Snart blir det jag och djuren

Som de allra flesta vet vid det här laget är att jag snart ska flytta hem till mamma igen. Har nu bott hemifrån i snart 2 år tror jag så det känns väldigt kämpigt när man är tvungen att flytta hem igen..Men annars ni ju alltid servera mig ett jobb så ja kan bo här i stan=)? Inte?.. nehe.. 


Ja, ni som har varit hemma hos mamma uppe i skogen vet vad som väntar... en hel del djur och massa spindlar.. men nu pratar vi inte om kossor och grisar, nä nu är det hundar och fåglar som gäller.



Det betyder: ingen mer sådan här blir när man vaknar på morgonen som säger, snäääällla, kan jag inte få ligga kvar och sova i en kvaaart?



Men denna gossen flyttar allt med, du får helt enkelt följa med dit jag flyttar=)




Det blir även de här två "djuren" Lillit och Nelly?    

 
                      Och en halvbrunstig hane: Nutte


Självklart är det ännu mer djur och grejjer men det orkar jag inte dra upp nu, vill ni veta så ring mig! haha. Jag får helt enkelt försöka stå ut och ja, det finns inte mycket mer i alternativväg! 2 bad där...


Solen börjar gå ner och det betyder att jag ligger efter i mitt pluggande.. Imorgon är det nationella uppsats i svenska B som gäller, hoppas det inte blir allt för svårt och att man slipper sitta av hela dagen och skriva.


Puss♥





Underskatta inte Lidl

Det är faktiskt inget fel på Lidl, eller inte deras Italienska glass i alla fall! Fyfan det är den godaste typ.. mums! Choklad och vanlij! yeeeeey=) Så sluta vara rädd för den där blågula affären som finns typ överallt i Sverige, frukta inte mera! Köp glass på Lidl!



Idag var jag Kaljo och hans mamma nere på stan för att kolla ut kostym till honom, men vi lyckades inte, konstigt! Stan är ju inte speciellt stort, men jag har lite småplaner=) Det ska nog bli bra till balen ska ni se.



Här inne finns min balklänning! Snart ska den fram!!!!=) Ska bli så fruktansvärt kul=) Ni får en liten teaser ;)


Nä, snart blir det "Ballar av stål" Det roligaste progammet på länge!


Puss♥






Den fulla veckan!

Veckan som kommer blir fullspäckat med  uppsatser, nationella och konsulation hos frissan inför balen! Jag har verkligen ingen aning hur jag vill ha håret, eller jo att jag vill ha luggen utsläppt, men inte mer:O Snälla snälla, kan ni inte hjälpa mig! Kom med lite förslag på vad jag kan göra med min kaluffs!=)



Hade ingen bra bild på mitt hår men ni fattar nog, ganska långt och mörkt=) Ska det vara trendigt eller klassiskt?

Snart blir det sängen för min del men innnan dess vill jag tacka er som prenumerear på min blogg!!!!=) Jag blir så glad för varje ny prenumerant för det gör att jag få veta att i alla fall en del tycker att jag har en intressant blogg=)


 

Snart är det Påsklov och då blir det bilmässan på Elmia i jönköping=) Någon mer som ska dit???!


 


Godnatt kära bloggläsare!!


 

Puss♥





It´s getting closer

Jag kan inte fatta att veckorna går så himla fort?! Ena stunden är det måndag, andra är det fan söndag igen:O Kan det inte lugna ner sig en aaaning nu innan studenten så vi hinner fixa med allt.

Igår var jag och Linus I jönköping för att försöka hitta lite saker till balen såsom skor, smycken mm. Skor  vilket var helt omöjligt! Hittade bara ett par som kasnke skulle fungera men de satt så konstigt.. och det var itne lättare när de gällde smycken.. fyy. Det är ju hur svårt som helst!

Jag åkte inte hem helt lottlös från Jönköping i alla fall. Hittade en supersnygg studentklänning=) Det blir nog superfint! ÄR lite rädd för att ha en helvit klänning bara för usch vad fläckar man kommer få haha. Inget rödvin får vistas brevid mig inte! Nu är den skrynklig så jag får pressa den! Sådär går jag inte ut^^



Jag vile ha en clean och enkel och det var pecis vad jag hittade! Lite läckra guldsmycken till det och lockigt hår=)

Hoppas verkligen ni släckte ner lamporna igår när det var Earth Hour! Fy på er som inte gjorde det! Det händer inte direkt ofta det här med att hela världen ska släcka sina lampor så jävligt dålig stil av er som inte gjorde det:O

Puss♥





Det är sminket som gör det!

Foto det är ju hur kul som helst, men min verkliga passion är ju ändå makeup! Det finns fan inget roligare! och att kunna blanda dessa tåv stora intresserna är ju skitkul=) Här har vi en sockersöt make jag gjorde till en plåtning. Det var en liten impulsivmake men jag blev i alla fall nöjd.



 Om jag skulle göra om den idag skulle jag sudda ihop den gröna och den rosa skuggan mer men annars så blev det bra tycker jag=)

Nu, idag börjar min helg! Det är väl underbart men eftersom veckorna går så fort så uppskattar man inte helgerna lika mycket.


Vad tycker ni om den?


Puss






This is what i do

Här har ni en till bild från en plåtning jag gjorde=) Ballongbilden som ni kanske kommer ihåg=) Fick ha en del assistenter men det blev en superbra bild tycker jag:D



Nu fick jag reda på att vi snart ska vara klara med projektarbetet! fan ifan vad inte roligt eller bra!.. ursch, hoppas jag hinner med det...



Puss♥

I´m not drinking wine

Sitter nu i skolan och har APU. Det blir ofta en bloggstund dessa dagar=) Visserligen gör det inte så mycket med tanke på att jag gillar att berätta saker=) Så nu ska ni få en liten inblick i vad jag gör. Sitter nu och redigerar en produktfotobild men som vi har fått i uppgift att göra. 

Här ser ni att jag har lagt ihop 2 bilder så jag får blänk på båda sidorna av flaskan. Gillar det faktiskt=) (Orginalet är den vänstra bilden, den till höger är 2 sammansatta bilder)


Det vi skulle fota var en vinflaska med en lite speciell teknik, dvs att man bara använder sig utav en blixt men tar flera bilder och hela tiden flyttar runt blixten. Efter det lägger man ihop de olika bilderna så man får till snyggt blänk där man själv vill. Det är en ganska smart teknik har jag kommit fram till=). Det enda man behöver är ju bara en ensa ynka liten blixt, en kamera och ah ett produktfototält, men det är heller inte nödvändigt^^


Nu ska vi ha möte helaklassen!! wups! dags att dra!


Puss♥




För jag har en mössa!

Precis som alla andra treor på Tingsholmsgymnasiet!






Vad glad jag blev när jag fick reda på att våra mössor äntligen hade kommit! Var lite orolig över att jag skulle ha fått fel storlek men det var det minsann inte=) Jag testade den innan men ah, vad ska jag säga? jag har aldrig passat i varken mössor eller hattar haha. Men student är ändå något speciellt, då blir man helt plötsligt snygg, men bara för att det är en studentmössa=) Vi beställde ett paket så då fick vi med ett champagneglas och en penna! wow=) haha

Nu är det 9 veckor och 2 dagar kvar tills vi springer ut på trappan och shit! det är snart=) Det ska bli roligt! iag studenten och resan, sedan när man kommer hem kan det väl kvitta:P


Här bjuder jag på en sötingbild på älskade lille Philip som äntligen har blivit supertam och som kommer när man ropar på honom=)



Idag ska jag endast plugga, inte blir det våffeldagen för mig inte! Jag tar det en annan dag=)



Puss♥









Varför tro att allt löser sig?

Varför sitter jag här och väntar. Väntar på den hemska dagen den 31 på att säga att vi ska säga upp lägenheten? Tror jag att det kanske kommer en lösning den närmsta veckan som gör att vi kan bo kvar? Att jag kan bo kvar? För det gör det inte. Varför säger jag inte bara till? Det kommer inte lösa sig och jag kommer inte kunna bo kvar i stan. Just nu finns det inget värre än denna sits jag är i nu... vissa kanske tycker att jag överdriver, men ni ser det inte med mina ögon, med mina ögon om hur hemskt det är!

Försöker peppa mig själv till att kämpa det sista i skolan, men hur lätt är det när man har tappat lusten på det mesta? Varför ens försöka när man inte ser något bra slut? Här sitter jag med mina 15 gymnasiepoäng eller vad det kallas och vet inte ens om jag kommer in på högskolan med de poängen. Vet inte vart jag ska bo eller hur jag ska försörja mig efter sommarn... ifall jag inte kommer in vet jag inte vad som händer, veta vill jag nog inte heller göra.

Längtar inte ens till resan längre.. tänk när man kommer hem, har inga pengar kvar eftersom man glassade i bulgarien... tänk ifall jag inte har råd att ha kvar bilen? Utan den kan jag fan lika gärna gräva ner mig, speciellt ifall ja ska bo hos mamma.. Inte en kotte där uppe och utan bilen kommer jag ingen stans. Inte till jobb,kompisar eller nått..

Det suger fan att bli vuxen och jag önskar så jävla mycket att jag bara bodde kvar hemma från början och att vi bodde nere i blidsberg. Jag i min lägenhet och mamma och de andra i sin... Då hade detta inte känts lika panikartat.

Jag kanske borde uppskatta att jag ens har haft möjlighet att få bo i lägenhet nu,.. men det hade varit bättre att jag inte hade gjort det för då hade jag sluppit denna växling..


Sitter och försöker plugga men det går inget vidare..jävla fan!




Plugga vidare?

Jag, Ida och kaljo var iväg och kollade på högskolan i jönköping igår och jag måste faktiskt erkänna att jag tror att jag ska söka vidare till MKV! Eftersom jag nu går media tänker jag fortsätta på det spåret och försöka komma in. Jag ska räkna på mina poäng och jag antar att jag får leva på det där hemska viset som alla studenter lever på?.. I ett liiiitet rum på typ 15kvm där det får plats en säng och en dator i princip för ca 2-3000 i ¨månaden. Jag skulle inte ha startat på den här nivån jag har nu! bor i en stor etta, visserligen med kaljo men ändå, jag trivs jättebra!

Måste bara komma över skräcken med boendet så ska det kanske lösa sig! Jönköping är ju såå mysigt och igår var det bara sol och varmt! ännu bättre=) Såg massa snygga bilar och motorcyklar som var ute och det får mig att längta ännu mer till Bilmässan på Elmia! Hoppas vädret är bra då med.

Igår var Ida och Andreas här en sväng och vi drog ner till ica och köpte massa gott! En del var nyttigt, en del inte=) Det var trevligt i alla fall=)



Dagen idag kommer endast bli pluggande.. inget roligt men har man skitit i att plugga under helgen blir det söndagarna!


Puss♥





 


Vårinspirerad make

Att veckorna går så fort kan jag verkligen inte fatta?! Det säger bara schvisssh eller hur de nu stavas haha, så är det fredag igen. Det är ju nästan så att helgerna och veckorna blir lika korta! Det kanske är för att våren börja komma?! vad vet jag=)



Idag kände jag för att testa någon ny make så det blev en brandgul en. Resultatet, ja det ser ni ju och jag blev nöjd=) Ifall du har blå ögon så kan du verkligen ha orange och gul för det framhäver ögonen=) Kände mig riktigt vårig idag=) Med korallfärgat linne, jeans och mina gladiatiorklackar!



Jag använde mig av:
Collistar eyepowder nr1, på hela locket
Makeup store Microshadow- mock orange, på det rörliga locket och sedan suddade jag kanterna
Makeup store Microshadow -Lemon, I ögongloben och suddade upp den en hel del. Blandade den med mock orange.
Clarins Vanilla beige nr 1, Använde som highlighter under brynet.
Clarins Crayon Yeux Waterproof, på locket och innanför.
Ysl, Infini curl, mascara.




Jag har även en nyhet att berätta!! och det är att vår film nu ligger uppe på nätet och här har ni affischen som nu sittter runt om på hela skolan haha. Vill någon ha grymma skådespelare till sin nya oscarsfilm kontakta oss!;) haha
 
Här har ni länken till filmen, titta och njut haha


Puss♥




De nya kanalerna

Jag satt och väntade framför tvn på att min mat skulle bli klar och såg en reklam som visade att man numera kan ha en kanal som handlar om vissa sporter.. och då bara ex fotboll! Tänk då ifall det hade funnits en makeup kanal!!? Hur kul hade inte det varit då?.. Där det bara går en massa turtorials och de nya makeupmärkena som ständigt kommer=) Önskar verkligen att det skulle bli så! Just nu sitter man ju på Youtube och tittar, visst det går bra det med men det är ju skönare att sitta vid tvn^^

Jag har fått massa tips om ett flertal mineralmakeup hemsidor, dock från USA men jag är riktigt sugen på att i alla fall testa lite mineraler. Någon mer som har något tips på mineralmakeup?


Här har ni några länkar till mineralmakeup! Tack suss 
för tipsen=)

https://www.everydayminerals.com/

http://madminerals.org/


Puss♥



 

Jävla skitdag!

HAr inte uppdaterat alls idag och det är för att jag inte har hunnit... fyfan vad allt skiter sig för mig, Det är typ som att jag är olykssiffran nummer 13.. varför fan i helvete ska jag ha sån jävla otur?!.. Har inte orkat skriva, skriver kanske imorgon ifall det blir en bättre dag... hoppas det




Spex 2009

Haha, dagen har varit galen! Vi bestämde oss i förra veckan för att killarna skulle vara horor och vi tjejer skulle vara Pimps på spexet 2009 som alla treor gör varje år.Ja, det blev lite sisådär med att alla verkligen var med på det så vi tappade tre stycken på kuppen. Jag är i alla fall glad att vi har tagit bilden.

JA vad tycker ni? Manligt eller inte?

Eftersom jag inte alls har manliga kläder hemma, inga kostymgrejer eller nått fick jag plocka ihop lite från både idas håll och hemifrån. Tog en konstig kedja kaljo hade och satte upp håret i en knut. Fixade större bryn och skuggade med brunt istället för rouge. Resultatet? Ja, jag fick höra en hel del kommentarer om att jag såg ganska manlig ut ja haha.

Det var riktigt kul att se killarna i tjejkläder! haha jäklar vad vi skrattade. jag tror tillochmed mikael tyckte det var roligt att få klä sig i kvinnokläder? eller hur var det egentligen??;) Smink lades på mer eller mindre bra och stay ups sattes på. Ja såhär såg de ut.

 

Det var det roligaste vi har gjort på länge och jag säger bara! FYFAN vad ni killar har det underbart! Vilka goa kläder ni har på er?! Nu när ja kom hem satte jag på mig mina vanliga jeans och det kändes nästan hemsk haha, kom knappt i dem.


Jag ser faktiskt riktigt pisst ut alltså! haha. Bra jobbat idag klassen=)

Nu ser jag ett slut och det är nära.. snart är studenten här!.. detta var den första grejen vi gjorde nu, sedan blir det bal mm^^ fan vad kul!


Puss♥





Jag kan inte ha blått!

Det är bara att inse.. sorgligt men sant.. Jag kan verkligen inte ha blått! Det stämmer inte och det är väldigt tråkigt!.. Jag har en så snygg nyans i blått hemma jag gärna vill använda. Idag testade jag en blå/rosa sotning, dock syns knappt det rosa på bilden. Jag får leta upp någon annan som däremot passar i det=) Någon frivillig?? Jag kanske kan ha blått ifall jag blandar i ännu mer rosa så det går mer mot lila, för det passar jag i=)



 

IRL är jag väl ganska nöjd med den=)
Skelar gör jag med... fyfan!


Gjorde nått försök på en make innan men som jag bara hann halvvägs med eftersom jag inte har någon bra vit, Jag hade en créme vilket inte alls var bra eftersom den svarta kladdade av sig på det vita. Jag ska däremot testa det igen när jag har skaffat mig en bra vit=)



Jag skulle ha behövt göra massa skolarbeten idag men har väl förträngt det och nu ska jag bada så det får bli senare=)


Puss♥




Vårens "vill ha" skor!

Det är så underbart att våren är påväg! Det är plusgrader ute och solen sken imorse när jag vaknade. Med våren kommer det medför ju en drös härliga skor! Ivår är det färger som gäller!  Färger såsom gul,korall, klarblå och grönt!. Hittade en hel del läckra skor på den r sidan. Tyvärr är det inte en svensk sida och de flesta vet ju hur skraj jag är för att beställa från USA.. någon som kan bekräfta att det inte är så farligt som jag tror? Dessutom har de jättesnygga klänningar!!




Skorna kommer från http://www.gojane.com/ 
De är heller inte dyra vilket är ännu bättre=)

1) $19,50
2) $20,20
3) $26,99
4)$19,99

Såå söta! Jag blir bara mer och mer skofreak känner jag. Jäklar vad skor jag ska köpa när jag får jobb! Och jäklar vad lycklig jag lär bli=)



Nu bär det av till mamma!


Puss♥






En alldeles egen kväll

Det har varit en bra kväll ikväll=) Det började med lite mumsig tacos vi lagade till och drack cola istället för vin.. ingen av oss gillar ju skiten så.. haha.   



En del har ju konsiga saker i sin tacos, såsom massa crémer, bananer och skit.. usch för det=) För mig räcker det med lite grönsaker och salsa=) Och appropå Salsa, mamma tyckte igår att jag skulle börja dansa det.. visst det ser kul ut men är jag inte lite gammal för att börja med det nu? hm, ska nog fundera lite på det. I vilket fall kan man nog inte dansa Salsa här i Ulricehamn i alla fall haha.



Här sitter vi.. utan några som helst fighter eller slagsmål, är det inte underbart?=) om ändå var dag vore sådan^^.

Vi kollade just klart på filmen Gran Torino! Den måste ni bara se!.. det är ju självaste Clintan som är huvudrollen i den och gaah vilken underbar karaktär! Lova mig att ni ser den! En väldigt fin film! Den slår nästan Seven Pounds=)

Kvällen har varit väldigt harmonisk, bra, lugn musik, tända ljus och en go film. Hejja!


Puss♥




Tävling

Hej! Hittade en fototävling innan som jag gick med i! Här hittar du länken till hon som har annordnat tävlingen. Jag bidrar nog med min ballongbild ni ser lite längre ner i bloggen=)

Snart ska jag och Kaljo ner till Ica och köpa lite saker till vår tacos vi ska mumsa i oss sen:D.. yeeej!


Puss♥




Dagen som kallas lördag

Lördagar är fan en underbar dag.. nästan lika bra som fredagar!.. På fredagen har man den bästa känslan för då börjar ju helgen=) Idag har jag inte hunnit med så mycket, inte än sålänge i alla fall. Fastnade åter igen framför tvn imorse och kollade på The Tyra show någon mer som gjorde det?

Idag fick det bli lite tvätt med och fyfan vad tråkigt det är att tvätta!..Ifall jag hade en aning mer pengar skulle jag fan anställa någon som tvättade ÅT oss! Någon nu som kanske vill jobba för en billig peng? hahah. Nä, jag tror inte att någon på denna jord tycker att det är kul. Mellan tvätterna så hann jag faktiskt åka ner till stan och fixa en ny dagcreme.. Med min ekonomi så hade jag egentligen inte råd, men utan dagcreme, inget smink ungefär. Ja kan inte leva utan det, blir så jäkla torr då. Det fick bli samma som förra gången, nämligen Biotherm Aquasource Non Stop- dry skin. ÄR supernöjd med den och har ni inte testat den? gör det! Huden känns len hela dagen.



Jag köpte detta paket eftersom allt det kostade lika mycket som bara crémen. Jag fick med: En dagcréme, ett ansiktsvatten, Cleanser och en ögoncréme=) Superb!

Maken idag blev en svart/orange/brun sotning. Dvs att jag använde mig av en orange nyans från Make up store men den tonades med det svarta och blev  mer  brun.. Nu försökte jag jobba mer uppåt och irl ser det kanon ut=) Dock inte lika bra på bild men men=)


 




Idag har jag inte mer planer.. är lite sugen på bio och de där skitmumsiga popcornen, men ackack Elin har inte råd...


Puss♥



 


Jag bara gled..

Tidigare ikväll skulle jag ut i snöovädret och bege mig till Linus! Jag skulle även skjutsa Kaljo och Emlia ner till ica... När jag kom ner mot korsningen till jönköpingsvägen hade jag en bil framför mig.. Jag började bromsa men märkte att bromsen inte tog!!!! Jag åkte rätt in i hans bil och blev livrädd. Jag satt kvar i bilen och han kom ut. Vi körde till sidan av vägen så gick kaljo ut till honom för att kolla ifall hans bil hade fått skador, som tur var hade han inte fått skador på sin bil och jag slapp betala det. Vilket var jätteskönt!

Tyvärr blev min bil lite värre skadad... vänster framljus/glaset sprack lite och det blev en stor bula på sida.. FAN I HELVETE.. Jag har ju bara halvförsäkring?!.. Det betyder att jag måste betala allt själv... inget jag gillar och det gör mig fan deprimerad!... Vill bara gå och lägga mig nu.

Imorgon ska vi fota omslaget till filmen.. hoppas dagen imorgon blir bättre...

kram




 


Ballong och muffinsbilden äntligen klar!



Här har ni den! Min efterlängtade ballongbild!=) Kanske blir det en rosa bakgrund istället men jag gillar denna ändå! Dock är den snyggare i högre kvalité då de varma färgerna kommer fram, här är de som bortflugna:( Ja vad mer ska jag säga om resultatet? Jag är helnöjd och denna bild var typ den enda då ballongerna föll som de skulle haha. Det går inte att vara kräsen när man håller på med ballonger som flyr och far överallt!

Har fortfarande ont i magen, dumma dumma mage!!


Vad tycker ni om bilden?=)


Puss♥




Vart kommer ni ifrån?

Äntligen ännu en dag i skolan klar! Idag har jag suttit och testat lite grejer i phs. Lite olika varianter på friläggningar osv och jag vill hitta en bra för hår!!? Det är så himla svårt att får håret bra när man frilägger det.. men jag ska jobba vidare med det!

Igår hade jag mycke fler besökare än vad jag har haft innan vilket gjorde mig superdunderglad!=) Hur hittar ni lilla mig egentligen och vart kommer ni ifrån?=) Vore intressant att veta!

Just nu sitter jag med pain in my mage.. usch vad ont det gör!! Det är den vanliga torsdag/fredagmagen:o.. Konstigt att den ska kunna känna av när det börjar bli helg? haha. Får ta en alvedon eller nått så får ja hoppas på att den går över...


Puss♥




Byebye utväxt!

Nu har jag äntligen blivit av med den där hemska utväxten jag har gått runt och pinats med jag vet inte hur länge=) Det blev en chokladbrun nyans med en aning rött i. Hon fick mixtra lite för att det skulle passa resten av håret eftesom jag bara färgade utväxten. Nu kom jag precis hem från Falköping, har varit med Kaljo och hämtat en dataskärm:P

Bortse från ett lite konstigt ansikte, kolla håret istället=)


  
Och en lite konsit toffs som gör att jag ser skallit ut, haha. MEN! jag är nöjd med färgen=)



Dags för en sen middag!!


Puss♥




Under konstruktion

Här har ni en av de bilderna jag tog igår! Ballongerna är inte med på bilden och markeringen var kass men jag ville mest se hur det skulle se ut med en rosa bakgrund. Jag tror att det blir bra med rosa samt en nice vinjettering. Det ger mer liv i bilden=)



Här har ni ett smakprov på bilden i alla fall=)


Snart lunch! Sedan blir det Svenska och efter det ska jag äntligen fylla i min utväxt!! Yippie=)



Puss♥




Shoot me baby one more time

Dagen har varit underbar! Det var så kul att få spendera en hel dag i studion!=) Det hanns inte med lika mycket som vi hade velat men vi får låna studion fler gånger! Jag plåtade en del bilder med ballonger och grejer, men efter det ville jag ta några close up´s på Lollo och så blev det=)

Maken blev jag skitnöjd med! Grönt och rosa, finns inte mycket bättre;)


Ledsen för den kassa kvalitén... Blogg.se är inget vidare

Gillar verkligen denna bilden! Den är både söt och wunderbar på samma gång=) Det gjorde vi bra Lollo!


Nu ska jag fortsätta redigera lite bilder och vem vet, kanske kommer det upp någon mer ikväll??


Puss♥







Det börjar ta sig

Nu har vi varit hhär sedan klockan 9 och jäklar vilken tid det tar med allt:p men här är lite bilder fån det som har hunnits med i alla fall=)

 

Det fick bli en ljusgrön/rosa make på henne=) tror det blir bra!








Studiodax!

Nu är jag i skolan, den är helt tom från människor eftersom vi är lediga idag. Snart kommer Lollo så ska jag sminka henne. Har redan riggat ljuset! Efter det blir det plåtning=)

Kommer nog under dagen uppdatera er om vad som försigår här i studion!!



Puss♥




 


Fotografering på gång!



Imorgon har vi en så kallad resursdag då vi alltså är lite lediga men jag kom på den supergrymma idén med att vi tjejer kunde vara i studion och fota lite=) Främst vill jag ta min bild till ELLE framsidan och denna gången blir det fan av! Förra gången fick jag slänga min muffins för att den mögla haha. Men nu har jag dekorerat den och jag tror det blir tjusigt imorgon.  Jag var däremot inte så proffsig att jag bakade en muffins själv, det fick bli en från ICA, haha.För de som inte kommer ihåg så ska bilden innehålla ballonger, en söt muffins och en Lollo med en vit söt klänning=) Dunderbra^^.

Kanske kommer upp slutresultatet imorgon! Det får ni se helt enkelt=)

Något jag funderade på ett tag idag var.... Tänk när jag inte har tillgång till dator, i sommar när jag och kaljo kanske inte längre bor ihop, hur ska jag då kunna blogga:o.. Tanken gjorde att jag fick lite småpanik för jag trivs med detta och tycker det är så kul med era kommentarer=)


Ikväll ska jag läsa lite Projekt och företagande, hoppas det går bra! Btw så är våran film ute på nätet nu:O De flesta verkar redan ha sett den så jag har inget att dölja;) haha


Puss♥





Psykodagen..



JA, som man bäddar får man fan i mig ligga
..  haha, jag har inte varit direkt aktiv med Psykologin i helgen. Igår skulle jag ha pluggat men hur mycket blev det egentligen? Jo, jag läste igenom det typ 2 gånger, inte bra Elin!.. Men då ligger jag i alla fall bättre till än kaljo, han har 5 kapitel till imorgon och han har inte ens börjat öva.. ajajj!

Det löser sig nog=) Jag fastnade framför Tyra Banks show innan. Det handlade om afroamerikanska kvinnor som väljer att bleka sin hy för att bli ljusare... det var fan hemskt, ni duger som ni är!.. varför hålla på med farliga kemikalier i ansiktet?!, en mamma använde till och med blekning på sina små barn som var mellan 4 och 8 år. Herregud! Öppna ögonen! Hur många mörkhyade personer finns det inte idag och det finns ju så många som är jättefina! Som ex Tyra! =)

Nog pratat om det, nu ska jag nog besöka mamma ifall snöovädret inte stoppar mig;P


 

Puss♥




Dagen efter Pink Partyt

Min dag igår var lite upp och ner faktiskt. Saker krånglade och det var nära att det inte blev något Pink Party för min och Emelies del, men emelie kom till mig på eftermiddagen och så bestämde vi oss för att åka ändå vilket vi var ganska glada över=)

Att man inte kunde hålla kameran still!!:O haha, och mitt linne är inte orange, det är ju korall!:P hehe

På bussen till göteborg hade vi lite småtråkigt men det var då Emelie kom på den lysande idén med ett ölspel, men det var inte vilket ölspel som helst! Det var Telefonbokenölspelet... Vill ni veta hur det går till så fråga! haha orkar inte förklara det på bloggen. Väl i göteborg var vi som små barn som hade tappat bort sin mamma på Ica.. heeelt vilse, men med trevliga människor som hjälpte oss så snällt med vilkens spårvagn vi skulle hoppa på så lyckades vi komma fram hela, men med en aaaning skoskav.. Ajaj!
    



Vi spenderade ungefär 40 min på Mc Donalds och käkade lite mat och tjötade. Efter det bar det av till Bvld vilket var svårt att hitta eftersom det inte var så graciöst som vi hade förväntat oss... Varför ska man alltid ha så höga förväntingar?!.. Visst det var kul i början för då hälsade vi på Chung och Amanda och fick en helt okey välkommstdrink=) Sedan bättrade någon elev från makeup studion våran make.. men, den var inte heller något jag gillade:(... Jag tänkte mig ett stort ställe med massa rosa söta saker och mysmys, men det var litet och sådär.

Ajja, vi var ju Pink i alla fall=)

Om jag och Emelie bara hade varit lika packade som alla andra hade vi säkert haft kul:P det tror jag! Men suget försvann lite och pengarna med så det blev bara en Cosmopolitan för vår del. Men jag fattar varför många dricker den!!! MUMS=)

Vi fick ju även en liten Goddiebag eftersom vi var bland de 100 första..lite besviken på innehållet men chokladen var god=)



Den innehöll; En tidning, en Shaker (Nu ska det blandas drinkar!!=) ),kondomer,choklad och godis.


Men vi har alltid roligt ihop jag och Emelie, utan dig hade kvällen... ja vad ska jag säga, skitit sig totalt:P



Dagen blir fullspäckad med pluggande på Psykologiprovet som vi har på måndag,, usch och fy!


Puss♥


Dagen som varit

Det vanliga... Idag var det ännu en APU dag och imorse, eller ja ungefär hela förmiddagen satt vi och utvärderade våra 3 år på Tingsholm. De flesta hade mycket att komma med och det som jag själv tycker är allra sämst är att Matte B inte är obligatoriskt, med tanke på att de allra flesta högskolorna kräver att man minst ska ha mattematik B. Det har varken jag eller de allra flesta i klassen vilket suger!.. Vet inte vilka som har tänkt att gå vidare men jag funderar i alla fall på det=)

Efter lunchenblev det väldigt segt, vi tjejer satt i redigeringsrummet och snackade massa stunt!  Vår film är nu klar men ska bara brännas ut=) skoj va?!..

Kanske lägger upp den på blogen ifall vi får publicera den på Youtube för "tomten" hehe.

Jag längtar sååå tills imorgon!.. Fan vad kul det ska bli med en redig fest att förbereda sig till och jäklar vad människor det lär finnas där=)



Jag är verkligen skittrött idag, så trött att jag inte orkar plugga den där psykologin som vi återIGEN har prov i.. Men eftersom jag fick bra betyg på de 2 förra provet/inlämningen så måste jag hålla ribban uppe! Kämpakämpa!!



Puss♥


Fader, jag har syndat..

Efter att jag fick den glada nyheten att jag fick en av biljetterna till Pink Party som Chung och Amanda har hand om så blev jag lite stressad över skor, kläder mm! Jag och Emelie var därför i Jkpg idag för att hitta något.. och jag säger! fyfaan vad vi hittade, MEN! som Tony i let´s dance säger.... inget var i min size! ibland önskar jag att jag bara var medium!!!.. hittade jättefina klänningar i korall men icke!.. det är väl inte meningen att ja ska vara snygg då!..

Men jag hittade faktiskt ett läckert vår/sommarlinne på Gina som jag gillar mycket=)



Det blev även dessa underbara klackar jag hittade på Vagabond... men fan, de var inte billiga. Inte för min nuvarande plånbok. Men ska man vara fin så ska man !



Dessa kostade 800, MEN! de kan jag ju använda huuur mycket som helst och i princip till vad som helst med! Gött^^



Jag har sååå mycket att göra nu! hinner inte skriva mer!!


Puss♥

För jag vill ha sommar!

Och hur visar jag världen det?! jooo jag gör en vår/sommarmakeup, och det skriker inte vinter i alla fall! Hoppas det blir grönt ute snart. Då blir Elin supernöjd.

 
Färgerna är mycket starkare i verkligheten! gaah i like it!=)...
Tänk er sitta vid sjön med en kall öl i handen och lite ljuv musik?... shit!





Nu lagar jag massa WOOK till mig och Kaljo! Mumsimumsi!!! Måste sticka!

Aldrig mer en 4a!

Nu är jag klar med städningen av brorsan (Linus) lägenhet! JAg tog mig an jobbet med glädje men det var bara det att inte fan visste jag att tex bara köket i sig skulle ta 13-14 timmar:S Idag är jag helt slut och jag har verkligen inte hunnit uppdatera bloggen.. skäms på mig!.

I fredags var jag och emelie, + typ 2 fulla bussar på teater i Gbg! Visst vi kände oss väl lite gamla men den var faktiskt jättemysig!=) Teater är ju skoj!!!


De enda skoldagen man kan göra en snygg make är tisdagar eftersom vi har sovmorgon då
 så i fredags unnade jag mig en extra sovmorgon så att jag kunde utnyttja dagsljuset! Här är den dock inte helt klar.



Igår var jag och kaljo på bion efter min städing, Vi kollade på den fartfyllda filmen The international.. jag hade velat se Mannen som hatar kvinnor? eller vad den heter, istället fick vi kolla i den typ minsta salongen på hela bion.. och där satt vi med typ några jobbiga halvturkar bakom oss.. jaja, den dög i alla fall=)


Nu måste jag ner till lägenheten igen! Men jag ska försöka komma med ngn ny make snart!!

Puss!

RSS 2.0