Spex 2009

Haha, dagen har varit galen! Vi bestämde oss i förra veckan för att killarna skulle vara horor och vi tjejer skulle vara Pimps på spexet 2009 som alla treor gör varje år.Ja, det blev lite sisådär med att alla verkligen var med på det så vi tappade tre stycken på kuppen. Jag är i alla fall glad att vi har tagit bilden.

JA vad tycker ni? Manligt eller inte?

Eftersom jag inte alls har manliga kläder hemma, inga kostymgrejer eller nått fick jag plocka ihop lite från både idas håll och hemifrån. Tog en konstig kedja kaljo hade och satte upp håret i en knut. Fixade större bryn och skuggade med brunt istället för rouge. Resultatet? Ja, jag fick höra en hel del kommentarer om att jag såg ganska manlig ut ja haha.

Det var riktigt kul att se killarna i tjejkläder! haha jäklar vad vi skrattade. jag tror tillochmed mikael tyckte det var roligt att få klä sig i kvinnokläder? eller hur var det egentligen??;) Smink lades på mer eller mindre bra och stay ups sattes på. Ja såhär såg de ut.

 

Det var det roligaste vi har gjort på länge och jag säger bara! FYFAN vad ni killar har det underbart! Vilka goa kläder ni har på er?! Nu när ja kom hem satte jag på mig mina vanliga jeans och det kändes nästan hemsk haha, kom knappt i dem.


Jag ser faktiskt riktigt pisst ut alltså! haha. Bra jobbat idag klassen=)

Nu ser jag ett slut och det är nära.. snart är studenten här!.. detta var den första grejen vi gjorde nu, sedan blir det bal mm^^ fan vad kul!


Puss♥





Kommentarer
Postat av: Mli

smickrande bild på mig..

2009-03-17 @ 15:43:20
URL: http://missmli.blogg.se/
Postat av: Elin

Sv - Emelie.

HAha de andra var suddiga

2009-03-17 @ 16:00:19
URL: http://noubaelin.blogg.se/
Postat av: Mli

sv på mitt inlägg:

tack, men det är svårt att få till det ibland, grät hela tiden jag skrev :P så lite uppoffringar krävs:P

2009-03-17 @ 20:44:14
URL: http://missmli.blogg.se/
Postat av: Malin

haha! ni var snygga! Tror också Mikael tyckte om det ;)

2009-03-17 @ 21:58:35
URL: http://mhjohansson.blogg.se/
Postat av: Therése

hahaha helt underbart :P Va roligt att få vara sådär oseriös ibland och bara spexa! Skitsnygga ögonbryn du fick till (inte för att jag skulle gå runt med sådana, men det var snyggt målat!)

2009-03-19 @ 17:50:59
URL: http://naildesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0