Köpa bil!

Hej! jag ska strax iväg och köpa min bil!!... nu är Elin så stor att hon får ha en egen bil, nu väntar jag bara på att få körkortet med!... jäävlar vad jag längtar=) Wiiie. Bilen jag ska hämta är en Volkswagen polo 1,3. Jaa, motorn är inte stor men jag gillar den ndå=).... nu ska man bara börja göra den lite mer personlig:p..pimp Elins car.

Bilderp å bilen kommer antagligen imorgon, för nu är det mörkt ute:P..

Jag klarade det!!

Och nej, det var inte uppskrivningen jag klarade utan det var sluttestet på teorin. Faaan vad gött att vara helt klar med teorin nu. Det var lite omiskt, för jag och Simon satt och gjorde prov.. jag fick 59 poäng och blev sviiinsur för att bara vara 4 fel från godkänt. Jag satt och kollade igenom mina fel en stund och när jag sedan gick ut i menyn igen för att göra om provet så var knappjäveln GRÖN!.. grön betyder att jag hade klarat det!!.. wunderbart. Man behövde visst bara ha 52 rätt på sluttestet=) Snart blir det uppkörning och uppskrivning:D

Idag sökte jag ett jobb... men som man ibland får höra sade dom: "vi ringer dig"... HA HA... ofta ni ringer mig:/.. jävla skit!.. Men till min Glädje/sorg?... så ringde chefen på syrrans jobb idag och frågade ifall jag kunde jobba på lovet. Javisst tänkte jag!.. Sedan sade han: Jaaa men du jobbar ju natt då! Med syrran!.. Jaa det blir skitbra!.. Oj jag har aldrig jobbat på natten förut och jag hoppas verkligen att jag klarar av det. För då tjänar jag mycket cash^^ Rätt mycket OB till mig!! Då har jag äntligen råd att köpa en bil, men  än så länge har jag typ bara råd att ha den ett tag, typ några månader sådär. Jag är hela tiden beroende av ett jobb om jag ska kunna ha min bil. Försäkringar är inte gratis:(


Nu sitter jag och väntar på att spela en dOta... förlåt medmänniskor... men kaljo ska visa mig hur man spelar, han garanterade att jag skulle bli spelberoende och jag ville slå vad lite. spelvärlden, here i come!


Studion var full med kondomer

Hela vår APU dag idag har vi, tjejerna spenderat i studion. Jag gick hem från skolan igår pga att jag blev sjuk och läget idag var lite ostabilt,  men faan va kul det var idag! Vi har i flera månader jobbat med en film som vi idag påbörjade inspelningar till. Efter ja, sisådär 30 omtagningar så fick vi det!... fyfan vad den satt!... Studion var full med kondomer, handklovar och porriga tyger! härligt va!? Lite backstage bilder kommer komma inom kort. Filmen beräknas vara klarfilmad nästa fredag eftermiddag.

Är det detta jag vill arbeta med i framtiden? hell yeah! Jag sminkade Anndréa och Ida och Emelie fixade håret. Bra team där!


Det blir nog en sjuk helg för min del, men jag är nöjd ändå, FAAAAN va vi är grymma!!!

Hård, nyfiken och inte allt för livlig

Ja men visst är det Philip jag pratar om=) Han blit mer och mer nyfiken och glad för var dag som går tycker jag. Ja, vi kan inte ha en liten pälsboll till katt, men vi har världens fräckaste sköldpadda!
  
Det är nog ett litet djur jag kan ha många år framöver tror jag, han kan bli upp till 60-70 år och har bara levt ca 16 nu.  Kaljo ville att han skulle heta Sköldis, men vafan, du är en Philip=)

Idag var det svenskauppsats som gällde och hur det gick återstår att se tror jag=) Det känns gött när man betar av sådanna där viktiga saker. En sten lyfter liksom. Imorgon är det religionsprov men jag är väl inte sådär värst orolig över det, hoppas det går vägen bara!


Lördagskvällen spenderade jag i det här mysiga men lite läskiga huset, nämligen hos mamma och småsyskonen. Jag och Linus åkte dit och åt lite mysmat och bara umgicks. Det är sådant jag verkligen borde bli bättre på. De helgerna man sitter hemma och tycker synd om sig själv bara för att man inte har något och göra borde man fan ta sitt pick och pack hem till mamma!. Snart har jag egen bil och så kommer jag bli så frii och kunna åka när jag vill, var jag vill! Underbart.

Jag och lillit var ute och fotade lite i skogen, dock  var det lite för mörkt ute, ISO:n kunde jag inte riktigt höja mer för ack vilja brusiga bilder, HATAR NIKON!.. köp aldrig en Nikon, ISO:n suger. Lillit är söt i alla fall:D


Nä nu ska jag snart dra till körksolan och köra lite, sedan blir det hem och plugga mer inför provet imorgon!

Puss♥

Tiden går för fort

Här sitter man, i skolan och väntar i princip ut dagen. Snart är det helg! Hoppas denna blir med lyckad. Jag ska i alla fall inte festa så då kan det väl inte gå fel?. Nä, denna helgen ska jag ägna åt att plugga och vara hos mamma =). Hela dagen idag har jag och Emelie hållt på med lite förberedelser inför vårat program vi ska göra senare. Eftersom Ida och Anndréa inte var här fick vi helt enkelt ta det lite lugnt och satsa på att lära oss tekniken. Vi har lärt oss Greensreen!! Fasen vad kul det är med tv och inspelningar!.. Wie=)

Tiden går alldeles för fort. Tänk, denna getingen jag tog kort på kanske redan har dött, eller går de i dvala kanske?. Inte vet jag, fan det är inte det jag syftar på utan mest att tiden liksom bara springer iväg! Ja och nu kanske ni tycker att jag låter som en gammal tant som  inte har gjort ett skit i sitt liv och sitter där en dag med en gammal katt i knät och kommer på att hon inte har upptäckt världen, inte har utnyttjat varje liten stund i livet men... vem fan har gjort det egentligen?..

Dags att rycka tag i sig själv och börja fokusera på de viktiga sakerna just nu, och det kanske inte riktigt är att blogga? vad vet jag?Puss♥


Lägga ner bloggen?

Satan vad dåligt det går med mitt skrivande... nää det är helt enkelt bara för mycket nu och jag har varken tid eller lust att skriva. Skriver man såhär sällan kanske det blir dags att lägga ner bloggen snart? Får fundera lite över det faktiskt och hoppas att jag får lusten tillbaka!

Skolan tar upp så mycket tid, likaså körkortet som snart är klart! fan vad jag längtar tills jag har min egna bil att köra runt i, snacka om att vara en fri fri fågel ingen kan stoppa=)

Den kommande veckan ser ut på detta vis:

Imorgon slutprov på körskolan12.30 samt göra prov, Ida kanske kommer hit=)
Helgen: Plugga sönder inför religionsprov och körskoleprov
Måndag: Uppsats i svenska, nationella, köra 17.15
Tisdag: Färga håret 15.00, prov i judendom & kristendom, sola
Ondag: Fotas kl 12.40

Elin har fullt upp, jag orkar inte!


Så jävla trött!

Faan vad jag är trött på er killar ibland alltså!. Ni skriver och frågar hela tiden om man vill skicka bilder!. Om jag skulle vilja göra det skulle jag väl skicka en bild direkt?!... ursch!.. Och idag, jag satt på bussen genom stan och var på väg hem då en jävel började filma mig med sin kamera på mobilen?!. Varför det? och det var ju inte en kort stund han filmade utan det var fan nästan hela vägen hem. Arg blev jag men ville inte ställa till med en scen i bussen som var full med folk. Inte nog med att han filmade, han glodde som ett svin med!!! ggaaaah, jag ville bara gå fram och ta hans mobil och köra ner i halsen på honom! Omogna jävel!

När jag senare skulle gå av bussen märkte jag att han också skulle av, ja, vilken underbar dag jag har haft. Snubben gick efter mig och sade : ursäkta?.. men jag gick och gick och fan heller att jag vände mig om. På riktigt, man kanske gör sådär i ditt land eller nått? jag vet inte men för fan lägg ner:S...

Som ni kanske märker så är jag inte såå happy idag. Klarade inte teorin idag heller. Har kämpat med ett och samma prov  i veckor nu känns det som...I helgen blir det till att plugga med marie!.. hoppas det går bättre på proven efter det.

Ja, jag skiter i mitt språk. Läs  inte om DU inte vill :O  Nääää, nu får jag sluta...

RSS 2.0