Heta bilder!

Här har ni lite heta bilder på oss från Liseberg=) njut!!! GRAAOOW

   
 
    

Dagen skönaste bild, värst vad kul vi hade=)

Det är min passion

Ibland har man kassa dagar, ungefär som jag har haft idag. Dagen började med att jag vaknade halv 7 för att ha körlektion en stund senare, efter en kass lektion med en lärare jag inte ens gillar så gick jag till Kjellmans för att ta lite Leg kort, och det gick på 270 jävla kr, ursch! Efter ett kasst köp förra veckan som jag blev rekommederad till, en Eyeliner från Lancome lämnade jag tillbaka den idag pga att den kladdade av sig! "åååh Lancome sviker aldrig, det är så bra", blablabla, den SÖG!

När jag var klar på stan så gick jag till banken med mitt personbevis och skulle skaffa mig ett Leg eftersom jag fyller nu om 2 veckor, men nej! "Det kan du inte få nu, det tar upp till 4 veckor, för vi ska betälla hem det med" fittgubbe! helvete heller att jag ska ha det då, jag fyller ju fan snart! Pass har jag inget heller så jag lär få en bra födelsedagshelg...

Väl hemma lade jag mig i solen med lite ananas, vatten och körkortsboken för att läsa lite, men pga moln efter ca en timma tröttnade jag och skulle plocka ihop mina saker, ja men då stack en jävla getingfan mig på liltån! jääävlar vad jag hoppade runt och jäävlar vad ont det gjorde.. fan ta dig geting!

Mitt upp i all kaos en sådan här dag då allt bara suger kan man få tillbaka lusten att ja, bara hålla igång och få upp humöret lite, SMINK. Det är något jag verkligen lever för! Visst, jag älskar att fota och göra roliga små äventyr, men smink är något som jag verkligen brinner för, min passion. Det finns inget jag är mer intresserad av än makeup. Tanken att någongång vara en utbildad makeupartist som bara får gå lös på människor med skuggor, läppglanser och glitter får hjärtat att slå på riktigt. Kan det verkligen finnas något sådant som smink som gör att man verkligen vill leva och utvecklas som människa? Det finns det nog...

Så fort det klirrar i kassan köper jag smink smink smink, snart vet jag inte vart jag ska göra av det lägre.. Jag vet att jag inte är en superduktig sminkös, men en dag blir jag det och då har jag nog nått mitt mål!

Det är min passion!


Liseberg!!

Idag var jag Lollo, Kaljo och Lennart på Liseberg och shohoo vad kul det var och vi tajmade vädret skitbra med, det var hela 28 grader och sol heeela dagen! Wunderbart! De fick mig tillochmed att åka saker  jag aldrig annars skulle åka som till exempel uppswinget eller vad den hette, spinrock mm, jag är en riktig fegis när det gäller åka saker, men jag gjorde det och är faktiskt lite stolt...=) Dagens favorit var helt klart Balder och juke box! haha shiet vad skoj den är, jag och Lollo skrattade nästan som aldrig förr. Lollo har säkert lite bilder jag kan få och lägga upp här.

Varför jag inte har lagt upp bilder nu på ett tag beror faktiskt på att min kamera har pajjat, den slukar batterier som faaan!.. fast jag byter batterier hela tiden. Den kan ta ett kort sedan står det att batterierna är slut, jag får nog köpa en ny kan jag tro=(

Så, på inköpslistan står det nu en ny digitalkamera för en system har jag inte råd med nu, kanske har det nästa sommar eller i höst.


Puss♥

Maniac

Shoppingglad som jag är var jag med Marie och shoppade loss igår, men har inte hunnit fixa lite bilder osv att lägga upp och visa och nu ska jag sova! Bilder kommer nog till helgen:D.. håll ut=).. Köpte bland annat ett par superrosa pumps!.. ashetaaaaa!=)..


 

Puss♥

Dagens rosa makeup

Snart är det dags att gå till jobbet, vaknade ganska tidigt idag men fick sova de 8 skönhetstimmarna ändå=)

Detta blev dagens ögonmakeup, bestående av 4 olika nyanser. Observera att det är mycket mer rosa i verkligheten.
                                

Idag blev det dessa färger + en mörklila skugga som också är från nouba, den lade jag under ögat för att rama in det snyggt.

Nu  är det nog dags för lite frukost=)


 

Puss♥


Dagens makeup

Idag ska jag till mamma!.. Ska bli kul att se alla igen, alla djur och syskonen såklart:P.. Här är ögonmakeupen idag:
           
Dock ser det inte riktigt ut såhär, med tanke på min kassa kamera så kan jag tyvärr inte få det 100%, men ni ser principen. Färgerna är mörkare i verkligheten!

Jag använde mig av nyinköpta Noubasminket och jag tror nästan att grönt är min nya färg!!
 Dessa färger använde jag mig av:

 

Mitt tips:

 Om du vill få en ännu mer metalliclook så fukta penseln du lägger på skuggorna med så får du till samma färg som palletten är, det vill säga superintensiv! Det är faktiskt så att makeupen håller längre med! Testa vetja!



Plåtning!

Hej!!!

Inatt var den första natten i den där underbara sängen:O... jäklar vad man sov gott i den! Ett litet helvete att bygga ihop den men ärsch, Ralle och Kaljo gjorde det mesta, Elin satt där som prinsessan på ärten och lyfte inte många fingrar, men fan jag är så oteknisk ändå så det spelar ingen roll.

Ikväll var jag ute en sväng och skulle fota HDR för första gången med Lennart, vi fotade med hans kameror. Jag fick  låna hans 1D mark III och jävlar vilken kamera!!! är mer eller mindre kär i den och kommer antagligen gråta när jag kommer tillbaka till skolan och ska fota med dedär skitkamerorna.. menmen sånt är livet.

Eftersom jag inte hade ett stativ var det inte lätt med HDR märkte vi tillslut så det blev några vetebilder i marbäck och några vid klipporna, haha. Det var inte skitmysigt att gå i det där vetet, och högt var det med! Men här är några av bilderna han tog på mig i alla fall. (Har redigerat dem själv och Lennart tog bilderna.)

     
Den bild som jag blev mest nöjd med är nr 3 från vänster. Gillar uttrycket i bilden och det sträva vetet som kommer fram i förgrunden.

Nu blir det nattkebab! imorgon blir det jobb igen!



 

Puss♥


12 skuggor från Nouba

Besatt som jag är var jag nere på kicks igår igen, tillochmed 2 gånger! Första gången  hittade jag ett läckert nagellack från O.P.I. Hur fint som helst! Jag vill ha alla färgerna!!!!!! Jag är ofta ganska feg när det gäller färg på naglarna, har ofta rosa i alla nyanser och fransk manikyr, men jag hittade en underbar blå färg som jag bara måste ha!  Lacket från O.P.I  var ett rosa.
 

Jag var även ute efter en concealer vilket jag hittade ganska lätt, från Nouba, Den är ganska krämig och lätt att applicera och jag är supernöjd med hur resultatet blev.

Köpte ännu en sak från Nouba och det var ett litet set med 12 snygga skuggor! Det finns ingen skugga jag inte skulle kunna använda! Ofta är det så att det bara kanske finns några få man tillslut använder, men dessa var riktigt fina allihopa. Testade några av färgerna igår och upptäckte att de innehåller en hel del glitter och det kan bli för mycket, då kan jag rekomendera att tona ner det glittriga lite med att använda en skugga som är glitterfri. Då blir det inte lika mycket festsminkning du gör utan dessa skuggor kan du använda både till fest och vardags, bra va?!


I locket finns det även en gigantisk spegel vilket är en fördel och jag vill bara påpeka att Nouba har jättebra speglar i deras förpackningar, vet inte hur det kan skilja på speglar men de är verkligen jättebra=)

Jag borde verkligen köpa ett riktigt sminkbord, nu ligger allt i en hög mer eller mindre, någon som har sett ett snyggt sminkbord med mycket förvaring?.. någon? =)

Ursäkta mig för alla dessa kassa bilder, de är verkligen dåliga just för att kameran är jättedålig.  Skolans kamera är tyvärr ur funktion för tillfället men hoppas att det ska återgärdas snarast möjligast=)

Puss♥

Kvällen avklarad!

Kvällen var helt underbar tjejer=).. Det måste vi göra om^^. Vi käkade ananas, coctail, godis, jordgubbar, chips, hallon och drack lite till det! Wunderbart!.. Tjejkvällar är ett måste!!!

Efter kvällens slut med tjejorna blev jag bjuden på lite pannkakor hos Lennart! Visst, det var lite konstigt innehåll, men de var goda=). Nu ska jag sova!.. nattinatti

     
 

















































Lyckad kväll!!

Tjejkväll!

Hemma från jobbet, har jobbat 3 timmar idag och det gick bra som vanligt. =) Snart ska jag göra lite lasagne, som jag får äta själv =(.. Kaljo blev borttvingad att jobba hos sin morfar idag, URSCH! Jag hatar att äta själv! Försökte övertala Andrea att komma men hon kunde inte komma än och jag dör snart av hunger.

Ikväll blir det myskväll! Ida och Andrea kommer och vi ska äta lite gott och bara ha det gött. Ska bli kul, alltid kul att vara med dem=) Ni är för härliga! Kaljo har nog tröttnat på att jag snackar om smink, naglar och hår 24/7 med honom, åååh, nu kan jag prata konstant om det ikväll! Wie!

Dokumenterar kanske kvällen och lägger upp, beroende på om jag får tillbaka kameran:p..

Puss!

Underbar säng!

Äntligen så har jag köpt en ny säng!.. Jag och Kaljo belv lite bestulna på våra gamla sängar och fick istället en hemsk våningsäng, en såndär du bara gråter när du ligger i ungefär:O... Men nu har jag köpt en ny! Den kommer den 17 Juli, beställde allt från Ikea och hoppas jag blir supernöjd. Tänkte köpa en rund säng, men ångrade mig ganska snabbt.

Här är den i alla fall:
 

Jag tänkte köpa den här svarta sängen med, men den var alldeles för låg och inte plats för någon förvaring under direkt. Men ack så snygg=)

Jag håller stenhårt på det jag alltid säger; Less is more!



 


Uselt!

God morgon!

Maskeraden hos Ida var rolig, förutom att det verkade som det mesta gick snett efter en stund när jag, Kaljo, Kalle och Marre stack.. Förstår inte varför inte man kan offra sig för hennes skull och försöka göra så hon får en så bra födelsedags fest som möjligt!.. Kasst!.. Hoppas det inte blir lika kaos när jag fyller 18. Får väll bjuda lite lugna personer=).

Ser ut att bli regn ute, hoppas för i helvete inte det hinner komma innan jag har lyckats ta mig till jobbet! Då kan man väll lika gärna bara gå upp på morgonen och dra till jobbet direkt, utan att fixa iordning sig eftersom om de regnar ser man väll ut som en blöt katt i håret och som en emo i ansiktet när man kommer fram. Kan inte vara så uppskattat! haha.

Måste försöka få ordning på kameran jag lånade hem, den fungerar inte som den ska. URSCH!

Någon som är super expert på kameror, kontakta mig!

Maskeradoutfit!


Här har ni mig. Ikväll ska vi till Ida på maskerad och jag ska föreställa en cheerleader!
Klänning: Gina tricot
Smycken: Glitter
Skor: Din sko
Pom poms: BR

Fest!

Härliga nagellack i annorlunda förpackningar!

Dagen har sett ut på så sätt att vi var och besiktigade Pelles lägenhet som blev godkänd!.. yippei! Gött att slippa den lägenheten nu. Sedan gick jag ner till stan för att se om jag hittade lite ny makeup, och det gjorde jag. Eftersom mascaror är en sorts färskvara, det vill säga att den inte håller speciellt länge så behövde jag köpa en ny, så det gjorde jag. Satsade på ett säkert kort denna gång och köpte Max factor "Masterpiece Max". Den är superbra för dig som vill ha mycket volym och längre fransar utan att det ska klumpa sig och dela sig. Jag har alltid fördragit tjocka fransar, inte spretiga. Visst, till en del makeuper passar det bättre, men inte vanligtvis=).

   
Sedan hittade jag något nytt på hyllorna i affären. Det var ett nagellacksstift från O.P.I. Jag vet inte om det är något nytt de har börjat med, men gud så smart förpackning! Det är lixom ett stift och nagellacket kommer ut ur den med hjälp av en lätt tryckning stiftet, och superhärliga färger fanns det med. Som kanske många vet är jag helt galen i rosa så det fick bli ett somrigt rosa lack.  Denna är skitsmart om man har bråttom till jobbet, sitta i tex bussen och lacka naglarna. Något som var mindre bra med den var ju att det var så lite nagellack i den. Men eftersom den ska vara smidig att ta med är det ju bara bra. Nagellacket blir inte gammalt heller eftersom det inte kommer in någon luft som det gör i vanliga lack. Det är ju därför lacken blir så kladdiga tillslut, men det beror också på hur du förvarar det. Jag har alltid mina i kylskåpet, då håller de längre=)


Igår hittade inte jag och Ida så mycket eftersom det var sååå mycket folk. Kanske för att Amanda Jensen skulle sjunga?;). Men jag hittade tillslut något snygg förklädnad som jag inte kommer avslöja förän imorgon vad det är!


Väntar man på något gott väntar man aldrig för länge;)

Torsdag

Idag har jag äntligen med hjälp av brorsan städat klart hans gamla lägenhet. Gött som faan!.. Men kanske måste dit ner imorrn med för att ta bakom frys och sånt:o.. måste man det?

Snart ska jag iväg med Ida till borås^^ Ska se ifall vi hittar nått hett till hennes maskerad på lördag. Det ska bli så kul Ida!! Nu har hon fyllt 18 och är stor, snart är jag med stor! Den 13 augusti slår det till och jag flyger upp, börjar snurra och det flyger lite blomor och strunt runt om mig. Precis som på Sims, haha. Nja, så kommer det nog inte bli, men ska bli gött att fylla=).

Har inte hunnit sola mycket alls idag pga städningen, men jag hann i alla fall en timma ungefär, och jag fick faktiskt lite färg=)

Då fick ni med min outfit med. En enkel sådan, kommer nog på lite smycken sedan med. Enkelt är snyggt. Less is more;)

Vad tycker du att jag ska klä ut mig till på lördag?


Puss♥

Det suger verkligen!

Att jobba nu i detta asgoa vädret, inne i en butik suger så jävla mycket.. fyfan,jag vill med vara ute i solen och sola som alla andra.. Jag vill med bli brun och bara kunna chilla hela sommaren, men jag ska jobba nästan hela sommaren, har en vecka semester :S. En deppig Elin skriver, hallåååå!.. och i helgen är jag ju ledig, men då ska det bli fult väder igen! jävlar vad detta är nice alltså.. Jag är ledig imorgon, men då måste jag städa klart Pelles lägenhet.. jävla skitfanskap!



"Sex säljer"


Man har alltid sagt att sex säljer
, och det ser vi ju i reklamer, musikvideos osv. Då om man vill tjäna pengar så kanske det bästa man skulle kunna göra vara att öppna ett horhus?.. ja, och på huset ska det stå "Sex Säljer". Shiet jag har min idé. Visst är den bra!?.. Naeh fan heller att den är bra. Men i princip skulle man väll kunna göra sådär då för att tjäna stora slantar.
 
Annars om du har lite med pengar får du väll spela in en hemmagjord porrfilm, precis som Paris, du kommer bli superkänd! NOT! Kanske på TTI eller nått. Du kommer få ett gött rykte i skolan och staden du bor i. Bara rika och världskända jävlar som Paris kan göra sådanna där crazy saker.  Nu tror ni säkert att jag har funderat på något av detta?. Nope, det har jag inte, men jag tänkte bara skriva ner lite tankar om "sex" och att det säljer.

Puss♥

RSS 2.0