I just love them!

Åh, min kärlek för dessa söta, underbara sköldisar bara växer! När jag och Marie var i borås och skulle köpa lite extra tillbehör till Philip såg vi en heeelt underbar landsköldpadda, en rysk tror jag det var!.. Idag ringde ja mamma och fick reda på att hon hade skaffat sig en sköldis!.. huuuur söt som helst

jag lär bli en sköldistant istället för kattant när jag blir gammal! haha

Är hon inte söt?!


Jag vill ha en till!..



puss♥





längtan och saknaden...

Vad jag saknar att ha ett eget ställe. Ett eget ställe man själv har nyckeln till. Ens egna dörrmatta och ett badkar. Dock är det ensamt när det bara står en tandborste i muggen på toaletten och när det nästan ekar bara för att det är så tyst när man kommer hem. Ensamheten på kvällarna när man sitter där framför tvn. Det finns ju självklart både bra och dåliga saker med att ha en egen lägenhet men det bra överväger nog. Eller är lösningen att bo ihop med någon? Någon man verkligen vill bo ihop med och kanske till och med dela resten av sitt liv med?

Det tar nog ett tag innan jag själv har allt det där. Tänk vad underbart det hade varit med en bra fungerande bil. Pengar och framförallt ett jobb!.. Det kallar jag freedom!

Det är väl bara att vänta, förhoppningsvis finns det ett jobb till mig med för vet ni vad, jag förtjänar ett lika mycket som alla ni andra!


Får försöka ta tag i saker och ting mer nu och kanske framförallt inte säcka ihop helt nu när jag bara går hemma, kallas detta semester eller bara arbetslös?.. i vilket fall suger det, jag gillar att jobba!


Snart vänder det nog....





Veckans husdjur!



Igår var vi och hälsade på en sväng hos några vänner till Kalle och Marie och det första man möter när man går förbi verandan är en tjur!:O.. ja,där stod Gunnar, deras lille tjur de har haft sedan han var liten liten bäääbis. Grejen är den att de har honom som typ en hund. Där går han runt på trädgården, ligger och solar och ah man kan faktiskt gosa med honom, haha. Jaja, Gunnar var en riktigt söt en. Vanligtvis är jag livrädd för tjurar men inte han, ärsch, han är ju liten,  FOR NOW;)

Det är inte varje dag man sitter och gosar med en tjur haha. Nästan så man själv skulle vilja ha en, men!.. aldrig att jag skulle byta ut dig Philip!!



Det har inte blivit mycket till makeuper nu när jag inte har bloggat så intensivt men det får ni helt enkelt ta:p.. börjar bli trött på att bilderna inte fångar färger osv på ett bra sätt. Kanske dags att skaffa en bättre kamera?..

Här har ni mig, osminkad och, sminkad

   

Se så mycket man kan förvandla med lite smink=) Det jag ofta fokuserar på är ofta att smalna av näsan och resten av ansiktet=) Jobbar fortarande på att få fram kindbenen jag inte har men de är inte det lättaste.

Pratar med mamma nu, måste sluta=)

Puss♥







Rollercoaster

Som vanligt har jag varit kass på att uppdatera. Det är ganska ofta nu för tiden jag typ glömmer av att blogga, kanske för att jag inte har en egen dator? Det hade ju varit så mycket roligare då=) i alla fall... Jag har äntligen blivit av med utväxten!... för usch vad skallig man ser ut med ljus hårbotten, ah ni har säkert själva varit med om det 4637575 gånger.

 
Före/Efter

Härligt=) Dock är inte exponeringen helt 100 som ni ser men ärsch, It´s all about the hair!

I tisdags var jag, Kaljo, Kalle och Marie på Liseberg, äntligen! Det var en halvmulen dag och det väntades komma regn och då tänkte vi, smarta som få att JA vi åker dit eftersom ingen annan lär vara där, MY ASS!... fyan vad mycket folk det var och shit vilka långa köer det var överallt. Det gjorde väl att vi inte åkte så mycket men jag var faktiskt väldigt nöjd med dagen ändå=) Slapp regnet!

   

Kalle sitter och kör RACER;).... En av de nya åkattraktionerna för iår är Hang hai?.. den i mitten, vi åkte aldrig den för den verkade lite småkilig faktiskt. Men, kanonen höll måttet;)


I helgen blir det till att åka till Lollo och fira henne lite!... för hon fyller 19. Självklart blir det lite firande av Adde med, hennes pojk som fyller 20.


Och just det, min lille älskade philip har nu ett tag haft ett sår på benet som har vägrat att läka. igår var jag och Marie i borås och köpte mineraler, vitaminer, riktig mat och UV-ljus till honom, mitt sötebarn, nu kommer du nog läka för det är så att han måste ha allt detta för att han ska kunna läka bättre av sig självt.



Puss♥





Underbara väskor!

Jag har aldrig varit ett stort fan av väskor som jag är av skor men nu det senaste har jag allt hittat massvis med snygga väskor och jag vill ha alla!... Det lär bli dyrt att börja på noll typ men efter ett tag så kanske man har en liten garderob för väskor med?=) Däremot är jag inte galen som många andra är och köper en väska för flera tusen! Det förstår jag mig inte på,

Jag älskar starka färger och just därför är en väska i färg ett självklart val när det blir en ny väska=)

Hittade följande väskor på www.Bagsandfashion.com.


Blue Agusta 549:-


Large Padding Cerise 569:-


Juicy white 499:-


Vill verkligen ha en gul väska!... hittade en  i Borås men den var lite dyr!.. snälla, vet ni någonstans man kan hitta väskor?=) Kom gärna med lite tips!




Pusss♥





Andra planer!

Jag har andra planer, men vet bara inte vilka än:P... Det blir troligtvis inte högskola för min del för mitt hjärta finns inte i medievärlden, inte vad jag vet i alla fall utan det är och har alltid varit Makeup och skönhet! Ända sedan barnsben har jag älskat allt som har med det att göra=)... det är ditåt jag strävar!

I fredags hade vi en underbart rolig tjej jag Emelie och anndréa!=) Det var såå längesedan jag träffade emelie nu att det verkligen var dags. Hoppas vi får fler roliga kvällar framöver:D

Nu har jag semester/är arbetslös och än så länge känns det fan gött..har jobbat så jävla mycket på senaste!.. men nu blir det i alla fall lite ledigt=)

Måste försöka hinna med lite makeuper nu framöver:D lägger upp lite bilder sen!=)

pusss♥






bra framtid.se

Jag kom in!

Jag fick brevet hem idag om att jag faktiskt kom in på medie och kommunikationsvetenskapliga programmet i underbara, kära, älskade Jönköping!.... Även ifall jag inte riktigt har tänkt i de banorna såblev jag väldigt glad när mamma sade till mig i telefonen att jag hade kommit in=)

MEN!.... här sitter jag i min sinnesförvirring och har ingen aning hur jag ska spela korten?!... för tillfället bor jag ju som ni redan vet hos Kalle, brorsan min och hans tjej. Har ett jobb som jag slutar nu på torsdag, efter det har jag ingenting!.. inte någonting alls alltså, och det betyder att min framtid är väldigt suddig och jag har ingen aning om vad som kommer att hända! allra helst vill jag ju ha ett jobb. Studentlivet å andra sidan verkar hur underbart som helst och det känns som att det är det jag behöver just nu!.. men det är ju inte bara en dans på rosos, det är pluggande, som inni fan och det är just den biten jag inte vet ifall jag orkar med?... vadå, man kan ju inte bara komma på det ett tag in på terminen att oj, detta pallar inte jag?..

Är det matte på mitt program?.. för i så fall, är jag körd.

Allt är så jävla snurrigt och jag har bara någon vecka på mig att bestämma mig för hur jag ska göra, detta beslut kommer påverka mitt liv, antagligen för all framtid!.. känns inte alls jobbigt.. buhu


Hur tycker ni att jag ska göra?!.. snälla kom med din åsikt!



puss♥





Hur mycket ska man avslöja?

På bloggar kan det ofta låta såhär:

"Asså, min kille, det jävla svinet, han låg med min bästa vän?!... Lisa, hur fan kunde du göra detta mot mig?! (Visar en bild på pojkvännen)"
"Har haft en riktigt tuff barndom och blev tafsad av "Göran" min gamla lärare på skolan"


Hur mycket ska man egentligen dra upp på bloggen?.. för lite resulterar i att ingen vill läsa din blogg och avslöjar du för mycket drabbar det ofta dig själv och dina nära. Hur skapar man en bra balans mellan för mycket och för lite info?.. och ska man skriva ut namn, ha bilder på vänner, och kanske ovänner?... Ännu en tanke jag fick idag på jobbet!... för tänk, kanske inte just du? men kanske någon annan bloggare kanske någon dag blir stor och till och med kanske känd. Tänk vad mycket media har att skriva om denna personen då?.. bara gå in och kolla på gamla blogginlägg och få fram lite smått och gott.

jag själv är nog sådan att jag inte avslöjar för mycket, jag menar vissa grejer har ni inte ens någon nytta utav att veta=) Får ni inget ut av det så finns det ingen mening med att berätta det för er.



Och föresten, min helg har varit bra=) har varit på kalas hos mamma som fyllde, träffat mina underbara tjejer och slappat en hel del!.. inte alls fel. Idag fick jag kanske ett erbjudande av chefen och sade att jag kanske kunde jobba nästa vecka med.. men fan frågan är om jag känner för de?... visst blabla.. lågkonjuktur, men fan vila måste alla!

  

Jobbar bara till torsdag denna veckan sedan är jag ledig i över en vecka:D.. shohoooo


puss♥





Vart finns tiden?!

Detta suger!... jag jobbar hela dagarna och hinner inte göra något mer än att komma hem, duscha, göra mat och packa ner den innan man ska sova typ!. Det ger mig ingen tid till att göra de saker jag verkligen vill göra det vill säga lägga ner mer tid på makeup. Har inte hunnit testa något nytt på huuur länge som helst.. senast var väl innan studenten:S..

Måste verkligen köpa hem nya penslar när ekonomin rullar igång igen.. hoppas den gör det snart! Här har ni typ det senaste.. Ljus skimmrig skugga i en lite varmare ton från Elisabeth Arden och en mattsvart skugga från Clarins, Voila!

 

Seg, död, grymt trött.. aah det är jag det efter en dag på jobbet!... skriver mer imorgon om det hinns med=)


Puss♥




Jag hyllar dig!



Kära lilla mamma!

Idag fyller du 48 år!..( hoppas fan jag har rätt). Du har alltså funnits ungefär hur länge som helst men är inte gammal än=) Varje dag ända sedan jag föddes har du funnits hos mig. När jag har varit ledsen, glad, och skitförbannad! Det du gör är  att du alltid finns där. vi pratar inte var dag men det gör inget för vi vet att vi har varandra där ändå.

Du gör så söta små gester titt som tätt som gör att man blir glad!... det kan vara en kram då du säger " jag skickar lite kärlek" eller som här om dagen ett litet stå med smultron på väntade när jag kom och hälsade på er=) Tänk att du ens har orkat med alla dessa åren?!. men vet du varför du har gjort det? jo för du är min mamma!.. Mammor klarar sånt, men jag tror ändå du klarar det bäst av dem alla.

Varför skriver jag detta till dig idag?... det  kan jag ge dig svaret på.. PLANTIS!... där hinner man tänka så mycket under en hel dag och då kom jag på att jag ville säga detta till dig!

Älskar dig mamma!... och jag hoppas du vet hur mycket!! Nu får du ta din lilla brum brum bil och hälsa på oss!


KRAM♥






förhållanden, rena döden för vänskapen!


Är det bara jag som tycker följande?


Att när din killkompis/tjejkompis har träffat en tjej/kille så slutar de höra av sig?!... Det har drabbat mig sååå många gånger och de kilkompisarna man har förlorat har ju varit så schyssta med!.. förut var det så att jag själv hade fler kilkompisar än tjejkompisar men sen när våren kom, då alla blir kära och tokiga släpper de en som en jävla fjäder i en liten vindpust!... Så viktig var jag?... Känner ni igen er?.. eller händer detta bara mig?!..

Detta var bara något jag satt och tänkte på idag när jag satt där på plantis och planterade haha... imorgon kommer det kanske en ny liten tanke från hjärtat?...

Och föresten... ska det behöva kosta pengar att inte bli med barn?!...usch! Satans piller! Sänk kostnaderna för jävulen!


Nä nu har jag inte mycke mer att säga=)


Puss♥


Död eller levande?

Jaaaa.. jag lever!.. anledningen till att bloggen har legat på is är att jag helt enkelt inte har haft tid eller kännt för det, men nu hoppas jag att det är igång igen=)

Den senaste tiden har jag hunnit med en hel del tror jag.. en hel del som ni alltså inte vet om;) kanske lika bra det men jag får göra en liten kort summering.

Några veckor efter hemkomsten från Bulgarien fick jag reda på att det antagligen inte blir något jobb där nere.. surt, men kanske bättre lycka nästa gång?

Midsommar firades hos Ida med mycket trevligt folk

  

Flyttade ifrån min kära lägenhet i stan i slutet av juni.. flyttade då hem till Kalle och Marie så nu bor jag i Hökerum!.. for now!.. sedan vad som händer efter det vet ingen, inte ens jag;)

Sommarjobbar för tilfället!.. tack och lov för att jag har ett jobb i alla fall.. vissa dagar klagar man men det gör man inte när lönen kommer!.. Jobbar på Plantskolan i Timmele.. ska ta lite bilder på våra snygga kläder vi bär så ska ni få se hur lyxigt vi egentligen har det, haha;)

Igår var jag, Kalle, Linus och Marie i Danmark över dagen!.. det betydde att vi var uppe vid redan 4 på morgonen och härjade och var framme i Danmark runt halv 12!... kanske inte borde ha rest sådär över dagen men det var mysigt. Strosade runt på stan och  shoppade det lilla, för usch så dyrt det är där borta!.. och för er som ännu inte har varit där och köpt öl... gör inte det för fyfan vad ickebilligt det är :S.... så jag tog bara med mig några Barcardi Breezer hem. 

    




Detta var en kort summering av vad jag har haft för mig de senaste veckorna=) Ikväll var jag Kaljo och Marie och såg den nya Ice Age 3 och såååå söt den var!.. I och för sig satt vi tre där med alla barnfamiljer men det gjorde inte så mycket haha.. se den!


Imorgon blir det jobb och snart blir det sängen för min del!...

Puss♥

RSS 2.0