Balenbilder!

Dagen igår.. jag kan inte ens beskriva den!.. Jag sprang runt och var som en tickande bomb och var helt hysterisk under dagen eftersom jag var så stressad och nervig. När allt var klar, såsom hår, make och klänningen var på var det bara till att skynda sig till parken utanför hotellet för att bli fotade, Det som var mindre bra var att det då spöregnade och åskade. Det räckte för att jag skulle börja störtlipa. Att man var så nervös för allt som skulle hända och vad besviken jag blev när jag kom ut i regnvädret. Något man slängt ut flera tusen på och planerat i tre år går i kras...





Efter lite champagne hemma hos Kaljos mamma lugnade jag ner mig lite och när vi väl skulle börja vandra var det uppehåll=) Jag var nöjd med min klänning och guuud så fina klänningar alla hade!... eller ah de flesta i alla fall=) Dock upptäckte jag och ah resten av folket att en annan tjej hade en likadan klänning som mig:S?!.. jag som frågade på B&B ifall det bara var jag som skulle ha en sådan:S och de sade JA! hur kan man?



Det kändes konstigt att gå den där vägen Walk of fame typ, haha. Alla kollade på en och man kände sig såå jäkla uppmärksammad. Där trivdes jag=) Sen hade vi ju mina två systrar och kaljos mamma som sprang runt och fotade som galningar. De följde efter oss heeela långa vägen till hotellet.



När vi var framme på hotellet fick vi en välkomstdrink som smakade helt okey och jag måste ju bara säga. Jag har de vackraste kompisarna man kan ha!

Middagen var mysig och sådär.. dock blev det för  mycket röj senare in på kvällen att vi valde att dra oss hemåt. Balen för mig är lyxig och lite mer seriös än de dansande jumbosarna på dansgolvet.


Snart dags för studenten med då=)





Vad tycker ni om klänningen?





Balen 2009

Kom hem från balen för någon timme sedan.. Det blev lite mycket disco för min smak och klänning!.. Det kommer upp bilder imorgon för nu måste jag nana=) varit vaken sedan 5 imorse ju:P


Puss♥




I väntan på balen

Inatt kunde jag självklart inte somna och vem vaknade vid 5 och inte kunde somna om?! jo självklart vad det jag som inte kunde göra det.. Sitter och väntar på att åka till sminket nu!.. Ska vara där klockan elva och jag vet fortfarande inte hur jag vill ha det? Antingen ha en grå/vit make eller en brun kanske?.. eller alternativt ha en ljusare nyans än den jag har på klänningen? Inatt eller imorgon får ni som inte kommer och tittar på balen se klänningen=) Ska bli kul att ser hur hår och sminket blir tillsammans med klänningen!

MEN! jag vet inte hur jag vill ha håret?!., ifall någon läser detta innan jag åker, snälla kom med förslag!.. ni vet ju inte hur klänningen ser ut men jag kan säga att den är axelbandslös:P det är de enda ni behöver veta=)

En nervös Elin säger hej för dagen!



Puss♥




Dagen före DAGEN

Nu är det inte lång tid kvar tills det är dags för oss att gå balen!.. Jag är så jääkla nervös att något ska gå fel eller att vädret ska bli hemskt!.. att man kan vara såhär nervös?! detta är ju något jag har längtat efter i tre år!!.. Ingen av mina systrar gick balen men nu är det bannemig sista syrran det är dags för=9 Jag följer ju inte strömmen, jag simmar emot den!


Nu fixas det naglar och ska strax ner till petra och lämna kameran! hon ska få fota oss jäävlar imorgon=) haha



ÅÅÅH jag är så förväntansfull!!!



Puss♥




Balen & studentenveckan!

Det är sååå mycket som ska hinnas med nu den sista veckan!.. Släp ska fixas iordning, fixa dekorationer, åka och fixa make och hår till balen, fotas på balen.. sedan trappan!!.. packa för Bulgarien och sedan bär det av!

Min vecka ser ut på följande vis:

Måndag- Sista skoldagen i hela mitt långa liv, ifall jag vill ;) Engelskarapport ska lämnas in och religionsarbetet ska redovisas. Åka ner med klänningen till Susanna och vårda håret extra!

Tisdag - 11.00 sminkning i borås 13.00 Håruppsättning på Ellesse 15.30 Fotografering nere vid hoteller eller vid dåligt väder i studion i skolan. 17.00 Samling utanför rådhuset med resten av balfolket. 17.30 promenaden till hotellet. 18.00 Middag och fest vid hotellet.

Onsdag - Förhoppningsvis blir det klasskampen 12.00-16.00. Eventuellt göra iordning vagnen.

Torsdag - Studentlunch och fixa vagnen

Fredag- Gå upp 04.30, fixa iordning sig, dra hem till Mikael på frukost och efter det blir det fotografering. Klockan 11 är det avslutning uppe i simhallen och 13.15 springer den första klassen ut på trappan!..Sedan blir det till att åka vagn och vara glad, middag hemma och fest på kvällen på Sporthotellet!

Stressig vecka eller vadå?! lär vara helt slut efter den!


Här har ni dagens make! Blev inte så lyckad jag hade förväntat mig men den blå skuggan fäste dåligt.. det brukar den faktiskt göra.. får köpa en bra primer kanske;)




Snart kommer Ida och Andreas!.. Film och grejjer ikväll!


Puss♥





Upside down

Allt känns väldigt upp och ner nu. Ena stunden är man överlycklig av allt som finns omkring en och vad som ska hända härnäst, det vill säga bal, student, Bulgarien.. och den andra så är man förkrossad och förstörd?.. Varje dag går jag till exempel in på smhi, kanske 4-5 ggr per dag och kollar hur vädret blir på tisdag, hela tiden står det olika och jag säger bara det, regnar det är 3 års planering åt helvete:S

Igår var jag, Kaljo, Niko och Linus o Borås och shoppade lite småsaker! Men inte visste vi att det var jävla marknad i borås igår!?.. så omringade av människor bestämde vi oss istället för att åka till knallen.. men där var det minst lika mycket folk!.. Men i vilket fall hittade jag denna bikinin från HM! Gillade den mycket faktiskt=)



 

Det kanske är lite tråkigt med brunt? men testade en gul,grön,orange, ja, massa färger. Det kändes lite turistaktigt faktiskt haha.


Tänkte gå ner på stan och köpa ett paraply ifall ifall det skulle regna på balen och studenten.. hemska tanke

Balen är på tisdag!

Puss♥





An ocean of brands



Det finns ju hur mycket färger att välja bland som helst! och nästan lika många olika märken att välja mellan. Jag har testat en hel del och det är ganska lätt att peka ut favoriterna!.. Visst, det är inte de som är budget men de är ju såå bra=)

Loréals Glamshine- De har många läckra och intensiva färger, dock håller de inte så länge men eftersom de är ganska billiga så gör inte det så mycket!

IsaDora moisturizing Lipslgoss - De har en konstig doft och är tröga i konsistensen. Inget jag föredrar!

Lancôme Juicy tube - Det här är min absoluta favorit när det gäller hållbarhet! Det kan sitta i flera timmar! Dessutom har den en god doft! Det som är minus är väl att den är lite dyr, men det är ju om man jämför med de lite billigare.

Maybelline Diamond Liquid - Detta är väl min budgetfavorit! Ger ifrån sig mycket färg och glittrar som bara den!.. Snyggt på sommaren, på stranden, på festen, på middagen.. ja överallt=)

Dior - Har jag faktiskt inte testat någon gång så jag har inte mycket att säga om den, däremot är jag sugen på det men det får bli när kassan vill=)

I sommar är det färg på läpparna som gäller!.. Då ska det fokuseras på läpparna och resten ska vara nedtonat!.. Sedan om man följer trenden är en annan femma!.. Jag, personligen tycker om att markera ögonen och låta det andra vara nedtonat!


Vilken är ditt favoritmärke när det gäller glassiga Läppglanser?





Lyckliga slut


Önskar att allt hade lyckligt slut, vad det än gällde och vem det än handlade om.. Men då är ju frågan, vad räknas som lyckligt?.. lyckligt slut för mig är kanske inte detsamma som för dig?



Skitsamma!, vi firade ju denna lilla pojk idag och han blev jätteglad för presenterna! Dock ville han inte att vi skulle sjunga för honom för usch vad pinsamt;) haha, och shit vad han bara vräkte i sig fika!.. det ligger väl i familjen.

Sitter och lyssnar på Winnerbäck nu och han är faktiskt väldigt somrig.. skumma texter men go röst=) Har städat idag och Kaljo kom hem med älskade Vingummin till mig!! shohoo, kvällen räddad!. Han var på Ullared och tänkte väl antagligen på mig direkt när han såg dem!


Snart är det dags för balen..hoppas ni kommer och tittar!!!=)






Firardagen!



Lillit, kära lilla underbara bror fyllde år i veckan och idag är det dags för oss att fira honom=) Nu är han hela 5 år gammal och snart är det dags för honom att börja förskolan.. så sött=) Han kommer tycka det är sååå roligt at leka med typ 54354 andra barn på hans egna nivå, fast passa er alla barn där ute! Lillit är smart!

Han kommer få allt ifrån vattenpistoler till badbassäng! Det blir han nog glad för.


Har precis sminkat mig lite.. ligger lite efter i schemat idag känner jag.. kaaanske beror det på att jag fastnade vid Sims 3 imorse!...fyfan för det spelet, man kan ju sitta hela dagar med det där!

Svart klänning och en orange/brun make!... det är svårt att få till för MUS skuggor är inte min faviorit, inte  de jag köpte i alla fall, de är svårjobbade?... men övning ger färdighet! någon gång lär jag mig väl!

   


Måste fixa håret!



Puss♥




Drömmer mig bort

Drömmer mig bort från all stress... allt som måste göras och alla krav som finns på en. Drömmer mig bort till Bulgarien, dit vi ska på klassresa! Vi bor på ett fint hotell med hög klass och det är ju ett plus, för usch för studenthotel med spya överallt!.. Sola, bada, drinkar, klassmys, och ännu mera sol!

 



Jag har ju aldrig varit utomlands heller?! så detta ska bannemig bli spännande. Visst vi åker ju inte till typ bahamas eller något annat lyxigt ställe men ett ganska bra land att börja sin resekarriär i haha. Då kanske man inte har lika höga krav sedan på kommande länder? Eller vad vet jag?

Imorgon ska jag på möte om jobb, Hoppas verkligen på något i sommar.. eller varför inte fast anställning?!.. Pleaaaase!

Önska mig lycka till!


Puss♥




Springtime!

Dagen har väl varit ganska lyckad. Var ute vid Hofsnäs med Linus och det blev en fika och lite fotande!.. Synd bara att det varma vädret inte höll i sig hela dagen.. men så länge det är sol och fint på balen och studenten så kvittar det just nu faktiskt haha.

Det är ett litet helvete att fota småkryp.. speciellt humlor! Varför? jo, de stannar ju fan bara vid varje blomma någon sekund, sedan har den gjort sitt och fortsätter till nästa.. shit.

Men! Det finns de tillfällena man hittar de där sega småkrypen och det är då jag blir glad=) Här har vi en lite annorlunda färg på en nyckelpiga!..Den ville inte vara modell så länge men det räckte för att jag fick en helt okey bild i alla fall.

 
Ganska söt, men föredrar de röda nyckelpigorna=)


En båt vid Basta Kvarn


Ni vet den här vägen.. där man bara vill fota ett brudpar på som springer glatt och är lyckliga.. Dock hade jag inget brudpar idag!


Vad tycker ni om bilderna?


Puss♥





Fotoprojekt

Det är bara 4 skoldagar kvar!.. Det är helt ofattbart och jäkligt overkligt att vi ska ta studenten!..Det går lite väl fort faktiskt och jag kan inte påstå att jag känner mig så gammal så det är dags, menmen, tiden går fort när man har roligt.



Imorgon ska allas fotoprojekt in. Projektet går ut på att man under tre veckor ska fota saker inom ett visst tema, som till exempel temat "vår" som jag valde. Det är ju ett väldigt brett och bra tema så det fick bli det. Har inte fotat klart bilderna eller skrivit bakgrund än men det tänkte jag väl göra idag.  Lägger upp några senare!

Det är bara 4 dagar kvar i skolan men mycket som ska göras och stressad? nahe?!..

 

Igår var vi ett litet gäng i Kalles stuga och grillade och hade det gött!=) Kollade på  Robbinsson, lyssnade på samma album i några timmar och tjötade. Allt var trevligt, förutom musiken då;P


Dags att gå ut och fota! hoppas batterierna håller:O glömde ta med laddaren hem!


Puss♥




 


Happyface

Gårdagen var grym!.. Skönt folk och det var faktiskt väldigt mysigt! Det var ju så att Andreas, Emelies pojkvän fyllde 20 och vi var bjudna. Han har en väldigt mysig liten lägenhet och jag är gaaanska sugen på den, Andreas, ska vi byta?:P 

Det märks verkligen att jag måste förnya min garderob! Varje gång det är dags för fest så fastnar man där vid garderoben, ståendes och får lite panik.. helvete! vad fan ska jag ha på mig?!.. Det vore inte fel att få lite sponsring till en ny! Någon frivillig??

Och ja, föresten, nu ser kanske inte det speciellt bra men jag har ju färgat håret!.. Det är nu väldigt mörkt igen och jag kan inte säga mer än att jag trivs i det mörka! Jag var lite osäker på ifall jag kanske ville ha ljusa slingor i eller möjligen röda men igår fick det bli en mörkare och det är inget jag ångar! Det blir så snygg kontrast till min balklänning!!

 
I love my new mascara!

Det blev en lila make igår och jag testade för andra gången min nya mascara "Fals lash effect" från MAX FACTOR och fan, den ger ju nästan den effekten!.. Hade blueberryn innan och var väl måttligt nöjd, men denna alltså! Älskar den! Får mycket volym och den kladdar inte alls och man ska inte luras av den stora borsten på så sätt att den kanske verkar lite svårjobbad, men icke! även ifall jag har små fransar och sådär gick det utmärkt=)

Eftersom vårt internet fortfarande krånglar blir det sparsamt med bilder från festen, men här har ni några=)

   

Dags att fixa håret!

So long!




Äntligen fredag!

Skolan har slutat.. men här sitter jag ändå och väntar på att gå ner på stan och färga håret! Det ska bli såå skönt och håret blir ju alltid sådär underbart efteråt! grr=)

Denna dag har varit jättebra faktiskt. Började med ett prov i ARL och ja det gick antagligen ganska bra vilket gjorde mig väldigt lättad! MVG i slutbetyg i ARL! inte vad jag hade förväntat mig men jag är helnöjd! Vädret är underbart med och nu känns det verkligen att det snart är dags för bal, student och Bulgarien!!



Bjuder på en liten maskros! Den är till er=)


Ikväll blir det till att fira Andreas! Det blir nog kul och jag känner verkligen för party ikväll! shohoooo!

Nä nu måste jag kila! lägger upp en bild på håret senare!



Puss♥






Almost summer

Solen verkar komma tillbaka till oss och hur underbart är inte det? Ja, någon klagade på att jag surade över regnet som kom men faktiskt, jag hatar regn!.. Det kan göra att jag blir sur en hel dag. Kanske pajjar det håret på vägen till skolan eller så får man fläckar på de vita jeansen bara för att bilarna skvätter runt omkring sig! Usch för regn

Har påbörjat min redigering av filmen idag och det vore lite kul att lägga upp den på bloggen när den är klar, men vet inte riktigt hur man gör? jag vill inte lägga upp den på  youtube först. Någon som vet hur man går till väga?



Här har ni några av de bilderna jag tog igår ute i blidsberg.


NÄÄÄÄÄ! snart ger jag fan upp!! Jävla internet! snart får fan Kaljo installera gamla Windows igen så det går snabbare, detta går inte!... Blir ingen bild idag heller..





En seg söndag

Jaaa, i alla fall datorn?! Jäklar vad seg den äär! sitter här och blir totalt galen på den + att mitt lilla beroende spel är någon mil här ifrån.. alltså kaljos ipod om ni inte redan visste det, haha. Har suttit flera timmar i helgen och bara spelat. Snart blir jag väl beroende med, haha.

Var hemma hos mamma innan, det känns som det var längesedan nu. Det kombinerade jag med lite fotande ute vid världens mysigaste fik. Basta kvarn och tro det eller ej, som ligger i Blidsberg! Skitmysigt faktiskt.


Fick några våriga bilder till mitt fotoprojekt men jag är långt ifrån klar.. Skolan gör inget annat än att stressar mig just  nu..blä!


Försökte ladda upp en bild från fiket, men ah, nätet!!! det är som det är:S


Dags att sova!





Stressen tar över

Hej läsare!

Det har varit så hemskt stressigt det senaste och jag har varken hunnit uppdatera eller ens lägga en tanke på bloggen.. Är ledsen för detta och jag ska skriva så fort jag hinner!..Får lite dåligt samvete över detta men skolan går ju först.

Idag ska jag filma vidare på min examensfilm!



Ungefär såhär känner jag mig just nu.. heeelt slut (gammal bild)


Hörs snart!!


puss♥





Vad är det här för vår?

Idag har det varit en lite stressad dag och Idas, Emelies och Anndréas film är nu färdigfilmade. Bara min kvar nu och den ska filmas imorgon!..

Hoppas då inte vädret ser ut såhär för jag har en del ute scener.


Vad är det här för vår?! För någon vecka sedan kunde man sitta här på balkongen i bekini och nu öser det ner! Tänk om det är sådant här väder på min student.. uscha.


Ikväll ska hela vackra gänget äta nere på Atador för det är premiärhelg i helgen och gissa vem som fixade ett V.I.P bord? Jo kära lilla Emelie=) gött! och bara för att det är första helgen de har öppet får vi gratis buffé! mumsi.

Puss♥






Det är inte 1a April

Men det hindrar inte mig från att luras lite=) Haha! jag har självklart inte klippt av mig mitt lååånga hår=) Ville se hur ni reagerade och de flesta tyckte ju om det:O.. det var ju inte tanken haha. Hoppas ni inte blev besvikna nu när jag visar er den här bilden för det är såhär jag egentligen ser ut!



Jag har fått det lite mer V format, kortare lugg och en snygg uppklippning=) För er kanske det inte är någon större skillnad men åååh så skönt det var att tunna ut och bli av med i alla fall lite av kalluffsen=) Observera att jag inte har någon volym alls på håret nu så det är inte i sitt bästa skick men ni ser iaf hur det är klippt=)


PUSS ;)





Nu var det sista håret klippt!

Eller inte riktigt men det blev en bra bit kortare!!..

Här har ni en bild som är tagen för ett tag sedan.. min dåvarande längd

 
Ah, ni fattar, ungefär sådär skitlångt...


Och detta är efter ett besök hos frissan=)



Ja, vad tycker ni?.. jag tyckte det var skönt att bli av med lite hår, konstigt nog.


Hoppas det fungerar med min tänkte balfrisyr då, jag menar, det är inte längre än vad det är på bilden.. hoppas hopppas!! luggen blev kortare med=)


Puss





Orkar inte mer!


Klockan är snart 10 och här sitter jag och har bara börjat med mitt storyboard till filmen.. har inte ens tänkt på att fota idag och har inte hunnit för den delen heller. Det är så jävla mycket som ska vara klart nu innan skolan slutar och jag känner verkligen hur detta börjar trycka ner mig långsamt. Jag har tappat lusten totalt och skolan är inget jag längre orkar prioritera även ifall jag känner att jag måste.. man hinner inte stanna upp och man hinner fan inte andas.

Min bi är fortfarande är sönder och vi har inte fått den lagad och vi vet inte ens felet på den. Mina pengar räcker inte på långa vägar, inte ens till att laga bilen, för det hade jag inte räknat med när jag lade upp min budget.

Jag längtar till skiten är över men ändå inte.. för då flyttar Kaljo ifrån mig och jag flyttar till Kalle och Marie månaden efter. Det kommer kännas så fruktansvärt tomt utan honom och jag har väl inte insett hur jobbigt det kommer bli heller, föräns nu.

Det är ju bara tre veckor kvar nu men jag vet inte om jag orkar med detta..


Jag är bara så trött..


Långa naglar fort som fan?!




Lilla Elin har lite småpanik.. för snart är det balen och hon har inga naglar!.. naaw, stackaren vet inte hur hon ska göra, ska hon köpa ett par äckliga lösisar eller lägga ut en 600 kr på en förlängning hon ändå inte kommer ha råd att fortsätta med under sommaren?..

Ja men snälla?!.. vad ska jag göra? Måste ha fina naglar till balen och vet inte om jag har så mycket pengar att lägga på dem =(


Är det möjligtvis någon av er där ute som har något tips på hur jag kan få dem att växa snabbare?  Håller för tillfället på med en behandling som gör naglarna hårdare men inte längre..




Någon som har någon bra huskur eller tips?!



Puss, från en desperat Elin....




ELLE-omslaget!

Nu är jag äntligen klar med denna ELLE framsida vi fick i uppgift att göra på foton. Jag har använt mig av en halvt hemmagjord muffin och en Lollo=) som blev väldigt bra på bild må jag säga.

Är jag nöjd? ja, det är jag faktikst. Har några småfel i just denna bild, men det får jag fixa till senare, typ imorrn;) Gillar känslan i bilden. Vårig och allmänt lyxig. Det var svårt att komma på rubriker, men med lite fantasi så!




Här har ni Lollos framsida och gissa vem som är på? Jo jag själv. Den blev  också riktigt bra faktiskt.


Idag blir det till att jobba mycket mycket mer på min film i rörlig bild B. Jag kan lägga upp min synopsis sen så får ni säga vad ni tycker om idén.


Nå? Vad tycker ni om omslaget??



Puss♥




En trött söndag

Det var trevligt igår! var ju hos Kalle och Marie och vi kollade på Robbinsson, käkade överkokta makaroner och lekte med Ludwig haha=)

Denna dag... har varit helt slut! Var i borås och skulle köpa delar till bilen så den kan börja puttra framåt igen men köpte inget, det får bli imorgon. nu känns det knappt som den rullar haha. Fattar inte varför söndagar ska vara så slöa?! Har ni något förslag på vad man kan göra dessa tråkiga dagar man helst skulle slippa?

Sitter nu och lyssnar på Kaljo som läser högt för Povel.. haha han ligger i soffan och verkar sova! sött!;)


Jag vet inte varför jag bloggar idag, känns lite tom faktiskt. Ärsch, alla har sina dåliga och trötta dagar.



Puss♥


Bakismat deluxe

Här har vi den klassiska bakismaten.. den där maten du käkar eftersom du är för skabbig och dålig för att pallra dig ner till stan för en pizza.. Pommes, korv och Bernaisesås!!.. skitgott!



Nu ska jag iväg till Kalle och Marie, vi ska nog ha en sällskapsspelkväll=) det blir nog mysigt!


Börjar bli hungrig nu igen... what´s next?





Dagen efter

Dagen igår var prima! Vi bjöd hem lite kompisar så satt vi och drinkade, och ah några drack väl lite snuskiga öl med=)  Det var ju kul sålänge det varade=) Ida kom hit tidigt och jag sminkade henne..
 
 

Kvällen började med dessa två drinkar=) Vääldigt goda faktiskt! Tyvärr gjorde dem mig totalt förstörd imorse och ah halva dagen tillbringade jag i sängen, inte kul. Det jag kommer sakna mest med lägenheten är ju självklart Kaljo, men därefter kommer fan balkongen.. älskade balkong! Det finns inget goare än att sitta där på eftermiddagarna och sola! 

 

Efter att ha sett Andreas "hundvalpsmin" ville jag ha en sådan bild på allihopa! därför hade jag kameran i högsta hugg och fångade dessa små valpar på bild, haha!




Ja, vi alla lyckades mer eller mindre bra med dessa valpögon..=) haha, kanske blir kort att hänga på studetvagnen;)

Nu sitter jag och försöker återställa vätskebalansen  och det går väl sådär, men jag kämpar på! Är lite smått rastlös eftersom jag sitter här helt själv och Kaljo sover.. inge kul alls.. kanske kan åka och hälsa på någon ikväll, ifall de hämtar mig, ingen bil för mig inte!


Här får ni en bild på Philip som glassar i solen!=)



Puss♥





RSS 2.0