En ny i lägenheten

Helgen har väl varit ganska lyckad. I fredags var jag hos Kalle och firade honom med några av syskonen. Igår var jag hos pelle och vi köpte hem massvis med god mat och godis... Känns fortfarande som om jag är ätt sedan gårdagen:O
Idag har jag varit hos mamma i flera timmar. Det var kul att träffa familjen och alla dessa djur som är inkluderade! Hem med mig hade jag Philip, hussköldisen! Jag har ett husdjur! Wiiie^^ Han är så söt och jag hoppas att jag kan göra honom så tam igen som han en gång var. Okey då.. nu ligger han visst och sover tungt, men han livar säkert till sig snart. Jag måste göra en liten myshörna till honom som han kan sova i om natten.


Du och jag Philip=)

Uppdrag destruktiva beteenden

Nu sitter jag i skolan och har APU. Nästan helda dagen har vi, jag Anndréa och Ida fotat lite destruktiva beteenden. Vi försökte så gott det gick men tankarna man har i huvudet är svår att få med på bild.



Bilderna ska sättas upp på biblioteket här på skolan=)



Förra helgen fick jag ett annat uppdrag och det var att sminka en brud samt ta bröllopps bilder. Både två blev jättenöjda och de valde tillochmed att förstora upp bilden jag tog! Känslan att sminka någon som verkligen blir glad gör mig verkligen lycklig! Det är det här jag lever för!

Hon är en person som knappt sminkar sig och vi kom överens om att hon skulle ha en väldigt naturlig make med lite bruna toner, tyvärr återspeglar inte bilden exakt så som det såg ut i verkligeheten.

  

Det här är min favorit av de jag tog, vilken känsla det är i bilden. De älskar verkligen varandra=)

Snart är det fan vår tur!



Jag börjar sakta men säkert inse att jag går i trean. Att jag numera är störst på skolan och att studenten snart är min tur att ta!.. Det känns overkligt, skrämmande och underbart på samma gång.  Igår provade hela klassen ut studentmössor och vi valde ut vilka färger vi ska ha på banden osv och det var så kuuul!. Jag ville verkligen att våran klass skulle ha den finaste och bästa mössan, och det får vi nog med!

Sedan när man tänker efter lite till kommer jag att sakna klassen och speciellt er tjejor! Vi är ju fan Power point flickorna, remeber?! =)

Nu har jag precis varit och jobbat lite på fuskbrännan och det behövs kan jag säga, ljus i hyn kan jag vara nu i vinter, men inte vit. Hell no!


Puss♥


Wall.E

Hej! Nu var det längesedan igen och denna gången har jag lite saker att skylla på, som bland annat att jag inte har kunnat blogga i helgen pga att min rumskamrat har varit på Lan med datorn:O... och den bärbara jag fick låna var inte i toppskick direkt. Sedan jag bloggade sist har jag hunnit med endel. Förra veckan fotade vi skolkatalogen, vilket var ganska skoj den första delen på dagen, men sedan kom det en drös med skitjobbiga klasser man helst slipper.









I fredags var jag och Kaljo och kollade på den nya filmen Wall. E. Jag har nog aldrig velat se den men eftersom han ville det så kunde jag väl offra mig:p. Ja, vad har jag då att säga om denna nästan språklösa film? Jo, den var ganska kass! Den var alldeles för seg och redan efter en tre kvart så kändes det som om vi hade sett på den i flera timmar och jag somnade nästan. Du är såå söt Wall.E, men det räcker inte alltid!
Se inte den filmen, det var inte riktigt värt det.


Nu märkte jag att min körskolelärare har bytt ut min bok mot någon annans!... faaan! Alla jävla övningar jag har fyllt i, och nu är bokfan nästan helt tom!!:S Jävlar vad roligt! Happyface!



Pengar ger ångest

Jag har alltid sagt att jag älskar, verkligen älskar pengar, och visst det gör jag, men när de tar slut får jag ren panik! Jag har pengar på ett sparkonto jag brukar låna av men ibland betalar jag inte tillbaka lika mycket pengar som jag lånade.. Det suger att inte ha några pengar och hela huvudet blir fan knäckt, stackars psyke:(... Jag vill ju kunna jobba och få pengar därigenom, men jag hinner nästintill inte. Jag går i skolan, håller på och tar körkort och måste hela tiden fixa saker som har med lägenheten att göra. Ibland, men bara ibland önskar jag att jag bodde hemma igen. Ni fattar inte hut gött ni har det som bor hemma eller? Få mat serverad de flesta dagar och ni slipper sköta ett helt hushåll och allt som hör därtill själva!.. Tur att jag inte bor själv här, det hade jag aldrig klarat.

Ångest leder till att motivationen till allt sjunker, sjunker rejält. Kanske beror min ständiga magont på pengar i grund och botten? Vad vet jag, det är så mycket nu.

Jag har heller inte börjat på mitt projektarbete alt för mycket heller och det suger!.. Jag vet inte hur jag ska börja och hur jag ska kunna fullfölja min idé? Jag önskar att jag hade tagit min idé som jag hade från början... Hur påverkar medierna utseendefixeringen?. Fan! Andréa, hoppas du lyckas bra med idén!

För att dra in på något annat så har helgen varit kass.. i alla fall nästan hela helgen. Kanske beror det på att jag är sjuk och inte kan göra så mycket, eller så är det så att jag bara ogillar helger?... Vardagen är nästan det bästa, då är det bara skola och körkort som gäller, inte massa extra tänk.

Lägtar till jag får pengar igen!


Nästa sommars hetaste bikini



Jag har hittat den utlimata bikinin jag vill ha nästa sommar! Den kommer från Ed hardy och är superläcker! Den går att hitta här. Den kostar dock 1499:- men om jag har lyckats få ett fint jobb efter skolan kommer jag garanterat köpa den! Den är udda och det är en väldigt fin döskalle på överdelen! Jag vill ha!

Besatt!

Så fort jag ser snygga klänningar tänker jag på balen. Tänk att det nästa gång är min tur att gå genom stan med en vacker klänning. Det känns ganska overkligt! Jag funderar fortfarande på vad jag vill ha för någon och idag hittade jag ännu fler snygga klänningar! Dock tror jag inte att jag kan få tag på dessa, men jag ser allt som inspiration. Jag tänker i alla fall inte ha en RÖD klänning som alla andra har!.. nejnej=)

     

Jag vill nog i alla fall ha en klänning som sitter åt mycket uptill och blir stor och puffig nedtill. jag vill åka och köpa min balklänning nu!! Ska nog satsa på en varm färg. Mer säger jag inte=)

Puss från sjuklingen

Neeeeeeeeeej!

Näää, jag trodde verkligen att jag skulle klara mig igenom denna stora släng av epidemier men ack nej!... Fan nu är jag sjuk:/.. huvudet är megatungt och ögonen orkar inte hålla sig öppna... fyfan vad detta suger.

Jag kan nästan få lite skuldkänslor när jag inte bloggar men hela denna veckan har jag typ jobbat på mitt nya jobb vilket är Per Shyrers, hm fråga mig inte allt för mycket om va de gör där men jag vet i alla fall att vi gör flaskor och komposter, haha, det är ett jobb i alla fall, hoppas jag får jobbet jag länge har längtat efter!.. Elin vill ha besked NU!

Nää, imorgon blir det ingen skola... jag får försöka kurera mig med en lång sovmorgon och skriva klart en artikel. Vem sade att trean på gymnasiet skulle vara underbar?.. MY ASS!



Puss, från en sjukling:(

Rött är inte sött, det är sensuellt

Här har ni den röda färgen jag pratade om. Tyvärr ser man ju inte den snygga metalliceffekten, men den är så snygg! Färgen heter Pearled Cream Colour nr 3 från Nouba!... Helläckert i höst! Till det så kan du ha det röda lacket från O.P.I nr B11 på naglarna!


Nu är det nog dags att köpa ny makeup inför den tunga hösten som är påväg. I höst satsar  jag nog på mycket brunt, sotat och mycket rött!


Puss♥


Fan vad jag är kass



Idag fick jag reda på att jag redan har kört 20 lektioner och det går inte så bra för mig... idag till exempel, jag klantade mig hela tiden och på vägen till körskolan fick jag fundera på vart allt sitter i bilen. Det var nog för att det var 3 veckor sedan jag körde senast. För de som inte vet kör jag ju ingenting hemma utan bara på körskolan.  Jag fattar inte varför jag inte lär mig snabbare och jag fattar fan inte varför jag ska klanta mig så jävla mycket. Kanske var det för att det var rusning idag när vi åkte i rondellerna? har inte kört i rusningen förut...

Jag hoppas verkligen att jag sätter uppkörningen på första försöket, just nu känns det fan omöjligt och väldigt långt borta.

Över till något roligare. Efter att jag hade fått hem min kickstidning idag och såg att jag hade massa rabatter osv så kom jag på att jag borde skaffa mig ett riktigt snyggt rött läppstift från Nouba. Snyggt var det och när jag var nere på kicks andra gången idag fick jag reda på att det är en alltiallo produkt. Man kan alltså använda den på läpparna och på ögonlocket.  Läpstiftet/glansen är i en rund liten burk och är lätt att aplicera=) Bild kommer snart!

Hoppas denna skolveckan blir bättre än den förra!

Puss♥

RSS 2.0