Valborgsmässoafton!

Det är idag va?! haha, ja men imorrn är vi ju lediga då det är 1 MAJ=) Alltid gött med lite ledigt! Nu de sista veckorna innan studenten är vi lediga skitmycket och det är inte fel.

Nu sitter jag och väntar på att åka på grillning hos Emil. Ska dit med Ida och hoppas på att det blir skoj=) Skulle egentligen festat imorgon eftersom jag och Kaljo antagligen ska ha vår sista fest här i lägenheten..lite sorligt faktiskt:(


Såhär ser jag ut ikväll i alla fall! Svart klänning från gina och en lila/rosa make som faktiskt blev ganska bra! har inte sminkat mig speciellt mycket på det senaste, har väl tappat lusten eftersom jag vill köpa nytt nytt nytt men har inte pengarna direkt



 

Färgerna stämmer inte 100, det är mer lila irl=)


Föresten så pajjade min bil innan! Fan i fan... den bara började sega sig, som om du har i en för hög växel, som tur var så kom mamma och Pierre förbi och han trodde att det var så att jag måste byta mina tännstift! hoppas det bara är något så lindigt:O


Snart kommer Ida och Andreas!



Puss♥





13 Skoldagar kvar!

Jajamensan! Snart är det fan studenten och jäklar vad gött det kommer bliii!!!... Har längtat så och nu går det fram med stormsteg och jag kan inte fatta att jag, lilla jag faktiskt ska springa ut där på trappan.



Vi räknade idag ut att det bara är 13 skoldagar kvar eftersom det är 1 maj, kristi himmelfärd osv=) Sviiingött!.. Däremot har vi så mycket i skolan nu att man inte direkt njuter av detta.. Det är därför jag inte har bloggat sedan i lördags natt:O.. Har inte haft tid alls!

Jag fick tillbaka mitt arbete om sexmissbruk igår och guess who´s got the MVG? just de=) JAAAG!


Nu måste jag tyvärr fortsätta med pluggeriet, får helt enkelt hålla ut för snart är skiten över!



Puss♥





Gäsp...

Hej bloggläsare!

Nu sitter jag här och typ somnar hela tiden.. kanske dags att sova?!.. Denna dagen har varit prima i alla fall, började med att jag städade, sedan åkte jag ut med Kalle och Marie och åkte MC, Efter det blev det en tripp till Jönköping och nu tillsist en liten gossig kväll med tjejerna och Andreas=) Det var mysigt och ja, allmänt trevligt!

Nu hoppar jag nog i säng faktiskt, ses imorgon och då är det sola och ARL som gäller.. fyfan för de ARL proven. BLÄ!

Puss♥





En skön fredag

Klar med projetarbetet och har lämnat in det. Solen har skinit heela långa dagen och vi har varit nere och göttat oss vid sjön en bra stund=) Ulricehamn är faktiskt mysigt när väl solen kommer fram! kom hit och titta själva!
Vi har ju Bryggan som är mysigt och idag spelades det lite musik och en kille stod och tjoade där inne i tältet, antagligen repade dem innan kvällens bravader, haha.



Det var jätteintressant på SVT! Inte nog med att SVT huset låg gaaanska gött i göteborg med utsikt över, havet?! men skitnice i vilket fall!.. Träffade killarna från Uppdrag granskning och de visade oss runt i hela tv huset, fick se studios och redigeringsrum=)

  
(Bilderna är klickbara)

Det var otroligt vad mycket lampor de har inne i sina studios!! Flera hundra i taket!.. tänk att vara ljussättare.. fyyyfan.. haha. Dessutom hade de ljsuväggar de kunde ljussätta i vilken färg de ville! skitballt=) Vi tittade in i Västnyttstudion, tror jag det var och på sista bilden har vi Pelle från Uppdrag granskning som förklarar hur de jobbar=)


Intressant dag och jag avslutar helt enkelt med denna störtsköna bild på älskade Philip. Han och kaljo delar samma intresse i alla fall;)




Han gillar tangentbordet;)


Puss♥





Hemma från götet!

Nu kom vi precis hem från Göteborg! Har varite på studiebeök på SVT och fick väldigt mycket information om vad de gör där, vilka som gör vad och samt för att man ska kunna klara denna hårda branch måste man pluggat tll flera olika saker, inte bara vara fotograf, redigerare etc.

Det kommer upp bilder sen!.


Puss♥





Nära döden

Fyyyyfan, vad är det mitt öde vill mig egentligen?!.. igår ringde det en norsk kvinnan och ville ha en jobbintervju med mig. Det verkade som att hon ville att jag skulle flytta till norge... ah men i vilket fall stod jag där och tänkte, hm hur ska jag komma till göteborg på fredag?!. (imorgon).. ja, efter några samtal hade jag inte kommit mycket längre, ingen kunde skjutsa och jag kör INTE i gbg.. Då bestämde jag mig mer eller mindre för att skita i det, men nu idag fick jag reda på att vi i klassen ska till Göteborg imorgon på studiebesök på SVT!:O.. det betyder att jag kommer till gbg.. men jag har för mycket tankar och saker i min skalle nu att jag inte orkar med att kanske behöva flytta till norge:/..

Igår var jag och ida inne och skulle hämta min klänning på Brides and Beauties!.. efter lite velande kom vi fram till att vi skulle korrigera den lite till med utsmyckningen så jag blev beodrad att hämta den idag istället... Efter att jag och Marie hade hämtat den höll vi fan på att dö!.. Väl på Allégatan stod vi i en korsning, men jag körde eftersom det är högerregeln!.. jag kommer där, bakom en buss.. men till vänster om mig är det en jävla annan buss som typ är 1 meter från att mosa oss. I sista sekund ställde jag mig på gasen och vi kom undan. Utan den reflexen hade vi inte varit lika oskadda kan jag tro..

Det är läskigt när sådant händer, såg massa saker framför mig i under denna millisekund..Dessutom höll en annan bil på att köra in i mig och Ida igår när vi var påväg till borås.. fyfan.. där hade det gått riktigt illa.


Sitter och är allmänt tjurig nu på det mesta, hoppas det går över... och att jag får ett jobb i sommar! Det vore så jävla underbart!

Puss♥





Klänningen var för stor!

Kom precis hem från Brides and beauties i borås. Skulle hämta min klänning idag och jag började självklart med att testa den. Dock upptäckte jag att den var för stor!! Den satt bra i midjan men inte över tuttarna=( Antingen har jag väl gått ned i vikt eller så har hon väl helt enkelt inte sytt in såpass mycket som behövdes..

Åååh, måste åka in i morgon igen så hon kan ta nya mått.. och sen får jag antagligen vänta ytterligare 10 dagar för att få testa den igen, detta är inget jag hinner känner jag:(

Talet idag gick faktiskt ganska bra, vi hade ju nationella i svenska och skulle ha ett tal. Jag valde att prata om vad vi ska göra för att bli lyckliga och att man borde ta vara på sitt liv. Jag fick MVG=)!!! fatta jag blev glad eller?!.. fick söta kommentarer efter talet: " Elin, när du stod där och pratade var du så jäkla smart! Du sade så smarta grejer" och "jag blev faktiskt rörd" Tack Ida och Anndréa!! Betyder mycket^^.

Jag håller fortfarande på att vela när det gäller bulgarienresan med några i klassen.. ska jag åka eller ska jag inte åka?!.. det är pengar det gäller såklart men hoppas jag tilslut får ihop det!



Idag ska jag försöka komma på lite filmideér till rörlig bild B. Den slutgiltiga såkallade "Examensfilmen" Kom gärna med förslag på vad man kan göra för film=)



Puss♥





Är det rätt att svälta sig?!


Om man går in på Google och söker på ordet Pro- Ana Så kommer det upp en hel del länkar till bloggar och sidor som handlar om Pro Ana som idag kallas för en "livsstil" istället för en sjukdom.  Det finns flera hundra bloggar som peppar andra unga tjejer att gå ner i vikt och målet är ofta att få en sådan liten midja som en åttaåring. Du får även tips på hur du ska på bästa sätt dölja din "livsstil" för dina föräldrar och syskon.


För de som inte vet är Pro Ana ett vanligt fenomen hos unga flickor runt om i världen. Det går ut på att man ska vara så smal som möjligt och de som börjar med detta och gör allt för att rasa i vikt är unga tjejer som varken är säkra på sig själva eller har allt för mycket vänner runt om kring sig. Varför ens utsätta sin egen kropp med dess lidande detta medför? Det är helt media som styr vår värld idag. Media är som en stor megafon som når ut till allt och alla med vad det är som gäller såsom mode och ideal. Det är just idealen som gör att kändisar börjar med att banta ner sig sjukligt mycket bara för att de ska känna att de passar in, efter det kommer dessa unga tjejer som ser upp till artisterna, skådisarna med mera och börjar själva banta ner sig eftersom då blir det helt plötsligt snyggt?


Det är även internet som gör att denna sjukliga livsstil sprider sig allt mer. Det finns otroligt många internetsidor som verkligen uppmanar till bantning och som de kallar det "perfektion". Är det rätt att en tjej på 17 år, som är 169 lång, väger 44 kilo?  Nej det är det verkligen inte!


Inte heller är det någon som försöker stoppa denna spridning. Istället uppmärksammar man det i media ibland så att ännu fler unga tjejer får upp ögonen för detta?! Det är inte det som behövs, det är i behov av en tystnad. Varför uppmuntra dessa tjejer? Utan internet hade inte Pro ana varit såpass stort som det är idag. Då kan man fråga sig själv, är internet egentligen bra för samhället och människors välmående?


Catwalkmodeller är ofta dessa Pro Ana flickors förebilder. "Jag ska någon dag se ut som henne", säger hon och visar en bild på en så smal tjej att man blir förvånad att hon ens kan stå på sina egna bara ben.  Den där modellen har även hon varit i denna unga tjejs situation en gång i tiden och velat bli som den där andra spinkiga modellen som hon själv såg i tidningen.


Det som är mest skrämmande med detta sätt att leva på är att de allra flesta som lider av att svälta sig sådär inte ens vet om att de har ett problem, det har blivit en vana för dem och det är deras nya liv och ser inga som helst problem med deras matvanor osv. Hur ska man kunna återhämta sig ifall man inte ens försöker eller rent ut sagt inte ens ser problemet?


Jag är rädd att detta kommer sprida sig ännu mer, likt en hemsk epidemi som vägrar att försvinna. Märker du att någon i din närhet kommer med ursäkter för att slippa äta, går ofta på toaletten direkt efter maten och börjar gå ner mycket i vikt, försök då att agera och prata med personen och framförallt stötta den!


Utan oss friska tar Pro Ana över!


Elin.





Drinks on me!

Eller inte;) Gårdagen var väl helt okey!.. men gud så seg den dagen var. Vid 5-6 kom jag på att vi kunde ha en liten drinkkväll jag och kaljo. Komma på lite goda drinkar man kan göra och ja, nivet sånt där gott bara=) Så drinkar blev det! Dock blev inte drinkkvällen långvarig eftersom kaljo, efter bara en enda drink fick huvudvärk.. jahappp. haha! Men vi hann fixa ihop två olika och här kan ni få "recepten"

Den första hittade vi på Mangoflaskan och ja, den verkade ju mumsig=)

Det enda ni behöver till den är följande:

Mangovodka 1 del
Äpplejuice 2 delar


Blanda detta i en shaker eller liknande. Lägg krossad is i glaset och in i frysen någon minut. Ta ut glaset och häll i drinken=) Mumsig och enkel!


Tiill den andra drinken behöver ni:
Mangovodka 1del
Caipirinha  2 delar
Soda    Fyll på med hur mycket du själv vill=)
Toppa med pressad lime

Vi råkade ha i liite för mycket Caipirinha så den blev lite för söt, men följ receptet så ska det nog bli lyckat!




Tidigare under dagen hade jag en kallare make, nu fick det bli en koppar och brunfärgad make med lösskuggor från Nouba! Eftersom allt skulle gå i varma färger blev det bara bronzer på kinderna, från Biotherm!



Strunta i håret:P haha, en klassisk "sminka sig" uppsättning=)

Psykologiinläming nu!!



Puss♥





Just an ordinary friday

Klocka är 11.42 och jag har precis kollar på Greys Anatomy och jag beundras verkligen av deras skådespeleri!.. Att de kan?1 hur gör man? haha. Sitter och lyssnar på nått Tonight show med hm vad heter han?.. ah ingen aning men det suger!:. blir nästan deprimerad av att bara höra honom..

Hoppas kaljo kommer hem snart så vi kan käka lite middag eller nått=) Börjar bli lite småhungig!, föresten så är jag skitorolig att de inte är klar med min klänning?! Jag lämnade in den på Brides and beauties förra onsdagen för de skulle sy in den och de har inte hört av sig alls:O?! De skulle skicka ett sms när den var klar och det skulle ta en vecka typ! Fast iofs så är det ju bara 9 dagar sedan nu, men det känns som en evighet sedan!! jag vill få hem den och se hur allt ser ut på! wiie!

Här har ni mina  balskor föresten! Vad tycker ni? Jag gillar dem, visst lite höga till balen,men det är sånt jag älskar=)



 Satinskor från Bianco! Fanns i flera färger men dessa passade så utmärkt till väskan!



Kommer kanske ha dem till studenten med=)

Jag har tappat min glöd när det gäller makeup lite.. kanske för att jag för tillfället inte har råd att köpa nytt och det suger verkligen!. Känns inte som att jag har något kvar, mina mascaror suger och den sista jag har kvar har börjat smula.. vafan är detta?!. Men idag fick det bli en grå/rosa "sotning" med en ljus rosa nyans från Biotherm på läpparna.





 


Phff!







 Helgen kommer förhoppningsvis bra, men fick precis reda på att jag inte ska jobba på söndag vilket inte var så kul, men jag får klara mig ändå!. kanske får hoppa in någon annan gång?!


Puss!




Många bollar i luften

Fyfan vad dålig jag har varit nu under lovet på att blogga:O. men vet ni varför? jag har ett jäkla ärligt svar och det är PROJEKTARBETET! fyfan vilket hemskt arbete och lovet har inte direkt fått vara bara ett lov.. hemskt!.. men imorgon ska det lämnas in för fösta läsningen och hoppas det blir ett någolunda betyg i alla fall.

Vad har jag gjort mer sen i lördags?.. hm jag har varit ute och åkt Inlines för första gången iår och jag måste bara säga, fyfaaan vad underbart det var=) Vill bara åka ut hela tiden=) Synd bara att Ulricehamn är så backigt så det går knappt att åka haha, för jag är lite feg när det gäller bromsen.

Igår var jag hos kalle och lagade min bil med! Eftersom den ska på besiktning i morgon ville vi eliminera alla synliga fel vi kunde hitta och jag hoppas innerligt att vi lyckades. kanske åker jag dit på för dåliga sommardäck och kanske för handbromsen, men det får vi helt enkelt se imorgon! Jag håller er uppdaterade om vad som kommer hända min lille bil!

Jag har för mycket i huvudet just nu att jag inte riktigt vet vad jag ska välja ut och skriva om, det skulle nog bli en hel roman så jag hoppar nog det idag!..


Hörs imorgon!


Puss♥




Elmia 2009!

Jag kom iväg tillslut ändå!.. Äntligen tänkte jag=) Det blev en liten Elmiatripp med Pelle och Michaela! Vi åkte lite efter 10 imorse och när vi väl kom till Jönköping var vi ganska nöjda eftersom de varnade för kö men dumma som vi var trodde vi att vi hade sluppit det, vilket vi INTE hade. En lång jävla bilkö åkte vi förbi och då sjönk allt lite. Men gillar man bilar så gör man! Fick helt enkelt bara ställa sig i den där långa kön och vänta.. Som tur var gick det ganska fort=)

Väl på Elmia började adrenalinet rusa=) Elin hamnar i en smärre extas och blir allmänt lycklig. Nästan så lycklig att hon inte inser att hon kommer sakna alla dessa underbara bilar och att tanken på att det är ett helt år kvar til nästa mässa är deprimerande.



Men vi såg en hel det skitsnygga bilar  och årets tema var filmbilar! Här har vi en! Batmanbilen såklart=) Ganska ball  må jag säga=) Eller vad tycker ni? Kanske inte en bil man åker till konsum för en veckohandling kanske men.



Här har vi en riktig pärla med!.. gaah! Färgen är totalt underbar och att den är såpass låg är ett dunderplus! GRR på den!




Här har vi en omtalad Ice-age bil!.. Skitsnygg och fan lika snygg innuti! Stylad med en ja, vad ska man säga, "iskänsla"? haha. Riktigt snygg!


Har du inte varit på bilmässan någon gång så åk dit!:O... jäklar vad kul det var!!! Dock var det en hel del smygfotande och blickar allt ifrån 14 åringar till medelåldersmän.. vafan har ni aldrig sett en tjej förut?! haha Lägg av! Däremot blev jag glad när det kom fram en kille och faktiskt frågade ifall han fick ta en bild på mig=) Dock sprang hans kompis iväg med kameran så det blev ingen bild, men han var i alla fall artig och fråga!


Sömsedags tror jag.. dagen har varit bra och jag har inte pluggat ett skit, den smällen kommer imorgon!!.. vill inte veta av skolan mer! usch!



Nattinatti♥





Dagens

Har suttit hela morgonen med projektarbetet och snälla!!! kan inte helvetet vara över snart?! efter att boken blev typ klar så fick man fan inte vila, nä då ska man sammanfatta inför provet i ARL som är nästa vecka.. fyfan, nä jag sminkade mig lite och nu ska jag fan ut i solen! ingen kan stoppa mig!!!! haha

  

En brun och guldig make fick det bli idag, måste ju framhäva mina ögon så ja kan ut och flörta lite;) haha nja.

Ursäkta mascaran alltså.. fan min Ysl är slut och fick använda bluberryn.. usch.




PUSS♥





Svårflörtade jävel




Hej, jag heter Elin, är en ganska ordentlig och bestämd tjej, men även jävligt svårflörtad?! Jag kommer aldrig hitta kärleken ifall jag håller på såhär?!:O haha.  Nä detta går inte. jag får helt enkelt sluta vara så misstänksam och bara typ leva lite mer.. annars blir jag väl ensam ändra fram till döden i guess.




Nä nu måste jag verkligen sova.. klockan är ju dundermycket:O Säger kärringen Elin..


GNATT♥




Dagen före just den dagen

Jag menar ju självklart Elmia! Bilmässan på Elmia som äger rum i helgen! och tro det eller ej, jag älskaaar bilar! Jag har nu längtat ett helt år på att det ska bli dags igen och jag hoppas verkligen det blir av! Ingen har pengar/ingen kan eller vill.. det känns lite konstigt?! Varför vill ni inte kolla på skitsnygga bilar och bara må bra för en dag? Jaja, jag hoppas att jag kommer iväg i alla fall. I värsta fall åker jag väl själv, men hallå, det klarar väl jag av;) haha



Det här var en av Mercedes konceptbilar 2008 och jag kan inte säga mer än att jag blev jävligt fascinerad!




Inte bara bilar på mässan, en och en annan pudding finns där! Hoppas ni kan räkna ut vem;)




Är imponerad på alla duktiga lackerare därute! Det hade faktiskt varit skoj att testa på att lackera, men hallå, sådär grym blir man bara inte?!



Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har varken hunnit eller orkat. Tycker det har rasat väldigt mycket när det gäller kommentarerna? Hur kommer detta sig? Det är inte kul att skriva ifall man inte får respons på det man skriver, det är i alla fall vad jag tycker=)



Puss och godnatt!




En sömnlös natt

Har vaknat hela natten av och till. Har nästan känts som att jag hade feber eller nått. Någon slags panikångest jag fick var gång jag vaknade med.. Tillslut vaknade jag igen vid halv 6 och då fick det fan vara nog, kunde inte somna om och då fick jag helt enkelt gå upp.

Nu sitter jag med projektarbetet som snart ska vara inne, jag ligger efter som fan och det kommer nog krävas ett miralek ifall jag ska hinna klart med det.. usch, det är inte ens kul längre. Sitter och sorterar bilderna och det är ett rent helvete kan jag säga.



Här har vi en av bilderna och min modell är kära Emelie=) Du är idealisk att sminka ska du veta!


Är inte på något vidare humör men skulle bli jätteglad över att få lite kommentarer på maken?! varesig den är kritisk eller positiv. Måste ju utvecklas=)


Puss♥




Cry-baby



I denna ensama stund en söndagskväll fick jag för mig att ja skulle se en film. Tog en film jag trodde var rolig och satte mig och kollade... Denna hemskt olydiga och ja jävulska hund som förstör ditt hem och är alltför lekfull är huvudkaraktären i denna film Marley And Me. Jag kan inte säga mer än att jag satt och lipade mig genom  hela slutet.. Vilken jävla vacker film! Jag gråter inte när andra gråter som till exempel när någon dör Jag gråter när man får se supersöta små djur som är lyckliga. Kalla mig för en Cry-baby, gör det! Men då måste ni verkligen se filmen med! Så ska vi se vem som lipar!

Kanske har jag en känslig dag? vem vet, men nää.. Det var en jäkligt bra film!

Jag vill ha ett till djuuuur! Ett med päls!


Puss♥





Dunderhelg!

Vilket underbart väder det har varit hela helgen!!!=) Inte just idag mend det gör inte så mycket, det var i alla fall fint i fredags och igår.

I fredags var jag och Emelie hos kära Ida och myste lite med god mat och drinkar! Måste berömma dig Ida för din goda påhittade drink! Den var supermums. Både jag och Emelie kom fram till att man inte kunde bo mer perfekt än vad Ida gör.. gaah! Jättemysigt hus, synd att det kanske ska säljas:(.. men, jag köper det gärna!!!



Det var den här utsikten vi satt och mösade till! Synd att isen inte har smält än bara.


  



Vi sov över hos ida och ja må säga att det var nästan lika mysigt som när man var liten ni vet, fast jag hade inte hemlängtan sådär som man brukade haha. Igår förmiddags låg vi ute och gassade i solen och det kändes verkligen att sommaren nu är påväg! Alla brände sig till och med lite i ansiktet haha. Jag såg ut som en liten kräfta igårkväll!




Här har vi det verkliga vårtecknet!!!.. En Tussilago!! och jag såg inte bara en när vi var ute och promenerade igår, utan massor av dem=) Så underbart när man ser dem komma fram. Våren har sina krafter, man glömmer alla problem och bara glassar.. gött!


Nu har vi påsklov! vilket är supergött=) Fast jag har så mycket skolarbeten som ska bli klara så lov och lov vette fan om jag får ha.. Skola, fast hemma ungefär.

Puss♥








 


Jag har gått i konkurs!

Helvetes jävla fan.. här går jag och köper saker jag är säker på att jag sparar in några hundralappar på, så kommer jag hem och kollar min exakta budget... så som det ser ut just nu så har jag fan redan gått i konkurs. Vi ska utomlands i juni och jag vet inte ens om jag har råd? Eller ja, inte ens låter dumt att säga, jag kan däremot säga att jag inte har någon jävla susning om över hur jag kommer klara av Juni....Varför?! Jag sparar in på allt jag kan och ändå räcker det inte till! ÄR så jävla trött på allt som har med pengar att göra nu så jag snart fan kräks


Har inte ens räknat in allt vad studenten kommer att kosta!.. har heller inte räknat in min bils besiktning, där den inte kommer gå igenom. Vad fan ska jag göra?!

Det hjälper inte med soliga dagar, ingenting blir fan bättre.


Jävla skit, vad fan ska jag strunta i? Bal, resa eller studentgrejjerna?




Hopplöst!




Elin, klar för balen 09!

Nu har jag äntligen hittat skor! Väska och smycken!!!=) Jag har väl underskattat Borås för det jag hittade idag var inte att leka med. Alla skor jag hittade på Bianco var snygga! Det fanns inte ett par jag inte skulle kunna tänka mig att köpa?! Nåväl jag är nöjd med att jag hittade skor i alla fall. Gick runt i en hel drös med affärer.

Ni får inte se det än=) Kanske visar något om någon vecka, men inte nu^^ Det ska ju bli en fin suprise sedan! Hoppas bara ingen har samma skor/väska som mig, men det tror jag inte.

Detta underbara väder! Det finns inget bättre än när det är sol och varmt ute! I loooove it! Vet inte riktigt vad jag mer borde berätta... jo just de, nationella idag gick inte så bra, så! nu vet ni det haha


Puss♥





RSS 2.0