En otrolig resa!

Hej alla läsare!

Jag har inte uppdaterat på jag vet inte hur länge nu och det är helt klart på grund utav flera saker. Jag har tagit studenten... varit utomlands i bulgarien och Kaljo har flyttat hem igen så där rök datorn med... Alltså kommer jag inte kunna uppdatera så mycket nu på ett tag med tanke på att jag får åka hem till mamma varje gång ungefär..


Men i vilket fall.. detta var första gången jag var utomlands och jag har inte mycket mer att säga än WOW.. vilka människoa man mötte och fan vad kul vi hade!.. jag hade inga förväntningar alls av denna resa men det blev underbart=) Synd bara att jag var sjuk där nere i Bulgarien men ärsch.. några drinkar och det försvann, kväll efter kväll=)

Träffade mycket svenskar där nere eftersom vi ofta var på en klubb som heter Den Glade Viking... Det är en skadinavisk bar där man mest stöter på svenskar norskar och danskar... träffade självklart en engelsman med!.. Tack vare han så kanske jag får ett jobb där nere i sommar!... men inte på golden sands, där vi var utan på Sunny beach! UNDERBART... Kommer jag ifrån Sverige så tvekar jag nog inte ens på att ta jobbet=) Då arbetar man på dagarna med att sälja lite biljetter till events på kvällen och på kvällen får man lön för att umgås, festa och bara ha kul:D Låter som ett bra jobb enligt mig!

Jag har bilder på Facebook från resan och har inte möjlighet att lägga upp dem här nu men ni som känner mig är det ju bara för er att ta en kik!.. för er andra ska jag försöka lägga upp snarast möjligt=)


Sjuk och jävlig men det rullar ändå!... För vet ni vad!?... jag är ju i alla fall inte död=)Pusss♥

RSS 2.0