För jag ska bli moster!




Jaa! Det är sant!.. Min kära syter ska få en bebis!!.. Jag hade länge anat det med tanke på att hon hade gått en hel del i vikt men jag ville inte avslöja något, så jag tänkte vänta tills hon erkände det=) Och så på Philips 25 års kalas så berättade hon det äntligen! Fan vad ballt att jag ska bli moster och framförallt att hon är den första av oss systrar som får barn.

Och vet ni vad det typ bästa är?! Bebisen förväntas komma på min födelsedag, alltså den 13 Augusit! Wiiiie!

Hoppas att det även blir giftemål någon dag! Ni skulle vara så fina som gifta!!





Puss♥




Like diamonds!

Denna dagen har varit mer eller mindre kass, Just nu känns inget roligt, bara jobbigt. Jag klarade i alla fall av dagen och det var tur det. I morgon är det en ny dag och hoppas inte allt föjer med till morgondagen.

Jag har länge tittat på dessa underbara skor som bara vill hem till mig!! jävlar vad snygga de är, snälla någon, ge mig dem i present, haha. Båda paren är från have2have, även bilderna är därifrån.

  
Dessa är från SpotOn och kostar 498:-

 
Även de här snygga skorna är från SpotOn och kostar 545:- Jag vill haaaa!


Synd att de inte är vita och jag kan ha dem till min balklänning, för skor till klänningen får jag köpa=) men inte andra^^.


Vilka tycker du är snyggast?=)





För den fångar dig på film!

sitter nu och har fotolektion.. och man ska ju inte blogga på lektioner men jag blev precis klar med en fotouppgift som gick ut på att fota en kamera. Visst det var väl kul men när man sedan skulle göra en skitt på en broschyr så föll det för mig haha. här är i alla fall en av de bilderna jag har tagit=)

Vill ni köpa den så ring mig;) haha


Idag ska jag hem direkt efter skolan, egentligen skulle jag och Emelie gymma men hon var tvungen att åka hem så vi tar igen den imorgon istället=) Wiiie! Istället ska jag hem och plugga psykologi som fan i helvete..  usch för det!


Dags att dra!


Puss♥

Fotomässan i Göteborg

Igår var vi fotoelever på Svenska mässan i göteborg där de hade arrangerat en fotomässa. Det var inte bara kameror och stativ där utan det var även lite hästar där märkte vi haha. De hade tydligen ngn hästtävling? där någonstans=).
Det var kul att se dessa skitsnygga bilder som fotografer hade ställt ut! Riktigt snygga bilder. Vi var även på 2-3 föreläsningar, den ena handlade om Photoshop där vi fick veta massor hur man sminkar skitsnyggt i phs samt ändra hårfärg osv! skitballt! jag var bara tvungen att köpa skivan de sålde=)


Idag ska jag bara plugga som en liten jävla idiot och ah tvätta då, så denna dag verkar inte bli direkt ljus.. blä!

Puss♥

Grå som i rosa



Idag valde jag att vara hemma från skolan eftersom jag har sovit så jävla kasst inatt och drömt massa mardrömmar:/.. Imorse läste jag engelska, avslutade mitt engelska projket och skrev lite psykologi. För att bli gladare fick det bli en sminkning, med grått glitter och rosa, dock är färgerna skarpare i verkligheten än vad de är på bilderna.

Vill ni veta hur man gör så fråga bara!



Ah jag orkar väl inte skriva mycket mer om det.. nu vill jag åka iväg!


Puss

För du finns alltid kvar


Min söta underbara lille Philip, det blir du och jag efter studenten! Vart vi bor, vad vi gör vet jag inte men det ska jag lösa åt oss=) Dit jag flyttar flyttar du! Det kanske låter patetiskt, Elin och sin sköldis, men vet ni vad? det skiter jag i!
Både du och jag kan se hemska ut^^  Älskar dig ändå!


Fyfan va jag snart kräks på allt som har med vuxenliv och efter studenten att göra..vill allra helst typ gå om alla tre år så man kan få lite tid!


Varför jag inte har uppdaterat mer är för att skolan tar upp så jävla mycket tid.. fyfan för den..

Och btw, på den där väldigt personliga inlämningen i psykologin, Den fick jag MVG på!=)






Skitsöndag

Dessa söndagar.. denna känns inte så hemsk som de brukar göra men det är antagligen för att det har varit lov. Idag har jag massor av skolarbeten att göra! usch! Snart ska jag ner och köpa lite god mat med brorsan som vi ska käka! känns bra att ta en liten minipaus i mitt pluggande=)



Hittade en underbar palett med 88 nyanser som jag är helt inne på att testa. Brukar alltid vara kritisk när det är så många färger tillett bra pris men flera skitsnygga makeuper har gjorts med de färgerna, får försöka köpa den på ebay! synd att jag inte har VISA då!.. Kaljoooooooo=) Idag blev det bara lite vårigt med makeupen. Enkelt med fint=) En eyeliner kan göra mycket.


Puss♥





Den där alla hjärtans dag

För ungefär en halv vecka sedan hade jag världens ångest över att jag inte hade någon att krama och umgås med, men är det så konstigt då?:O.. vart man än vänder sig ser man eller hör man reklam " Ska inte du ge din kära rosor? beställ hos oss".. Vad ska du göra med din kära idag?... ingenting, för jag har ingen jävla kära. Nu får ni inte tycka att jag försöker slopa denna dag men sålänge man är singel så betyder denna dag inte så mycket. Jag är glad att jag idag inte har ångest över vem jag ska vara med.. jag klarar mig väl själv=) Är ju trots allt nästan heelt vuxen nu^^.

Nää så glad alla hjärtans dag blir det inte idag men jag är nöjd ändå

Puss♥



Resultatet av rastlöshet

Fredagskväll.. Det var inte bara jag som var sugen på att gå bio ikväll, Självklart var kaljo det med men det går ju inga bra:O.. Vi har väl sett alla premiärer nu känns det som haha. Den enda jag vill se nu är Bolt, den där lille söte hunden och hans hamsterkompis=)

Eftersom jag inte hade någon annan att testa blått på fick det bli mig själv, jag är så jävla ledsen över att det inte riktigt funkar med min ögonfärg.. jag kan ju iofs skaffa linser då jag vill ha blått?.

Det skulle bli en sotning med svart och blått men eftersom den svarta är helmatt och det är inte den blå, utan den har stooora glitterkorn i sig så funkade inte det alls som förväntat.Jaja, nu vet jag det i alla fall. Jag fick lösa det på det sättet att jag tog en mörkblå skugga som man får fukta och lade den på det svarta... tyvärr är ju den svarta inte fuktbar och det resulterade i att det var svårt att fästa den mörkblå fint, men tillslut lyckades jag mer eller mindre och såhär blev resultatet i alla fall.



Tänk på att när du lägger mörka färger så måste du lägga rejält med löspuder under ögat och ner på kinden för att slippa bli mörk under ögonen.


 

  

 

Dessa skuggor använde jag mig av;


De blå samt den vita från Nouba


Skugga från Clarins


Lösskugga från Collistar, Skitbra att grunda med, då blir det lättare att sudda ut kanter osv.


Och för övrigt, är det bra att äta havrepuffar till kvällsmat och dricka jäger till?




Kämpar på!

Nu ska jag precis göra det jag älskar mest av allt! Sminka mig! Tänkte bara skriva att jag faktiskt har gjort lite av det jag skulle göra idag:P skjutsat pelle och nästan gjort klart mitt engelska projket om makeup! Gött!



Jag ska verkligen försöka spara mina stackars naglar nu till balen!.. snälla ge tillbaka de jag hade förra sommaren.. nu är de bara torra och går sönder..Denna längd har jag nu.. men det duger INTE!



Sminkdags!


 

Puss♥




Otursdag?


Jag har faktiskt en gång i mitt liv fyllt år fredagen den 13e och eftersom jag fyller den 13 då har jag ju stor risk att få denna dag som födelsedag flera gånger!:O. Jag tror inte på det där struntet om att det är världens jäkla otursdag!.. I och för sig är inte denna dag slut än? Får väl se vad som händer=)

Jag hade velat åka och se  filmen fredagen den 13 ikväll men eftersom vi här borta är sååå efter med biopremiärer går inte den ikväll?! Vad är det för mening att ens visa den då om man inte får se den just denna dag?. Nä det blir ingen bio idag för jag är sååå pank. Innan var jag hos Linda på en fika=) trevligt! Sedan var jag på gymmet, men utan mina 2 buddies!.. attans att vi inte har prickat in en enda dag i veckan vi kunde gymma ihop, wellwell, snart ny vecka!

Idag är det fullt upp. Det är inget jag gillar men eftersom jag inte har varit alls effektiv med skolarbeten i veckan får jag helt enkelt ta tag i det idag och resten av denna hemska helg.

Nu ska ja föna håret och sedan skjutsa ner Pelle till stan!=)


Puss♥

Jag blir så inspirerad!

Jag kan sitta i timmar och kolla på olika makeuper på nätet och jäklar vad insprirerad jag blir! Jag är som en svamp, suger upp allt jag ser och försöker göra något eget av det. Jag lärde mig nyligen göra snygga sotningar med mycket svart, det var jag lite för feg för innan, nu älskar jag det! Detta är det enda jag aldrig tröttnar på! Jag helt enkelt älskar det!



Jag blir så ivrig när jag ser videos på makeuper som jag vet att med lite övning så kan även jag göra det där, jag önskade att jag hade alla pengar i världen att köpa dessa underbara färger och läppstift och färgeyeliners!.. why me! nu vill jag vara rik som blondinbella!..



Jag behöver lite olika ansikten att testa makeuper på!? =)




 

Puss♥



Jag vill inte vara vuxen längre!

Fan vad jag bara vill vara barn igen! Då man ihnte hade några som helst problem med någonting, det värsta som kunde hända var typ att en docka försvann. Nu sitter jag här med skolan ända upp i halsen + det där helvetiska jobbet med att hitta jobb! Hur ska man hitta något i denna jävla kristid?! Utan jobb är jag fan körd.. Visst jag har lite pengar på mitt sparkonto kvar och det tänkte jag köpa en dator för + balen/studentresan mm, men nu är det så att jag inte vet ifall jag får jobb efter studenten så då skiter sig allting! Jag satt här aslänge och räknade på min ekonimi och hur mycket jag får in varje månad och fan det är ju patetiskt! ´

Jag vill inte behöva oroa mig för sånt!.. hur ska jag kunna ha kvar lägenheten ifall jag går arbetslös?! nä det fungerar inte, inte alls..

Önskar jag var som många andra och bara tar det som det kommer men eftersom jag måste ha sånt klart för mig så ser jag ju redan nu att jag är körd.

Alla dessa räkningar som ska betalas, bilen som ska skötas och sen är det ju då mig själv som ska må bra.fyfan!


Helvete!


I like it red

Tisdagar skulle man lika väl kunna slopa! inte nu när det är lov men annars, när det är skola vill säga. Måndagar är den värsta dagen, den dagen man verkligen hatar för att det är början på en ny vecka. onsdagar är helt okey för då börjar man tänka på helgen. På torsdagar härdar man ut för då vet man att det snart är fredag, fredagar är både bra och dåliga, har man något planerat för helgen är de bra men inte annars, lördagar är super men redan då börjar ja tänka på den nya veckan som kommer, söndagar suger lite med för då vet man att måndagen snart är kommen, men tisdagar?! de suger helt enkelt, varför ens ha en tisdag?!

Det där var lite tisdagsstrunt.. Idag vill jag iväg och shoppa sönder!!! har jag pengar? nää:( Snälla! jag vill ha ett jobb..

Det som kan lyckas pigga upp kassa dagar är lite nytt smink, rengöringar mm så det fick det bli igår, var ju tvungen att utnyttja mina 10% på kicks haha=)


Det blev ett löspuder från Clinique, aldrig testat innan men någon gång måste bli den första. Valde att inte köpa ett heltransparent för då kan man påverka basen liiite mer. Sedan fick det bli en vässare, kommer inte ihåg senast jag hade en sådan.. haha jag har klarat mig utan eftersom jag förut sällan använde kajal men som nu har blivit en aning vanligare för mig att använda. Samt en rengöring från Lumene och ett baslack. Helnöjd=)

Idag fick det bli en enkel makeup med superröda läppar!.. älskar denna nyansen! klar favorit hos mig. Läppstift från Nouba nr3.

  


Puss♥






Filmen som berörde

Det var en hemsk, fin, vacker och underbart bra film jag och kaljo var och kollade på igår. Ni har säkert hört alas om seven pounds med Will Smith. Jag fick bara ett fnatt att ja ville på bio igen och kom på att vi kunde se seven pounds! Jag kan säga att jag satt där och grät genom hela filmen typ.. Jag har aldrig sett en sådan fin film. Det var mer än en film, En kille som ville göra gorda gärningar, det är vad filmen går ut på och det han gör för dessa människor är så fruktanskvärt fint så det är inte klokt. Gå nu inte och ha världens förväntningar på den för då kanske ni inte upplever den på samma sätt som jag, men jag kan bara säga det att vi var inte ensamma om att gråta på bion..Jag uppskattar inte saker så som jag borde, det var något jag kom på igår.

Ni måste verkligen se den!

Appropå annat så måste jag bara få dra min lista på 6 saker jag hatar:

- Folk som går runt på gymmet och låtsas gymma. Ni bara stör alla andra! visst du kanske fick ett gymkort i julklapp och kan inte själv betämma ifall du vill gymma eller inte men fan låt gymmet vara!!! ni blir inte biff genom att stå och titta på maskinerna!

- Småungar som springer runt och tykar sig! Usch för dem!  Fan det var annorlunda förr när jag var liten, då visste vi inte ens vad "bög","hora" var för något, vi visste inte ens att de orden fanns, nu springer de runt hela tiden och ropar konstiga saker och bara är allmänt störiga, speciellt de barnen här på karlslätt!!:S

- Folk som inte går att lita på, "jaa, men jag fixar det, lovar!" OFTA! hur ska man då kunna anförtro sig åt dem och hur fan ska man då kunna få en bra vän?

- Fjortisbilder! aaa, just det, de bilderna tjejerna som har klippt av sig håret bara för att det var en trend sedan kommit på att de saknar det och därför lutar de huvudet åt sidan på alla kort och utstrålar " ååhh titta mitt låååånga hår", fyfan för er.

-Människor som behandlar djur illa. Är ni så dumma i huvudet att ni ger er på djur?! Oftast är fan djur mer värda än människor säger jag!

- Killar i min ålder! Nu är inte alla så omogna men hallå! många är det, snälla väx upp...

Det hade kunnat bli 10-20 saker men jag tråkar väl ut er=) Observera att dessa saker inte är i någon som helst rangordning.


Gårdagen var kul! fikat var mums och jag tror alla var nöjda med kalaset=)

      
Petra och Lillit                              Skitgott fika!                     Michaela och syskon

Dagens

♥Snart bär  det iväg på kalas hos Linda och Philip! Jag har varit vaken sedan halv nio och kunde fan inte somna om när kaljos klocka hade ringt för jag var orolig att han inte skulle kunna mösa sig upp i tid till jobbet... aah stackarn, han har i alla fall ett jobb:O. Makeupen blev en vit/ljusgrön skuggning.

Såhär ser jag ut idag! Hade världens beslutsångest över ifall ja skulle ha vitt eller lila under spetsen men det blev vitt=), ja just idag var detta mitt stora problem..
 
 


Men.... snön hindrar mig nog från att ha dessa söta skor.. jävla vinter!

   



Och gissa vad min frukost bestod av idag?


Just det.. Apelsinkrokant choklad! Fan va gott^^


Puss♥




Me like!

Ett märke jag inte ens visste om; Milajki! Jääklar vad söta smycken de har!! De är så somriga och söta så det är fan i mig inte sant!  Synd att de är liite för dyra för min lilla plånbok just nu:/..

Här är några av mina favoriter!!

  
Halsband 699:-                     Örhängen 199:-               Armband 399:-

Dessa smycken är speciella på något vis, de kan nog helt enkelt göra en tråkig klädsel rolig! Supernice=)

z
Idag har jag städat heeela lägenheten! Ja det låter kanske lite konstigt men det har jag faktiskt=) Nu var den allt för stökig. Jag ska ju trots allt sitta hemma i en hel vecka nu:O Fick inget jobb nu på lovet, vet du någon som behöver en som jobbar extra hör då fan av er till mig! Är ju så van vid att jobba så det är inte kul nu när det inte blev något alls... Ärsch, jag har massa skolarbeten som måste bli klara, får väl satsa på dem, BOOORING. Efter städningen behövde jag ha lite skoj så då blev det en svart/guld/brun glittrig sotning, dock syns inte den guldiga på bilden men den är suuuuperguldig om man bara använder den, nu lade jag den på det svarta. Jag vill bli bättre på sotningar! för jag har kommit på att det funkar till allt!=)

Jag ska satsa på att köpa hem mer färger när det klingar i kassan! Nu vill jag har ljusa, rosa, färska färger inför våren och sommaren=)



Jag har även hälsat på mamma idag:) När jag kom innanför dörren sade mamma direkt, vad stort huvud du har:O Alltså håret, och så stora ögon du har(går lite närmre) Jaaa, det är en sotning, men du kan väl sätta upp håret nu när du gör semlor, Ja nu vet ni varför mamma vill ha hem mig?! haha nää, visst mina semlor är säkert mumsiga men hoppas inte det är därför hon tar hem mig=) hehe. Kvällen har varit väldigt lugn och fin. Imorgon blir det kalas för syrrans pojkvän som fyller 25! Kanske blir en promenad med bror med=)



Föresten!.. Vad tycker ni jag passar bäst i? Lite lockigt eller rakt hår? kan tyckas vara en tråkig fråga, men inte för mig=)

 


Puss♥





Dags att vara kreativ!

I skolan har vi fått i uppgift att skapa en framsida till ELLE tidningen. Det tog inte lång tid innan jag kom på hur min framsida skulle se ut!

Tänk er det sötaste rosa och en tjej i en vit klänning som håller i en muffins med rosa kristyr! Uppsatt, lite lockigt hår och ballonger som flyger och far omkring.Bakgrunden kommer vara rosa och jag hoppas verkligen att jag sätter denna bild. Min modell kommer vara Lollo! Hoppas även du klarar av att få till den där supersöta och förvånade blicken=) Jag ber till sminkguden att jag sätter sminket den dagen med! haha. Makeupen ska vara livfull rosa med långaaa fransar. Ni kanske tycker att det verkar vara lite mycket rosa? då kan jag säga: DET KAN ALDRIG BLI FÖR MYCKET ROSA=)

Idag var jag nere på stan och köpte saker till min söta lilla muffins jag ska fixa till samt ballongerna. Ica, varför säljer ni inte enfärgade ballonger bara?! iofs så hade jag tur att det fanns så mycket vita och rosa ballonger i påsen^^



Muffinsen är tyvärr en blåbärsmuffins men det döljer bagaren elin med lite kristyr och söta små silverpärlor på! Fotograferingen kommer antagligen vara på fredag ifall allt går som det ska!



Puss♥

Elin bakar!

Äntligen gjorde jag mina scones jag har tänkt på i flera dagar men inte orkat! Det är ju så enkelt med=) fan jag borde göra det oftare^^. Ifall man ska vara nyttig använder man självklart graham, men det hade ja inte hemma!

 
Det enda som behövs är ett recept, mjölk, mjöl, bakpulver, smör och salt=) Ett plus ifall du har en ugn med=)



Mojsa,mojsa ner allt....


Knåda, knåda som bara den..

Platt till och skåra dem...

Ta kort på dig själv med det du har åstadkommit...

In i ugnen!

Får endast ätas med marmelad och dricka mjölk till.

Och glöm inte! Bildenra är klickbara =O


Puss♥




Lika färger leka bäst?

Sitter just nu på en fotolektion och försöker få ihop ett prisförslag till en uppgift vi har. Den går ut på att vi ska visa kunden ett förslag på pris osv sedan fota en gammal kamera haha. Det är väl inte jätterolgit så jag satt en snutt i photoshop.

                                                På bild: Emelie

Detta lade jag inte ner mycket tid på men detta visar hur enkelt det egenligen är att ändra färg och form o photoshop. Har du misslyckats med sminkningen eller kanske helt enkelt bara vill byta färg? Då är photoshop räddaren!=)

1.Markera ögat
2.Tryck sedan Ctrl+C och sedan Ctrl+V. då hamnar ögat i ett nytt lager
3.Gå sedan in på Justeringar och sedan nyans/mättnad och då är det bara att ändra hur mycket du vill!
4.Efter det är du nästan klar! Det kommer vara skarpa kanter men det enda du gör då är att du suddar bort där du vill. Ett tips är att du ökar/minskar opaciteten för att få till det riktigt snyggt! Som sagt  denna bild var slarvig men jag ville med visa principen! Hem och photoshoppa med er.


Snart dags att sluta för dagen! och vet ni vad?! Jag är nu klar inför balen! jag har bokat in min makeuptid till balen!!:D

Puss♥






Mina 7 måsten!



Mitt behov av nya BRA penslar är stort men här har vi i alla fall mina 7 måsten! Om någon skulle be mig ta bort en skulle jag fan inte kunna välja bort någon! Nä det är verkligen dags att fylla på med penslar men det får bli typ nästa månad?

1: En sneställd ögonbrynsborste, som de flesta vet så har jag egengligen jätteljusa bryn men med lite färg fixar jag till det=)

2: En brynsborste, är superbra för att styra upp brynen och få dem dit du vill. Borsta mothårs först för då får du lätt att borsta till dem på de sätt du själv vill sen.

3: Concealerpensel, använder jag till både flytande och mer kakig concealer, superbra=)

4: Skuggpensel, en mindre variant som du kan finlira med.

5: Större skuggpensel, den är bra när du ska sudda ut kanter osv.

6: Foundationpensel: Använder du fingrarna? sluta med det! Pensel är ett bra sätt att få det jämnt! väldigt lätt att applicera med.

7: Puder/rougeborste. Använder den till både och, den duger men vill verkligen köpa ny!

Jäklar vilken press jag kommer få med att uppdatera om jag ska hålla på att blogga såhär mycket, haha=)


Puss♥

Babyolja, inte bara för bebisar!

Torr som man typ alltid är så behövs det någonting som mjukar upp huden och då finns det den underbara babyoljan! Den ska inte underskattas!

 
Efter en bra start på dagen med en inledande promenad med Linus runt golfbanan, sedan lite kycklingwook och efter det ett mysigt bad med naurgodis och juice till! Ifall jag inte skulle ha i några droppad babyolja i vattnet skulle ja torka ut och bli torr som en öken! Detta blir en lugn och fin söndag! Har inte haft möjligheten att plugga så mycekt eftersom kaljo inte har installerat word på datorn än men det får bli plugg ikväll

Senare i eftermiddag ska vi på en lägenhetsvisning! Det är en tvåa på Jönköpingsvägen. Är ganska skeptisk mot idén med att flytta men kolla kan man ju alltid göra=)


Pusss♥



RSS 2.0