, bara att se framåt, det är ju bara ett år kvar nu och jag har hört att det går jättefort^^ Hoppas det!


 

ag ska med och fira Kaljos låtsasbror Dennis som tar studenten idag^^

Grattis på er alla treor!=)

Puss♥

Nya slingor isatta!


image77
Idag var jag hos frissan och satte  i nya färger i håret! Förra gången var det mörkröda, nu är det lila/rosa och jag är supernöjd^^

Vad tycker ni?:D

Tänkelitäntänk

Jag är en person som tänker mycket, kanske lite för mycket?


jag kan gå i flera timmar och fundera över något, en liten töntig uppfinning jag tror att jag själv har varit finurlig att hitta på, när jag i bakhuvudet förstår att min uppfinning redan finns. Då tänker jag, hur faaan ska man kunna hitta på något nytt? allt finns redan?!  Så mycket som jag går runt och tänkter så borde jag väl kunna uppfinna något som man skulle kunna ah till exempel tjäna äckligt mycket pengar på?

Jag tror att många uppfattar mig som en ganska allvarlig person som ibland kan uppfattas vara väldigt bestämd, och det tror jag att jag är med, men när jag är med personer jag verkligen trivs med släpper jag bara loss och kan tönta sönder mig som alla andra kan^^.

Egentligen är det ju skitviktigt att tänka på hur man uppför sig inför folk. Jag kan tro att jag borde kanske bli lite mer och galen och impulsiv? Fast jag kan ju inte vara något jag inte är. Visst, jag älskar att vara galen ibland^^, men för det mesta är jag en person som planerar^^ Elin, ulricehamns planerare!

Varför skriver jag detta? haha, får aldrig ner tankarna på papper endå:p..


Puss?

Idag gäller det!

Godmorgon!
Hatar att säga ordet men jag gör det väll endå för att vara lite trevlig^^

Idag ska jag filma hela min film, nervös som fasen för det är mycket som står på spel, bla betyget.. Inte mer än att bita ihop och bara göra det. Jag kommer nog vara lite lättad när jag har filmat klart i alla fall. Sedan ska jag bara redigera och välja en låt till filmen, Sitter och käkar en ostmacka nu som inte är det godaste man ätit, men de får duga!

Jag ska strax dra till skolan, ska bara borsta tänderna, ta på lite läppglans och parfym, vips så är jag klar:P

Puss♥

Dags att skapa film!

Jag har nu under ungefär en veckas tid planerat min examensfilm som ska vara klar nästa torsdag. Jag har lite panik över att den inte kommer hinna klart. Det tar mycet längre tid än vad man tror.

Jag ska göra en instruktionsfilm om smink, hur både tjejer och killar lätt kan lägga en enkel dagsmakeup. Min målgrupp är ungdommar som kanske inte sminkar sig. Varför jag valde att ha med en kille som blir sminkad var just för att ni killar också kan ha makeup på er, men bara basen! Det finns mycket delade åsikter om det här med killar och smink. Jag tycker att det är helt okey sålänge man bara har foundation, fixade  ögonbryn och kanske lite mörkbrun rouge.
 Vad tycker ni?


imorgon är det den stora filmdagen och allt måste klaffa, hoppas jag har turen med mig och att allt ska gå som det ska!

Dags att laga mat nu! skriver kanske lite mer om filmen sedan=) för nu blir det pannkakor^^

Puss♥

Dagens slut = lite bättre

En PMS Elin utan förhoppningar på förbättring skrev ett inlägg innan idag. ja, nu har ni sett den andra sidan av mig, en tjurig tjej som tycker att allt suger ibland och inget kan rädda den stunden. Däremot har jag haft en lite bättre kväll nu. Jag tog tag i kragen och ringde Marie och frågade om vi skulle ses, och det gjorde vi:P Vi drog först ner på ICA och handlade lite fettisgodis och en äcklig dricka utan kolsyra:O.. Förmodligen någon som hade varit och småslurpat lite i den:O Efter det drog vi hem till Kalle och Marie (brorsan och ah Marie) och kollade på World trade center. Visst, den var bra, men tyvärr så missade vi en hel del av den, men prata är ju roligare än att se film=)

image76

Nu sitter jag här och känner mig helt slut, varför vet  jag inte, kanske för att jag har bråkat lite för mycket idag?

i morgon ska och de flesta av syskonen ut till mamma och resten däruppe i skogen i Blidsberg. Haha, förstår mig inte  på dem som kan bo i skogen:O buuuuuuuh, älgar, konstiga ljud i skogen och massa massa knott:S Vi ska dit för att fira Pierre och Lillit. Lillit fyller fyra på måndag=) Du har blivit så stor^^ Älskar dig lillebrorsan!

Fööörsööööker att hålla mig vaken nu men ögonen sviker mig, de vill stänga för kvällen. Jag kommer nog inte att klara vara vaken tills Kaljo kommer hem iaf. Jag skippar nog detta nu!

Puss♥

Ännu en kass helg...

Fyfan för helger! På vardagarna längtar man efter helgen, varför då? för att få sova längre på morgonen eller för att man inte behöver tänka på att gå och lägga sig i tid? Fan vad mina helger suger nuförtiden! gör alltid samma sak, ingenting! Händer aldrgi något nytt och träffar inte speciellt ofta nytt folk. Kan lika väl bli måndag igen för detta är fan inte kul! Gaaaaaaaaaaaah!

Nu lagar jag äcklig jävla mat, potatis och köttbullar med sås!, visst, ibland är det gott men fan inte idag. Jag vill göra allt men inget idag.Helvetes jävla skit!¨

Längtar bara till sommarlovet nu! Friheten, värmen och ledigheten!

Kan inte livet vara som det är på film, det börjar lyckligt och det slutar lyckligt.... fyfan... orkar inte skriva något mer.

E.M.D, vilket pojkband


Som ni kanske vet har Matte Erik och Danny bildat sveriges nya "boyband". Varför gjorde dem det? Fick Danny inte lika mycket 12 åringar efter sig nu som han fick för ett halvår sedan?   Pojkband är ute och hur många finns det i Sverige i dag egentligen? Så många som.... ett?. Jag tycker mest att de förstör för sig själva, bara för att ingen av dem lyckades speciellt länge som solokille så kom de på den fenomenala idén att gå ihop? Tre snygga killar som dessutom sjunger bra, visst det skulle kunna funka, men kanske för 10 år sedan!?. De enda lyssnare de har är under 15. Jag tycker att de ska sluta upp med att vara så oerhört känslosamma och mjuka, fan starta ett mer rockigt band och skfafa er en flickvän! 

Tycker dessutom att ni borde komma på alla låtar sjävla, funkar inte med covers som låter likadant som orginalet, sorry killar..

Här kan ni läsa chatten som ägde rum på msn.se idag , eller möjligen häromdagen med bandet.
http://noje.se.msn.com/emd.aspx?imageindex=2


PUSS♥

Recension på Mac löspuder

Det tog inte lång tid innan jag desperat ville testa det. Det jag har att säga om produkten är att shiet vad bra! Resultatet blev jämnt till och med när jag använde svamp, ofta föredrar många att använda borste. Men om man vill ha ett lite mer täckande resultat så använd svamp! Man kan använda borste på dagen, till skolan/jobbet, och senare på kvällen när man ska ut kan man lägga lite extra med svampen. Jag lyckades till och med få en bra färg.
Jag vet att min kamera är skitdåligt, haha den har varit med på alldeles för mycket fester och liknande:p. Dags att köpa en systemkamera tror jag=) Men pudret var mysigt! Lite skimmer i det men det är inget som stör. BRA!
image72
Nu ska jag diska lite och kanske börja packa inför flytten den 1 juni=)
puss♥

Hemma igen!

image65Nu har jag kommit hem från den stora stygga staden Stockholm. Stör mig fruktansvärt mycket på deras dialekt att man nästan började prata den själv tillslut, pinsamt men vad ska man göra? Jag är helnöjd med resan faktiskt, visst, det var lite smågnabb osv  men sålänge jag inte är inblandad är det ju inte mina problem=) Hade tyvärr inte med mig kameran till sthlm men Ida och Lollo mfl hade ju tänkt på det.image66
image67  
Jag, i  studion där  finalen i   
Talang 2008 spelas in.
   
      image68
       Vi utanför kungahuset!=)

Idag köpte jag äntligen ett löspuder. Har inte haft pengar innan men nu blev det av. Jag köpte ett det från märket MAC. Har aldrig testat det märket, men någon gång måste ju bli den första! Var inne på NK och ja, behöver jag säga mer än att det är ett himmelrike? tyvärr hann vi inte gå i några affärer, jag stannade till i en stor sminkaffär och där blev ju jag kvar en stund hehe^^ Pudret kostade 230:- och jag återkommer med en kort recension av den!
image70

KRAM!

Jeansjackorna fram!

♥Sommaren är snart här och medans ni väntar på värmen kan ni ta fram era gamla jeansjackor! Det är nämligen hett nu! Själv har jag inte någon jeansjacka men jag kan tänka mig att köpa ett par ljusa slitna jeans och till det ha en läcker jeansjacka.
 
Den här är rätt snygg. Jackan kommer från Topshop och kostar ca 500 :-
Det finns även ännu billigare varianter som är riktigt nice, Denna jackan kommer från Haléns, en superkort modell som kostar endast 99 :-

Kanske ska ut och köpa en Jeansjacka? Hittar kanske någon i Sthlm^^
KRAM ♥

Stockholm imorgon!

Hej!
Nu har jag inte bloggat på ett jäkla tag och anledningen till det kanske är det bra vädret^^ Sååå skönt med sol!=) Vem vill sitta inne och blogga när det är 23 grader ute?
Igår var vi ute hela dagen och shiet vad man brände sig. Men jag kan ju säga att den första brännan är lagd. Nu är jag redo för sommaren! wiiii!

Imorgon ska min klass samt MP3 till Stockholm för att besöka bland annat SVT. Det ska bli kul! Har aldrig varit i Stockholm innan så det blir nog kul^^ Ska sova på ett sådant där mystiskt Hostel. Ni har väll sett filmerna "hostel"`?

Dags att dra mig lite! Ska äta frukost med Kaljo nu!
kram!

RSS 2.0