En skön fredag

Klar med projetarbetet och har lämnat in det. Solen har skinit heela långa dagen och vi har varit nere och göttat oss vid sjön en bra stund=) Ulricehamn är faktiskt mysigt när väl solen kommer fram! kom hit och titta själva!
Vi har ju Bryggan som är mysigt och idag spelades det lite musik och en kille stod och tjoade där inne i tältet, antagligen repade dem innan kvällens bravader, haha.Det var jätteintressant på SVT! Inte nog med att SVT huset låg gaaanska gött i göteborg med utsikt över, havet?! men skitnice i vilket fall!.. Träffade killarna från Uppdrag granskning och de visade oss runt i hela tv huset, fick se studios och redigeringsrum=)

  
(Bilderna är klickbara)

Det var otroligt vad mycket lampor de har inne i sina studios!! Flera hundra i taket!.. tänk att vara ljussättare.. fyyyfan.. haha. Dessutom hade de ljsuväggar de kunde ljussätta i vilken färg de ville! skitballt=) Vi tittade in i Västnyttstudion, tror jag det var och på sista bilden har vi Pelle från Uppdrag granskning som förklarar hur de jobbar=)


Intressant dag och jag avslutar helt enkelt med denna störtsköna bild på älskade Philip. Han och kaljo delar samma intresse i alla fall;)
Han gillar tangentbordet;)


Puss♥

Kommentarer
Postat av: Therése

skönt att vara klar med projektarbetet! Grattis och hoppas det går bra.

Så du bor i Ulricehamn? Hade pojkvän där nere en gång i tiden faktiskt, fast det höll inte så länge att kom dit och hälsade på tyvärr :P

Hoppas du får en fin helg med massor av sol och värme!

2009-04-24 @ 23:13:11
URL: http://naildesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0