Jag åker till mamma för det goda

Nej det gör jag väl inte;) eller?.. Jag kan väl säga att jag är hos mamma ungefär lika mycket som jag är hemma. Efter ett tag där är det skönt att komma hem till mitt egna lilla "lugna" bo=) Lillit blev så glad när jag kom och när jag och mamma satt och kollade på underkläder på internet kom han väldigt fort fram och skulle sitta i knät och kolla. Så fascinerad han var!. Han tyckte de var så fina hahaha. Du kommer få en hel del tjejer när du blir stor Lillit haha^^



Detta var vad som serverades hos mamma! Vafan det är ju helg! det är då man ska passa på=) Jag är ju trots allt nyttig på veckorna så lite syndig är klart att man får vara.


I veckan blir det fullt upp.. Mycket i skolan och den psykiska uppgiften på psykologin ska in haha. usch för den! Gött att det snart är lov i alla fall och då hoppas jag på jobb jobb för vet ni vad? Elin älskar pengaaar=)

Puss♥





Hej underbara balklänning!

Nu har jag äntligen fixat balklänning! Fan vad underbart det är=) Och om du trodde att du skulle få se den så kan du glömma det;) Man får inte se den innan Balen! Förutom kaljo, mamma och självklart Marie som var med när jag köpte den. Jag var först på Isabellas festmode och hittade 2 st jag verkligen kunde tänka mig men eftesom det finns fler ställen man kan hitta snygga klänningar på så avvaktade jag. Det var tur att jag gjorde det för precis när jag skulle gå därifrån kommer en tjej från skolan och ska hämta en likadan fast en lila! nejnejnej! Min var grön och mycket finare men nej till att ha en likadan klännig som någon annan på balen 2009 här i ulricehamn. That´s a big NO NO!

Den sitter år upptill och är stor nedtill. Låter ju som vilken klänning som helst iofs men jag verkligen älskar den! Färgen är helrätt för mig=)

Igår var vi ju på filmen Valkyria! INGET att rekommendera. Den sög så hårt att jag somnade på bion... iofs kan ja lätt somna framför en film men då är det hemma, inte på bio haha. 

Hela dagen har jag kört och kört men det var det värt! Klänningen var på halva priset. kostade egengligen 7000! Vilket kap=).

Mamma och Lillit var precis här och kollade på den och mamma gillade den nog lika mycket som jag. Philip blev glad när mamma kom.. haha han är sååå söt=) Vi hade en liten photoshoot och jäklar vilken linslus du är;)

   

Jag filmade även ett litet inslag med honom i och han flörtade fan med kameran haha;) vet inte om ja kan lägga upp den utan att behöva youtuba den;P.


Käka mums och fetta sig ikväll!


Puss♥




äntligen helg!

Hejhej! Nu är det äntligen fredag och fan vad ja njuter!.. Efter en lång dag i skolan, ett träningspass på gymmet och en middag är jag helnöjd=) Synd bara att man alltid är så jäkla trött på fredagar så man orkar inte göra så mycket.


Ikväll ska jag och Kaljo åka på bio=) Det blir den nya filmen Valkria som handlar om Htler:P haha det är ungefär allt jag vet. Det är ju supermysigt med bio! och nej jag åker inte på bio för att få en möjlighet till asgoda popcorn utan det är verkligen mysmys. Dessutom har väl jag och kaljo bråkat en hel del det senaste. Får försöka klara upp det! Det är krävande att bo med någon men det är samtidigt kul!

Imorgon ska ja åka och kolla på balklänning med Marie! Är väldigt nervös, fattar inte varför men detta med balen är en stor grej för mig=) Informerar er imorgon efter besöket!


Föresten! Den vattenfasta kajalpennan från Clarins jag köpte häromdagen var bra!.. den höll hela dagen och kladdar inte om du inte lägger ett skittjockt lager vill säga så det funkar inte för en tjock eyelinerlinje men helt klart duglig =) Den kostade 140kr


Puss♥

Männen bakom uppdrag granskning

Denna dag har varit väldigt intressant! Bättre än förväntat. Imorse fick vi ta emot en hel del lärare från stora delar av landet, men det var inte vilka lärare som helst, det var medielärare! shohoooo. Idag kom killarna Pelle Westman och Magnus Svenungsson från uppdrag granskning till skolan och föreläste för oss. De pratade lite om hur de jobbar och hur man på ett spännande sätt lägger upp programmet för att man ska locka tittare.

Vi fick i uppgift att kolla på detta programmet med dem för 2 veckor sedan tror jag att det var. Det handlar om "De spanska gatuhundarna" som säljs till Sverige sjuka och Leishmaniasmittade. Det är en fransyska som har hand om dessa hundar och de är väldigt sjuka. Jag fattar inte hur den där jävla KÄRRINGEN rent ut sagt ens kan med att skicka dessa hundar till sverige! Hon gör alltså alla hundarnas pass helt själv, hon stämplar bara passen och skickar iväg hundarna. Oftast har inte ens hundarna blivit vaccinerade eller ens tilltittade innan de får sitt pass.. Ja, ni får helt enkelt se programmet själva ifall ni  inte har sett det (HÄR). Uppdrag granskning hade igår en uppföljare till det första programmet om de spanska gathundarna som också kan se på webben.

Om jag bara hade psyke nog hade jag velat jobba med djur och se till att inga far illa... men eftersom jag älskar djur så fruktansvärt mycket så hade jag absolut inte kunnat hålla mig till att diskutera saker med till exempel ägaren till en vanvårdat djur, jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort...

Det är denna sida som gör mig så jävla upprörd! Här verkar hundarna ha det jättebra och allt är så jävla vackert! Efter att ha dett programmet om det så lär ni ändra era åsikter om det. Gå in på Julierescue och se själva.

Nu är jag så jävla upprörd! Nu räcker det fan!




försvinn inte igen!


I lördags festades det liite för hårt, så hårt att  min älskade persikofärgade rouge från Nouba försvann!.. Det enda jag hade i min skalle dagen efter var, VARFÖR JUST DEN?! min allra största favorit. Detta kanske betyder att man inte borde ta med sig sminket med ut?.. inte vet jag men idag på en lektion kom kaljo in och gav mig den!!. Han hade alltså hittat den ute! haha hur fan hittar man den bara sådär?. I vilket fall är jag glad över det! Mitt smink har väl börjat få fötter eller nått;)

Idag har jag äntligen beställt en håruppsättning till balen! En sak avklarad i alla fall och det känns så jävla skönt! Nu är det makeup och klänningen kvar men det hoppas jag att det löser sig. Ska försöka komma iväg i helgen och köpa en.

Har ni något tips om hur jag skulle kunna ha mitt hår på balen? måste få lite ideér!! =)


Varför ska alltid allt smink ta slut samtidigt?.. jaja, idag fyllde jag på med en foundation från Lancome och en vattenfast kajal från Clarins! Vet inte om den är bra men jag återkommer om det=)

Puss♥



Psykiskt krävande

Denna dag har varit slö som fan, eller rättare sagt jag har varit det och resten har väl flytit på antar jag. Skolan är bara för mycket nu och det enda jag vill just nu är att ha lov! ge mig ge mig ge mig!

Denna kväll har jag varit hos mamma som vanligt och jag fick mumsig soppa på köpet! Sedan hade jag en liten frågestund om mig själv när jag var liten eftersom vi på psykologin har fått i uppgift att skriva en inlämning om oss själva, " Vem är jag?"... OKEY? jag heter Elin och är hela 18 bast. Detta känns ju helnice! Det vi ska göra är att vi ska skriva om vad som har format oss och hur det har påverjat oss som individer mm. Snacka om att dra upp barndomen och försöka koppla alla dessa Freuds och Erikssons teorier till en själv. Detta ska vara inlämnat nästa tisdag

Elin är körd!

Utan någon som helst inspiration så kommer jag antagligen sitta här och vänta på att den kommer krypande vilket den inte alls kommer göra.. Fan vad jag klagar.


Imorgon blir det simmning och solning efter skolan!.. Det är det bästa på hela veckan ungefär=) Och självklart den dagen jag får köra armarna på gymmet;)

Ni kanske tycker att jag uttrycker mig ganska luddigt men jag skriver bara ner alla möjliga sorters tankar som kommer upp så det får ni ha överseende med.

Föresten så älskar jag när ni kommenterar så fortsätt med det=)

Puss♥





Jag ska aldrig mer...

Gårdagen var galen! På dagen var det hellugnt, jag och Linus grejjade lite med bilen men sedan bar det hemmåt för att göra sig iordning inför Pelles fest. De som känner mig vet att jag helst vill ha typ 5 timmar på mig att gå runt och fixa hår och smink men igår fick jag 2 ynka timmar på mig och då skulle jag hinna duscha med...Ursch, sån stress gillar inte jag. Däremot var det kul hos pelle när vi väl kom dit=) Pelle hade Michaela och 2 av hennes kompisar plus Kronis då. Sedan var ju självklart syrran och hennes pojkvän där.

I present från oss fick han ett silverarmband. Sviiiinsnyggt!


Smutsig spegel du har brorsan;) Såhär såg jag ut igår i alla fall.

Självklart blev det utgång med och det var helgalet. Det dracks ju inte lite öl och dansades inte lite haha, men det är sådant som krävs för att göra Pluto i Ulricehamn roligt haha. Träffade Mikael, Marcus och deras polare med, det var kul=) Däremot får ni fan ta och sluta snacka skit om min sköldis killar!!:O

Men... helvete vad jag fick ett bakslag sådär dagen efter. Inte tänkte jag heller på att ja skulle upp tidigt för att åka och fira marie som fyllde i tordags. Spydde som en liten gris och fick verkligen kämpa för att ens komma upp ur sängen! Det är då man tänker " Aldrig mer dricka".. Men dum som JAG är hinner man glömma det tills nästa gång man ska ut. Vi är ju lixom människor, fan varför ska man aldrig lära sig?! Tycker fan synd om er Kalle och Marie som fick hem ett bakisvrak.

Fattar inte hur en del kan gå ut varje helg sådär.. usch!


Hela dagen har gått åt till att försöka komma på benen och få bort bakfyllan, har inte riktigt lyckats än. Har väl sett sisådär 4-5 jävla Top Model program. Visst de är roliga men fan inte så kul!

Puss♥

Dags för pasteller!

Stressig som jag är ser jag redan fram emot våren! Fan vad underbart när de första vårblommorna kommer och man kan gå ut utan att frysa ihjäl! Wunderbart=)

Idag har jag  Emelie och Kaljo varit i underbara, bästa, ballaste och älskade Jönköping!.. Snälla ge mig ett jobb så jag kan flytta dit på en gång! Om du är ute efter en mysig stad har du kommit rätt! Dessutom har ju jkpg Mist, Makeup store och Face Sthlm. Vad mer kan man begära?! Jag var idag ute efter några våriga och fräscha pasteller utan glitter. Eftersom jag typ bara har skimmer i mina skuggor kan det vara roligt med något mer jordnära.

Såhär glad är kaljo i att jag köper så himlans mycket smink hela tiden, haha


Tyvärr hade man inte den fetaste plånboken och kunde köpa upp hela affärer så idag nöjde jag mig med 2 skuggor från Makeup store och en highlighter från Face Stockholm.



Var snabb med att testa och resultatet blev inte det bästa men jag testar på nytt imorgon igen=).



Nu är det snart sovdags! men först blir det nog en film med Kaljo=)

Puss♥




Ta hand om din hy!

Nu under kalla vinterperioder är det viktigt att du återfuktar huden ordentligt! Satsa på en bra dag eller fuktcréme du lägger på morgon och kväll. Jag själv är supernöjd med min från Biotherm.

Lika väl som det är viktigt att återfukta huden det viktigt att du är försiktig med din hy. Du blir inte yngre och redan som unga bör vi tänka på att vi är speciellt försiktiga med huden under ögonen och ögonlocken. Därför är det oftast bäst med en flytande concealer som är väldigt lätt att applicera. Dessa från Nouba lägger man lätt på med en concealerpensel. Den blir som flytande när du lägger på den. Var bara noga med ditt färgval. Om den är alldeles för ljus kan det uppnå motsatt effekt och du blir istället vit runt ögat. Då ser man lätt sjuk ut. Välj en som är nära din egna hudton fast en millianing ljusare. Däremot kan jag tycka att om man har en alltför flytande concealer så kan täckresultatet variera. Däremot är det ett bra pris på den 145kr och den räcker länge. Ett bra köp=) En sådan har jag alltid i neccesären.
 


Sedan finns det concealer i stickform. Det är inget jag själv föredrar, jag gillar att ha det i en liten ask som man bara kan ta till penseln. Dessa innehåller vitamin C och det är väl mitt plus. Räkna med 240kr.



Tillsist har vi då min favorit än sålänge. Det är en tredelad concealer från Makeup store. Den har en fast form men funkar alldeles utmärkt att använda en pensel till. Jag  blandar ofta dessa tre nyanser för att få till den perfekta färgen att ha under ögon, vid näsvingarna mm. Det är det bästa med denna plus att om du har en varierad hudton i ansiktet så kan du fortfarande använda denna. Var bara försiktig när du lägger på den, dutta mer än att smeta ut den på huden för att bevara fastheten där när du blir äldre. Kommer inte ihåg vad den kostar exakt men jag kan tänka mig runt 200 lappen.


Hoppas ni fick lite kött på benen nu=)


Puss♥

Låt denna dag vara över!

Fyfan vilken dålig dag jag har idag. Hela dagen har jag gått runt och stört mig på det mesta och fan nu sitter jag här fast i skolan och vill bara hem! Vi slutar halv tre, visserligen är det inte långt kvar men ändå! Varför ska ens sådanna här dagar fan ens finnas till?! Och har jag kollat upp vilket datum balen är på? neeeeej! Helvetes jävla fan.

Nu har jag suttit och kollat igenom bilderna jag ska ha med i mitt projektarbete och denna bild ska vara på baksidan av "boken"

Fotograf Mikael Andersson

Nu vill jag bara ha helg så man kan hem och typ lägga sig och sova. Jävla skitdag!


Dags att se grönt

Som ni vet har ju jag Ida och Emelie påbörjat vårat nya liv och eftersom kosten är minst lika vitkig som träningen så är det dags att tänka i de banorna med!.. Efter dagens simmning kände alla ett stort behov av simhallen supergoda snacks MEN vi avstod! Jag känner mig fan så mycket starkare när ni är med haha. Kakburken står här hemma och bara väntar på mig men efter en liten kik i den så struntade jag i den.

Istället är det dags att börja käka mer nyttigt! Sallader ska prioriteras, många mål om dagen samt bara fullkorn!
Detta var min kvällsmat idag=)



Havreknäkebröd med mycket fullkorn och sallad samt lite oboy.. ja men det får jag väl unna mig?;)


I helgen fyller 2 födelsedags"vuxna" år! Både min kära bror Pelle 20 och  Marie 23? eller vad det 22?.. fan så bra koll har jag på födelsedagar och hur gamla alla blir. Vet ju knappt hur gamla alla i familjen är! haha jag får skylla på mammas massproduktion när det gäller barn.

Imorgon blir det ännu en APU dag, hoppas den går fort och smärtfritt. Vi tjejer  i klassen funderar på att göra en Almanacka med bilder på oss själva som ett fint minne när vi tar studenten sedan! Kul va?!




Hej nya liv!

Då har vi startat vårat nya liv!. Äntligen börjat gymma igen. Jag och Ida bestämde sig för att blir snygga innan balen och för att bli det måste man kämpakämpa och idag var den första dagen på gymmet. Vi kommer simma en gång i veckan och gymma 2/3 + en solning där mitt i veckan. Som tur var smittade denna bal och bulgarien wannabesnyggkropp av sig så vi fick med oss emelie med. Vi kommer ha det kul på gymmet tjejer! Det är mycket roligare att gymma några stycken istället för att stå där och låtsaspumpa helt själv. Det jag vill fixa till innan balen är:

Snygga och välformade armar
Snygg rygg
Platt mage och allra helst lite muskler i ;)
musklig rumpa

Sådär! hoppas ja inte har glömt något. Idag märkte jag att jag inte tränar som de flesta andra tjejer dvs springer på rullbandet och ror i roddmaskinen. Jag vill köra med hantlarna och få nice muskler:D haha.

På onsdag blir det solning och simmning! sköönt. Elin är på G!


 


Nu funderar ja på att åka till mamma=)



 


Make Me

Mot projektarbetet!

Nu har jag satt igång med det på riktigt känner jag och hoppas att jag håller upp tempot bara!. Inget tid att slösa! Idag så skulle hela dagen bestå utav sminkningar. Jag vill ha med en naturlig look + lite tips som gör den ännu bättre. Till den sminkningen valde jag Ida=) Den sotiga sexiga looken fixade jag till på Lollo, Då har jag sotat med svart och rosa. Emelie fick en snygg fest sminkning som man lätt kan byta ut färgerna till ickeglittriga för att få en snygg vardagssmake.
Om ni vill veta mer om hur man gör så fråga på=)

Blev jag nöjd med resultatet?.. ja det måste jag säga faktiskt:D
 
Ida


Louise




Emelie

Ikväll kommer dessa tjejer hit + Anndréa! Vi ska nog se lite film och ha det sådär skitmysigt=)

Puss♥

Hemma hos oss

Efter att en viss kaljo köpte hem ett Xbox sitter han heela tiden vid tvn. Ja det ser ungefär ut såhär var dag. Hur känns det då?.. kasst! haha, det är då jag inser att vi bor alldeles för litet och behöver mer utrymme!.. En tvåa eller helst en trea hade varit skitlyxigt. Tyvärr är inte vår ekonomi lika lyxig, eller vad säger du kaljo?


Men jag får väl vara glad att jag ens bor i lägenhet, eller nått=)
Men ni förstår min frustration?!

Modell för en stund

Idag hade vi APU som vanligt och dessa dagar är lite speciella. Ena stunden är man superglad och andra är man så arg att man vill ha ihjäl någon, men ärsch, en helt vanlig dag i skolan!.. Vår film är på gång nu, idag hade vi nästan gett upp hoppet men anndréa räddade den bra!

                                                Fotograf Louise Olander

På foton har vi fått i uppgift att ta en framsida till Elle och det är nog den roligaste uppgiften vi kommer få kan ja tro=) Jag håller fortfarande på att spinna på ideér men är snart klar, Min bild ska vara sockersöt och väldigt tjejig och söt. Bilden kommer innehålla en Lollo, en bakelse, massor av balonger och en vit klänning, visst låter det utmärkt?:D Längtar tills jag får knäppa den bilden!. hoppas bara den blir så bra som man ser den i huvudet. Idag fick jag vara Lollos modell till hennes framsida och både jag och Lollo är väldigt nöjda med resultatet, Hade nästan glömt hur kul det är att stå framför kameran. Jättenöjd med bilden=) Dock var jag inte helt 100 med klänningen men den gjorde sig bra på bild och det är huvudsaken=)

Tänk vilket gött liv att bara åka runt och modella hela tiden, har väl alltid varit en liten dröm, men undra om det är så fantastiskt alltid?.. ärsch jag är inte där nu ändå,

Ikväll ska jag sitta och finslipa på mina sminkningar ja ska göra imorgon till min bok. Riggade upp i studion redan idag. Visst ljuset kommer bli platt men det är ju faktiskt sminket ja ska framhäva på modellerna inget annat=)


Puss♥

Helkonstig!

Kan inte säga mer om denna videon mer än att den är en gnutta konstig men man fick i alla fall ett litet leende=)
Det typ bästa är ju Amy winehouse! Sjukt lik!


Puss♥

Orkar inte

Saker och ting gör mig så jävla förbannad!.. Vill bara åka bort ett tag och kanske stanna där föralltid?.. Vore ganska gött! PAllar fan inte vara hemma nu!.. gaah!.. Varför ska folk vara så jävla störande?! ajja detta suger i vilket fall!.. go jävla början på året?! NEJ

Glad
Lycklig
Förväntansfull
nöjd med tillvaron

Ni får tycka att jag är konstig men...

För att pigga upp min halvtaskiga pyttipanna brukar jag ha bernaisesås till!.. uuuuuuuuu tänker ni!.. men testa så får ni se hur mums det är!. eller ja, så gott pyttipanna nu kan bli;)



Min söte lille Philip blir bara sötare och sötare! Varje morgon springer han till sängen och förösker låta så mycket som möjligt för att väcka mig för vet ni vad han vill då?.. jo BADA!.. ja men du sååå gullig.

Puss♥


Enkel men framhävande

Precis som vanligt hatar jag att det inte blir som man vill på bild. Jag gjorde en sminkning jag var nöjd med men varken den rätta färgen eller ljuset fanns där... hann inte bli klar under dagtid så solen hann gå ner. Om du vill kunna återspegla makeupen så bra som möjligt på bild ska du passa på under dagen och gärna ta ett kort utomhus. Men men åter till saken. Jag gjorde en sotning med färgerna svart och en superrosa ljus färg. Ska göra om den någon gång mitt på dagen så ni får se hur den verkligen ser ut=) Men i vilket fall..

Allra först  lade jag en eyeliner både där uppe och där nere för att rama in ögat extra mycket, använd dig antingen av en creme eyelier, penna eller en flytande.
Du kan börja attt lägga en ljus grundskugga över hela locket  men det har inte jag gjort för då kan det bli svårt att få den svarta färgen helt svart sedan, så börja med den svarta!. Jag använde mig Clarins skugga, den sitter bra och den blir helt svart! Lägg skuggan på ögongloben och var absolut inte rädd för att dra upp den lite för det blir bara snyggt sedan när den rosa kommer in i bilden.

När du har gjort det lägg då en valfri färg,ex rosa precis ovanför globen och sudda ihop den med det svarta. Det gäller att ha en stor pensel här för att du ska få ett så mjuk skuggning som möjligt. Den skuggan jag använde av mig var en från Nouba Nr 51 om jag inte minns fel=). skugga ända tills du har fått till en snygg nyans som inte har en skarp övergång. Efter det skuggar du lite under ögat för att rama in det och lägg gärna i lite rosa. Vips så var du klar med en snygg och enkel sotning!



Välj bara din favoritfärg och blanda med den svarta!
Kommer med en uppdatering av samma makeup när jag hinner=)

Puss♥

Precis så som jag vill ha det

God mat, massa prat, skratt och hemsk film.. ja det är så jag vill ha det haha. Nä men igår var jag hos kära Emelie och gjorde allt de där och ojskipojski vad kul vi hade och den där riktiga skräckkänslan kom fram liiite mer när man kollade på filmen i ett stort tyst hus mitt ute i skogen. Jag gillar sådanna filmer men jag tror jag får men för livet mer eller mindre eftersom jag inte klarar vara hemma själv på kvällarna/nätterna för då är jag sktiskraj hela tiden. 
  
Till en go kväll framför tvn hör ju även godis därtill MEN! Vi bestämde oss för att käka naturkgodis istället!.. Bättre kropp here i come?.. Vill verkligen se toppsnygg ut på balen 2009 och jag funderar stark på att panikköpa ett gymkort och börja gymma igen. Jag hunner inte få den bästa men kanske en bättre kropp tills dess?

 
Idag var jag hemma hos mamma för att fira lillborsan Anton som fyllde hela 10, men för mig känns det som han alltid har varit så gammal haha=).  Bilden till höger är det lillit och datorn som gäller, han börjar tidigt haha.Det var trevligt att största delen av familjen samlades och fikade=). Det är ju lite svårt annars när man är en så stor familj och alla typ förutom jag har en respektive att ta med.. shit mitt liv är sorgligt.. Eller?

Planerna för ikväll är nog få, är lite trött och känner nog inte direkt för att hitta på nått speciellt, bara njuta av min sista dag i ledighet.

En natt på jobbet

De flesta vet inte vart jag jobbar verkar det som!. Men jag jobbar i alla fall på en industri här i stan.. Visst det är inte mitt drömjobb men det är gött betalt! Denna veckan har jag jobbat 2 nätter och den första var helvetisk! Det var stressigt och man virrade bara runt där bland flaskor! Maskiner blinkade och natten tog aldrig slut. Jag skulle aldrig ha klagat på den natten.. fan igår fanns det ingenting att göra och det var bara 16+ och säkert bara 13-14+ på lagret! Jag var fan som mammas hund  som kallas för "skin och ben" eftersom den är så liten och smal.  Jag har väl för ltie fett på kroppen för kyla är såååå hemskt! Kan till och med frysa här hemma och då är det typ 24 grader eller nått?! Shit vad jag längar till Bulgarien!

Impact går i konkurs nu och hade halva priset i hela affären, hittade dock ingenting snyggt fast det är väl inte så ovanligt.. men det är ju lite tråkigt att typ den enda klädaffären försvinner, men de kommer säkert en ny snart=) Däremot fyndade jag en parfym! Det var rea på den plus att jag hade 100:- rabatt så den blev billig! Doften är rund, mjuk och vaniljig=)

Hilary Duff  "With love" org pris 460:-, mitt pris 190:-
Jag är nöjd=)

Puss♥

Ute på vift


(såhär glad var jag över att jag skulle ut och åka bil idag, eller nått?. haha)

Igår/natt kom jag å att det vore lite bra att kanske börja vända på dygnet eftersom nattjobbet börjar imorrnkväll... och faktiskt så ser jag fram emot att jobba eftersom jag är i ett stort behov av pengar just nu! Det resulterade i att jag gick och lade mig sent men vaknade inte sent?!.. varför inte då?!.. Jaja, vaknade vid 10 och sen åkte jag Pelle och Michaela till borås för att kolla ut en dator till honom. Jag vill med ha en egen dator, nu sitter jag ju på kaljos dator... en egen vore inte fel men någon laptop blire bannemig inte!.

Idag kommer kaljo hem. Jag hade alltså heeela våran etta för mig själv!.. utnyttjade jag det? ja lite=)

Dags att laga lite matis!..

Puss♥

Fulländad dag

Vilken mysdag det har varit idag!.. runt 12 åkte jag hem till mamma och hälsade på en stund och sedan tog jag med henne hem till mig=) Vi skulle ha en sådan där kallad mor och dotterdag som jag själv tycker blev oerhört lyckad och det vet ja att du med tyckte mamma:D Vi åkte och köpte lite nyttiga frallor och gjorde riktigt goda mackor, Det är gött att vara i alla fall lite nyttig nu såhär efter en helfet period nu under julen!.. blä, snälla ändring på det!

Efter det så blev det lite prat och det var nästan som ett litet symöte här på karlslättvägen 9b! alla är inbjudna!.. varghe vekka åhret omh! njaa, men jag sydde lite knappar och mamma stickade=)

Detta behöver jag verkligen göra om känner jag!..jag vet att jag ofta tjatar om att man oftare borde göra saker men detta menar jag=) så kul det var att bara va!

Nu väntar mackor på mig i ugnen!.. se ya!

Det perfekta! bara en internetsida bort

Jag var ute och kikade på lite andra bloggar då jag såg en länk till Brandos.se. Där såg jag de allra mest snyggaste jävla skorna jag typ någonsin skådat. De är från Pura López. jag vill ha dem so bad!.. Synd bara att de kostar över 2000 =(. Men det är ett par lovande skor till balen vill jag lova=) Synd att jag inte är bortskämd som får allt jag pekar på, för de skorna vill jag ha!
  
(Bilderna är klickbara)

Är de inte urläckra?.. till en helsvart klännig  eller en snygg kjol?.. jooo!

I just love shoes! <3

Snart är lovet över och det känns hemskt!.. snart är våren här och det är då pressen kommer!.. jag vill inte gå ur gymnasiet!.. inte i dessa tider..

Det nya året

Jaha, nu var det helt plötsligt 2009! Det känns ganska konstigt eftersom det aldrig ens har känts som att det har varit nyårsafton. På dagen var jag hemma hos familjen ute i skogen och åt min absoluta favoriträtt och vad är det? Jom kalkon är vad det är!.. jääävlar vad gott det är och om jag någonsin hamnar i fängelse, får dödsstraff så får jag ju välja en sista måltid,( så är det iaf i USA) och då väljer jag lätt mammas ungstekta kalkon med klyftpotatis och mumsig sås. Efter att jag hade fått i mig maten hade jag i alla fall lite mer nyårskänsla=)

På eftermiddagen åkte jag och linus hem och då var det bara att börja om med makeupen! Jag valde att ha en gröntonad sminkning hos mamma och en rosa/lila på kvällen, väldigt festligt=) Kvällen firade jag självklart med nära och kära=) vi var flrst hos Andreas syster och sedan drog jag och Emelie till Madde(En gammal klasskompis) och fortsatte där och där hittade vi mickan!.. wiie! det var längesedan vi sågs och vad roligt vi hade det=)

Är jag nöjd med 2008?.. ja det är jag faktiskt=)

RSS 2.0