Pepparkaksstök

Min dag idag började ungefär sisådär klockan halv 4 då  jag Kalle,Marie, hennes syrra och Linus skulle göra oss iordning för att åka till Ullared!.. Det var en herrans massa år sedan jag var där men jag tyckte att det var helt okey. Visst vi var där 40 min innan det öppnade och det var redan massa , men vi klarade oss ganska bra tycker jag!.. Väl inne stressade man väl runt mest och slängde ner saker i korgen hur som haver, Ullared är inget ställe man står och funderar över ifall man ska ha de där gardinerna, antingen tar man dem eller så letar man vidare! så enkelt är det=) Dock var både jag och Marie besvikna på julpyntsutbudet... Hallå, så stort som Ullared är och så lite pynt?.. Eko har mer!.. Efter 2 timmar ungefär var alla klara och vi åkte hem till Kalle och Marie igen.

Vi ville ha mer pynt och sådär så då åkte vi raka vägen till borås och handlade ännu mer!.. Jag kunde inte sluta handla!!!:O Det var nästan läskigt.. pengarna bara far iväg som fågeldun i vinden!. haha. Nu är Elin Pank, så om du vill ha ut mig på en krogrunda, räkna med att du bjuder.

Nu ikväll har jag packat upp allt pynt och mysiga ljus jag köpte och lägenheten känns väldigt harmonisk och julig. Är det för tidigt för tomtar?.. jag har nämligen ställt upp allt pynt jag hade:O.. Nu är det bara granen som saknas men den kommer upp om några veckor!..

Kaljo bjöd in Ralle och Robert och jag Marie för lite pepparkaksbakning!.. Och gud så mysigt det var!.. Lyssnade på ljuv julmusik och tävlade om vem som bakade bäst pepparkakor!.. nåå?.. vad tycker ni om min och Maries snygga gubbe? haha.

                         
 (Bilderna är klickbara)


 

 Den ultimata mysdagen!.. Men nu har jag ont som fasen i fötterna och längtar till sängen!

Puss♥


 


Ny Header!

Jag fick min Header tillslut och vem var det som hjälpte mig?.. Jo det var Robbin Carlsson i min klass!.. Tack så mycket=).. Någon dag kanske jag med finner orken till att göra Headers:P.. hehe=) Den är sådär enkel och fin som jag vill ha den!

Tack!

Ny Header sökes!

Shit vad trött jag är på min Header nu!.. Det var nått jag slängde ihop för några månader sedan. Den saknar karaktär och jag tycker bara den är skittråkig! Jag skulle väl kunna göra en ny men det tar sådan lång tid varje gång man ska sätta sig in i hur man byter den,

Någon som vill att göra en ny Header till min blogg? =)

Puss♥

Freezing to death

Det sämsta med vintern är att det alltid är så jääävla kallt!:O... jag är verkligen inte byggd för denna kyla för så fort jag kommer utanför dörren och det till och med är  typ  10 grader fryser jag!.. Det hade varit så underbart att bo utomlands och slippa ett halvår där man nästan mår dåligt för att det kallt.

(Foto: Lennart Axelsson)
Tänk... när det var sommar och man behövde knappt ha på sig kläder när man gick ut för det var så underbart fint väder? Haha, på denna bild har jag till och med på mig en tjocktröja, mitt i sommaren med, haha det säger en del om mig och att jag ständigt är en liten isbit. Nu ska inte jag sitta och deppa över att det är vinter och förstöra allas julkänsla som är på väg fram=).. Jag gillar faktiskt med julen och jag älskar att pynta! skitmysigt!


 


 

Och i helgen blir det pepparkaksstök, julmust och Ullared med Marie! Då ska jag köpa en julgran=)


Ragga medieelever!

Hej!.. Nu kom jag precis hem från öppet hus som vi hade på skolan. Vårat mål i klassen var att locka lite framtida medieelever till oss och lyckades vi?.. Det återstår att se men jag tycker allt att vi gjorde ett bra jobb=) i alla fall på slutändan!.. Lyckades ju till och med imponera på komunfullmäktige! haha om det är något att skryta med?!. Jag tror att folk har en väldigt förvrängd bild av medieprogramet. Vi gör ingenting på dagarna?.. jasså? vem är det som tar skolkatalogen, tar kort på er Uf:are och informerar skolan om saker som ska hända?.. Jo det är vi!.. vi håller igång allt!.

Jag är nöjd med media och hoppas att många har fått en tankeställare och verkligen vill gå programmet till hösten=)

Veckan ser ut att bli relativt lugn, har en del att plugga men kommer  väl lösa sig

Puss!

Den går som blixten!

Eller inte.. Men här är i alla fall min bil jag köpte för ett tag sedan=).. Tyvärr så har jag inte fått mitt körkort än så just nu står den bara och drar pengar ungefär. Den dagen jag får kortet kommer jag vara världens lyckligaste människa må jag lova!

                 
                                              (Bilderna är klickbara)

Det är en Wolkswagen Polo 1,3. Topphastigheten ska vi inte prata om;)... haha
Jag köpte den för 17000 och är väldigt nöjd med den. Har inte fårr köra den ännu men snart så!!

Rena Julafton!

Idag fick jag ett LITET ryck. Efter en helkväll dregglandes vid datorn på massa smink och borstar kom jag fram till att jag faktiskt var värd lite nytt smink. Så jag förde över pengar till kontot, drog med min brorsa Pelle och stack ner till stan!.. Eftersom jag fick så mycket rabatter från både Kicks och Pharelle köpte jag på båda ställerna!

På Pharelle blev det lite rengöring, ansiktsvatten och en dagcreme. Som tur var köpte jag det i en julklappsutgåva och sparade några hundra. Viktigt att tillföra fukt till huden nu i vinterkylan!. Allt detta köpte jag från Biotherm. Ett bra märke som är riktigt skonsam för huden!..

När jag gick in på Kicks var det som rena rama julafton!. Eftersom jag skulle få ännu mer rabatt ifall jag handlade för över 1000 kr så gjorde jag det!.. och för en gångs skull var det lite klurigt att komma på vad jag verkligen behövde!.. men det blev tillslut lite festliga lösskuggor från Nouba, en vaniljfärgad skugga från Clarins och lite sånt där smått och gott som en ny Venus Vibrance, nagelfil och lite bodyscrub=) Fan detta vill jag göra om!... älskar det!

Ikväll ska jag till Linus!.. vi kom på att vi kunde kolla på Idol ihop, I morgon blir det kanske utgång ifall det inte är 23 på Pluto, för isåfall kan jag inte säga mer än att min helg suger:(.. men får hoppas jag har turen att komma in ändå!:.


Yummie=)



Ska dra!.. puss

Den egentliga bilden!

Här har vi den!.. Frisyren med en boll!.. Super! haha. Idag är jag.. sjuk.. suger:(... ja det är precis vad det gör!.. så snöar det jävel ute med!!!.. JA men här har ni bilden i alla fall.



"Boken" kommer heta "Make Me".. Om du har något annat förslag, säg det då=)

Plåtning

Igår, Fredag på APU:n passade jag på att göra en testsminkning på Lollo samt en fotografering. Jag hade ett hum hur jag ville att bilden skulle se ut och det blev ganska lyckat!.. Däremot ska hon inte ha utsläppt hår utan det ska vara uppsatt i en boll på sidan. Ja ni fattar?!. haha. Alltså, jag behöver en bild till framsidan på  min makeupbok jag ska göra som projektarbete.  Bilden ska vara fräsch och clean!


Här är en av bilderna efter lite redigering. Nu har jag lärt mig att sminka i photoshop med!!.. Men på denna bild är det inte photoshopsmink utan det är mitt egna=). Du blir bra på bild Lollo!

Ikväll ska jag frossa i onyttigheter och ta det lugnt!..vi tittar nog på en film eller två=)

Puss♥

Fånga duvan!

Här sitter jag igen... och har APU... vissa dagar är det jätteroligt och andra verkligen inte, denna dag är väl inte den roligaste jag varit med om. Snart är det väl lunch och den är säkert inte ens god! Precis som det har varit hela jävla veckan!.. Kan ni laga någon god mat ibland kanske?!.. Näää nu blev jag väl lite för arg.

Efter lunchen ska jag sminka Lollo och göra en testfotografering inför framsidan på min bok. Hoppas den blir som förväntat.=)
En annan liten fotografering jag hade för mig förra veckan var att fota fåglar!, (dock inga DUVOR) Precis som Lollo fångade jag några på bild men utrustningen var inte på min sida..hade fel objektiv. Ville ha en 400mm men fick en 200!


 


Fick precis reda på att middagen i skolan är helt okey! dags att gå och käka=)

Puss♥

Snart är det dags


Snart är det dags för snö och juletider.. Jag längtar redan och hoppas verkligen på en vit jul!... Någon mer som är sådär skitsugen på att baka pepparkakor och dricka glögg?.. åååh vad mysigt!!

Nu ska jag med Kalle och Marie till Biltema, med MIN bil!:P.. haha jag får inte köra den än men snart så:D.. de lånar den i veckan!.. Elin måste ju fixa till bilen lite, hehe. Dagen för övrigt har varit seg och inte allt för rolig.. hoppas dagen imorgon blir bättre!.. Snart är det helg, och jag har inga planer:O... skitsammma!.. jag klarar mig ändå!...

Fick lönen idag... 4100k!!!!.. asgött!.. men det räcker inte ens till ett års försäkring på bilen:/. men fan jag är väl nöjd ändå:p.. 4100 kr är bättre än ingenting!=)

Puss♥

Jag klarade det!!!!

JAAAAAAA! jag klarade uppskrivningen idag!.. wiiie!.. Så nervös jag var där idag när man satt där och väntade på att få gå in och göra prov var längesedan jag var. Det blir väl ännu värre när man ska köra upp men nu har jag klarat 50% av mina prov:P.. så nu är det ju bara en del kvar!.. När vet man inte;) men det blir inom en snar framtid!. Klarar jag det då kommer jag nog bara ställa mig och skrika eller nått, såå jävla lycklig jag blir isåfall!..

Ska detta firas i helgen tro?... fest?.. hm njaa, får väl se:=)



 

Puss♥


Gårdagens makeup

Hela helgen har bestått av massa pluggande på teorin men när man måste plugga som mest kommer man alltid på massa andra viktiga saker man kan göra istället för det. Så  igår blev det att jag satt en stund med makeup istället, såå mycket roligare=)



     

Bilderna är  ganska mörka och mina ögonbryn är inte alls så röda som de ser ut. Som de flesta vet är de faktiskt mörkbruna=) Bilderna är klickbara! För övrigt så var det skitsnyggt med en intensiv lila/rosa färg på mina blå ögon, de framhävdes verkligen!.. Ett tips till er är att ni fuktar penseln när ni lägger på skuggorna, jag vet att jag har tjatat lite om det men jag lovar att ni inte blir missnöjda!.. färgen får en helt annan intensitet. Var bara noga med att kolla ifall du verkligen har skuggor som går att fukta, det är nämligen inte alla som kan det. Mina skuggor jag har här på bilden är alla från Nouba och de blir helt klart bättre när man fuktar dem!

Men nu är det väl dags att återgå till den just nu gråa tillvaron, pluggandet.. hoppas detta snart är över:O..

Puss♥

Jackor jag gillar stenhårt!

Precis när jag skriver att jag har tappat lusten och allt dedär blablabla så hittar jag några skitsnygga jackor jag inte skulle tacka nej till. Här har vi en riktig goding som JAG vill ha! Visst, den är en aning udda, men läcker som "##¤. Den kommer från Asos


 Här har vi en till jacka därifrån. Den skulle jag ha till fest!.. antagligen inte vardags men riktigt snygg. Varm?... tror inte det men just nu befinner jag mig i en period då de ska se snyggt ut;)







Till sist har vi denna jackan!... finns inte mycket mer att säga om den att den ser supermysig ut och att jag verkligen vill ha den till ett par mörka jeans och kanske ett par bruna stövlar med benvärmare!.. kan inte bli mer höstigt!






Vilken är snyggast?

Dags att sova lite snart tror jag!.. nattinatti!

Tappat lusten

Nää.. det känns inte som att det är vidare kul att behålla bloggen ändå. Jag känner inget somhelst sug längre att blogga och jag hinner inte heller för den delen!... Snart är det körkort som gäller för min del hoppas jag:D Jag lär verkligen meddela när jag har fått det!!!

Helgen kommer bestå av en helvetes massa pluggande på teori... snart är det över hoppas jag. Snuskkörskola! Pengar har jag inte heller nu, inte klippt håret på superlänge, köpt smink, kläder?... vafan har jag köpt egentligen?... hmm ingenting!

Du och jag Polo!... hah

RSS 2.0