Nagelteknolog?

Jag har nu under flera år funderat på att bli nagelteknolog. Tänk att få gå upp på morgonen och gå till jobbet för att fixa snygga naglar hela dagarna, snacka om drömjobb eller?!  För att jag ska kunna komma någonstans inom makeup osv kan jag tro att jag kanske behöver bli hudterapeut, nagelteknolog, ha gått en stylist utbildning. Då måste jag vara garanterad jobb=). Det tråkiga med detta är att utbildningar som dessa inte kan garantera jobb efteråt, därför kan man inte låna pengar till det och det betyder att jag måste spara ihop alla pengar:O.. Det är nog runt 100000:- det gäller i alla fall och det får man inte ihop på en dag...

Älskar att fixa naglarna^^ Alla dessa färger,manikyrer och utsmyckningar man kan ha är helt otroligt!.. Kanske borde börja lite privat och fixa naglar? Säg bara till så fixar jag! ;)
Idag ska jag städa min brors gamla lägenhet, han ska flytta till en ny och den gamla behövde flyttstädas, vilket bara är bra för min plånbok, hihi. Pengar är alltid uppskattat!.. Klarar inte vardagen utan pengar. Ibland får jag mig själv att tro att jag har lite köpmani, ja visst, det kanske jag har, men jag trivs med det! Någon som känner igen sig?

Puss♥

Dagens planer

Hej!

Idag ska jag, Linda Petra Philip,Mika,Albin,Anton och Lillit åka till djurparken! shohoo!.. det är alltså mina systrar, deras respektiven och mins småbrorsor. Lillit har aldrig sett ett lejon så han kommer bli jätte förtjust!.. Det ska bli roligt att se dem så glada^^. Detta är ju även en liten chans till fotning, det har jag tänkt=).. Hoppas jag knäpper lite snygga bilder. Lägger upp lite imorgon tror jag, för jag kommer inte hem förän sent ikväll kan jag tro.

Nu sitter jag och lägger på makeupen, det blir bara en vardagsmakeup med ett mer färgrikt läppglans tror jag. Se u later!

Puss♥

Vad är kärlek?

Jag hade en ganska intressant diskussion med en kontakt på min msn idag som ställde mig frågan; hur vet man när man är kär och det är på riktigt?..

Hur vet man det?.. visst man känner den där pirriga känslan i magen, men den kan man känna om man köpt nytt smink med, i alla fall jag. Den där känslan när man ser en person för första gången och ryser till, är det kärlek eller bara attraktion?  Kan man verkligen bli kär vid första ögonkastet? Är det bara en ytlig kärlek man känner just då eller kan den vara riktig?.. Jag tror att om man är en sådan person som inte faller för varenda person man ser  kan hitta riktig kärlek vid första ögonkastet, men däremot om man går och blir "kär" i varenda person som passerar ser så tror jag knappast att det kan vara sann kärlek. visst, någon gång kan personen stöta på kärleken. Jag själv är en person som kan tycka att massor av killar är snygga, men ibland ser jag en kille, han är inte alltid skit vältränad och snyggt solbrun, men han har det där speciella som man tro att jag också har, som skulle kunna passa ihop med hans egenskaper. Men jag har nog bara kännt det 2 gånger tror jag. i alla fall på senaste.

Tänk efter nästa gång du ser en riktigt snygg tjej/kille och fundera över ifall det du känner är ytlig kärlek eller attraktion. Den ytliga kärleken kan givetvis bli riktig kärlek när du har lärt känna personen väl. Det är i alla fall min teori. Det är personen i sig man älskar, inte utseendet.

 Det där var lite torsdagstankar...

PUSS♥

Onsdag

Veckorna går så jäklans fort så man vet aldrig vad det är för dag:O.. jag sitter just nu och väntar på att få åka till jobbet:p.. Vägen till j obbet är asgo, för då är det nedför hela vägen... då kan ni tänka er hemvägen.. fyfan den är hemsk!.. Elin gillar inte uppförsbackar!. Jag tycker att det går bra på jobbet och jag har kommit in i mina sysslor och kassan. Mina arbetstider är från 10.30-17.30. Ni kanske tycker att de är goa, men inte jag!.. man missar ju hela solen på dagen. Iofs så är det ingen sol för tillfället så nu gör det inte så mycket.

Var på ett träningspass igår med emil. Vi var i skidbacken och gick upp med stavar.. shiet, det var jobbigt.. Men nästa gång ska jag gå mer än jag gjorde igår. Vi kom hem vid 21.00 igår och då var det bara att börja göra maten som jag skulle ha till jobbet idag, var längesedan jag gjorde köttfärssås, men aah den blev inte så pjåkig=). När jag vaknade imorse kom kaljo hem igen.. han skulle ut och jobba hos sin morfar men kom tillbaka. Hans moped var stulen!.. någon idiot har tagit hans moped=(.. Men jag tror att jag led mer än honom för han verkade inte bli så ledsen över det... Om ni ser en "Piaggio Zip 2t -03   UFK 588" så hör av er!!!.. Naeh dags att dra mig nu!..

PUSS♥

Vibrerande mascaror, trend eller inte?


Nu i höst kommer det lanseras vibrerande mascaror från bland annat Lancome. Borsten vibrerar alltså, resultatet blir tydligen bättre eftersom borsten kommer åt hela fransen. Ja, blir detta en hösttrend eller kommer den försvinna lika fort som den kom? det är upp till oss, konsumenter! Jag kommer nog köpa en i alla fall, för att ha testat! wiie! vem vet, den kanske är superbra=)

Nu ska jag Kaljo och Rasmus se på lite film, mysigt nu när vädret inte är så toppen, man får ju passa på;)

Puss♥

Låt folk döma dig!

Hej, Emil visade en lite sådär korkad sida på internet, där du låter dig dömas av andra människor, de får gissa ålder, vart du kommer ifrån osv. Det var lite småkul. haha en del trodde till exempel att jag var en latinotjej! haha. Testa att ladda upp en bild och se hur just du blir dömd^^  www.facestat.com.


(Gårdagens outfit)

Festen igår var görmysig! vi var inte många men det var lite mer familjefirande, vilket inte sker så ofta. Hoppas det blir någon mer gång snart. Tycker att man borde lägga ner mer tid på familjen egentligen, men det är ju svårt för alla måste ju fortfarande leva sina liv och göra de saker de vill. Det kommer upp lite bilder från festen om någon dag för Petra tog korten igår för min kamera hdae inga batterier:(.. Men som sagt bilder kommer sedan.

PUSS♥

Glad midsommar!

Glad midsommar på er! nu blir det mat och party ikväll=)  Ska vara hos min syster med lite syskon och deras respektive, blir nog superskoj! kommer kanske ta lite bilder och  skriver kanske ett inlägg imorgon=) förhoppiningavis ickebakis;)

PUSS♥


Sverige står som förlorare!

Igår var det ju match mellan Ryssland och Sverige och  då blev det ju ryssarna som vann! Hela sverige verkade stå i sorg och i denna videon ser ni gråtande fans efter matchen.  http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/fotbollsem/article2720803.ab

Personligen struntar jag i fotbollen och har alltid gjort, därför kan jag ju tycka att det är lite överdrivet att bli sådär när nått land förlorar, men ja, det finns ju en hel del fotbollsfantaster som antagligen ogillar mig nu för att jag tycker som jag gör, men det får ni ta! ;) Visst, tråkigt att vi förlorade, men vafan, gråta?.. finns la större saker att lipa för!.. kom igen nu era lipsillar, ryck upp er! Världen har faktiskt inte gått under.

Puss♥

Foundation från Biotherm

Foundationen jag köpte var ett bra köp, men skulle ha valt en gulare nyans på den, eftersom jag är lite röd i hyn, men jag blev förvånad över hur dryg den var, behöve inte alls mycket för att täcka ansiktet vilket är jättebra! Om ni inte har köpt en foundations pensel än, gör det! blir inge bra annars=)

Puss♥

Superfina klänningar från Stylebars.com!

          

Satt just inne på efterfesten och hade mig, och då hittade jag en länk till http://www.stylebystars.com/  vad söta klänningar  och toppar de har, och billiga med. Åååh, jag vill ha!.. Allihopa!. Men hells vill jag nog ta och fråga någon som kan ta betala åt mig med kortbetalning, då blir det billigare!  Gå in på http://www.stylebystars.com  se själva! Den gula klänningen kostade till exempel 10:-, fanns bara storleken xs av den men ändå,, kan vara värt att köpa=)


 

Puss♥


Första dagen på jobbet!

Idag är det min allra första dag på mitt sommarjobb, och det är på cykelaffären här i stan^^ Fick jobbet genom min brors tjej och ska jobba en hel del  där i  sommar. Hoppas allt går bra!, är lite små nervös men det kanske släpper senare. Mitt arbete blir att stå och sälja cyklar och fiskesaker, det kan väll inte vara så svårt;)?

Snart är det midssommar och det betyder att dagarna börjar bli mörkare igen =(, så egentligen gillar jag inte midssommar.. Men jag ska fira hos syrran och det blir nog toppen^^

Puss♥

Färgrika eyeliners

Mitt senaste inköp inom makeup är en foundation från Biotherm "MATTE PUR", testade den nere på kicks och den verkar riktigt bra, ska lägga en hel bas med den sedan=) Den kostade 285:- och jag får se om den var prisvärd, kommer med en lite kortare recension senare!


Kicks här i Ulricehamn har nyligen fått in ett nytt märke som är väldigt likt Noubas produkter fast de är billigare än Nouba, bra va?! Jag har länge letat efter en snygg röd eyeliner man kan ha till kanske en sotig makeup eller varför inte bara ha den som den är och bara en dag köra på en röd eyeiner?.  Jag bara kände mig tvungen att testa detta nya märke och jag är helnöjd, i alla fall med deras eyeliners. Kicks har inte lagt upp så mycket produkter av märket än men det kommer kan jag tro=)


Jag köpte en röd med glitter i och en bronze färgad, riktigt fina färger! De kostade 125.- vadera, ja, det är mycket billigare än Nouba! Testade dem just och såhär ser de ut:
             

Puss♥

Elin rekommenderar:

Hej bloggläsare=) Här är mitt tips till er:

Du som vill ha struktur och en extrem bra hållbarhet i din frisyr, köp då Osis+ spray, jag kan garantera att det håller! Det är ett lätt spray som håller håret på plats:p.. Det fungerar alldeles utmärkt när du  tex ska använda volume master, på tuperingen, toppen! Och om du vill ha maximal hållbarhet så ska du köpa styrka 3, precis som jag har gjort.

Puss♥

Avslutningsklänningen

Hej! jag har inte haft en tanke på att visa  hela avslutningsklänningen men ah så här ser den ut=)
Klänningen: Veromoda 450:-
Skorna: Skopunkten 250:-
Smyckerna: Glitter ca 280:-

Nya favoritreklamen!

Den goaste reklamen som går på tv nu är nog nästan den för bredband där de har med låten de sjunger "im broad, im broad im broader than broadway" i. Visst, reklamen i sig kanske inte är jättebra, men låten passar så bra in i den och ah nu när jag hör den låten tänker jag på bredband, de har lyckats=)
 
Vad heter den låten? Måste ha den och jag kan inte finna den pga att jag inte vet vad den heter eller vilken artist som har gjort den?!:O..

Hjälp mig^^


Vad är det för samhälle vi lever i?!

Hej!
Vaknade för en stund sedan utav att kaljo väckte mig, han skulle till läkaren och göra lite tester. Igår var det avslutning och vi hade skoj hela kvällen och det var mycket folk=) Trodde inte att vi skulle ha sådan tur med vädret som vi egentligen hade, men runt 23 snåret så kom regnet. Alla människor sprang till närmsta tak för skydd, precis som jag Carro, Robert,Kaljo och Victor haha.  Jag drog hem vid 12 inatt pga att det var så jääkla kallt!... brr!  Men den roligaste stunden på kvällen var nästan promenaden ner till stan, jag och Emelie pratade om drömgarderoben med skor och hur den skulle se ut! hhaha.

Något som störde/stör mig som fan är att polisen igår trodde att de hade fullmakt att ta in folk hit och dit och börja rota i folks väskor som inte ens var speciellt berusade och inte gick runt med dricka i handen ens, vad säger att de ska ha alkohon i sin väska då?. Det var något som gjorde Kaljo förbannad, så vi försökte leta upp en polis som gick att prata med, men när vi kom fram till en bil åkte de bara ifrån oss. Vad fan är det för idiotpoliser vi har här i Ulricehamn egentligen?!

I alla fall.. när vi kom fram till en annan polisbil så stod det ett flertal ungdomar där och efter en liten stund såg jag att en kille stod mot bilen som polisen skulle ta. Jag trodde väll kanske att han hade gjort något, antingen slagit någon eller druckit för mycket? jag vet inte, men sedan när en annan kille frågade varför han åkte in så tog bara polisfan honom också och slängde in i en annan bil?! Efter det så frågade självklart hans kompis varför polisen tog honom, han hade inte gjort något, ja då kom poliserna och började snacka med honom tyket som fasen och därefter slängde in han med i en annan bil.  De tog alltså in folk för att de ifrågasatte poliserna?!.. Vad är det för sammhälle vi lever i?!  Antagligen får man inte få uttrycka sig och säga vad man tycker?. Ah därefter vågade ju inte ens kaljo fråga polisen varför de tog drickan:S för att han och vi var rädda att polisen skulle ta honom då!.. ska det vara så?!.

Ah jag förstår mig inte på detta, bara för att ni har kläderna, en bricka och en jävla polisbil kan ni inte bara ta er friheten att plocka in folk sådär!  Ni får bara mindre respekt när ni missköter er så som ni gör! Ni ska finnas till hans om man vill fråga er något eller anmäla ett brott,  se till att finnas där då!

Besviken jävla medborgare i Ulricehamn..

Är du shoppingberoende?

Här har vi ett litet test jag hittade på internet! testa dig själv!
  • I min garderob har jag minst ett plagg som jag aldrig har använt. JA
  • Jag shoppar ofta kläder fast jag egentligen inte har råd. JA
  • Jag använder ofta mitt kreditkort när jag shoppar. NEJ
  • När någon frågar om jag har nya skor skäms jag lite och säger att de var ett kap och att jag hittade dem    på rean. NEJ
  •  Ibland ljuger jag om någon frågar om det jag har på mig är nytt. NEJ
  •  När jag har shoppat något känner jag enorm tillfredställelse. Lycklig, helt enkelt. JA
  •  Jag shoppar för att må bra, bli glad eller bli av med ångest.  JA
  •  Mina argument när jag shoppar är ofta "Jag dör om jag inte köper det här", "jag behöver verkligen det här" eller    "Jag är dum om jag går miste om ett sådant här tillfälle". JA
  •  När mina vänner ska gå ut och ta en drink säger jag att jag är pank, så att de bjuder mig, men i själva verket har jag pengar om det skulle knipa i garderoben. NEJ
  •  Det händer att jag lånar pengar från en familjemedlem eller vän. Jag betalar tillbaka, ibland. NEJ
  •  När jag shoppar loss rejält får jag dåligt samvete efteråt. JA


Jag hade alltså  6/11 JA, hehe jag är kanske i riskzonen, men ärsch, ligger ju bara i mitten typ=)

Desto fler frågor du har svarat JA på desto större risk är det att du ligger lite illa till och du borde kanske trappa ner på din shopping. Kopiera denna och svara själv på dessa frågor för att se om du är ett shoppingfreak=)


Puss♥


Sommarlooooov!

Nu har jag äntligen fått sommarlov!! så jääävla skönt! hejdå skola, hejdå stress och hej SOMMAR!
Skolavslutningen är på onsdag, vädret kommer bli fult, men vafan det skiter jag i!
Festa gärnet i sommar! wiiie!!!!

Nu är det shorts som gäller!

 

Nu i sommar finns det ingen snyggare än att ha på sig ett par läckra shorts och visa de bruna benen,(om man ha fått några vill säga;P).  Shorts i jeanstyg, bomull, ja bara det är shorts ni har på er. Ha till exempel ett par helsvarta shorts med en helfärgad top och ett par riktigt snygga klackar, gärna röda, älskar röda skor!. har inte hittat ett riktigt snyggt eget par men det kommer!. Ni får inte glömma skorna i sommar! Det är viktigt med fräscha sommriga skor. De andra tjejerna på stan ska undra vart du har köpt dina snygga klackar! Till vardags kan ni ha ett par snygga sandaler, det är en lite med ledig outfit.






Korta shorts från Gina 299:-


















Sol och jordgubbar!

image131


Fyfasen vad skönt väder det är ute, nu gick jag bara in en sekund för att kolla mailen. ååååh vad jag älskar detta, hoppas det håller i sig såhär till skolavslutningen=)

Våran nya lägenhet är hur skön som helt och inte för att tala om balkongen med eftermiddags sol. Att sitta där och äta jordgubbar är nog det allra mysigaste jag gjort här=) wei, synd bara att man inte hade en hansome babe att äta dem med=) hehe.

Nu snart ska jag påbörja min lila konditionsförbättring:p ska ut och börja springa med Marie, hoppas vi klarar det haha

Puss♥

Första körlektionen!

Nu har jag äntligen tagit min första körlektion! Från att inte ha kört en bil till att ha växlat och kört en bil runt om i stan så var en stor föränding. Visst, jag har kört lite på en kort grusvägssträcka hemma hos Andréa, men det var inte så mycket direkt.

Min körskolelärare är Susann, har hört lite ont om henne men hon var ju en toppenlärare! weeey=)

Nu längtar jag tills jag ska köra nästa gång, vilket blir den 19 juni^^


Puss♥

Färglada, sprudlande och fyllda med mönster!

I sommar är det mönstrat och blommit som gäller, desto mer mönster desto bättre. Jag själv tycker att något mönstrat plagg är fint i en outfit, men inte ha en hel outfit med massvis av mönster, det skulle jag aldrig ta på mig. Lagom är bäst=)

Här är några klänningar som verkligen är fyllda med mönster och färg, vad tycker ni om dem?


image128
Den brittiska programledaren Liz Fuller i en  mönstrad maxidress
Det är snyggt med mönster, men denna är lite för mycket kan jag tycka. däremot är det snyggt att hon är såpass lång, hon passar i klänningen väldigt bra!

image129
Skådespelerskan Emma Roberts på Chanels fest
Den här är rent utav gräslig! får mig att tänka på den gamla hippitiden. Filmer man har sett från den tiden, ursch. Färgerna är gräsliga och det är alldeles för mycket mönster. Jag skulle skämmas i denna! Hippie!

image130
Skådespelerskan Halle Berry i en blå satinklänning
Huuur mysig som helst, älskar färgerna och de stora blommorna. Det kan inte bli mer somrigt, den här kan man ha en vanlig dag på stan eller varför inte på grillfesten senare på kvällen, ååh så fiin=)

Puss♥

Läppglanstestet!

image123Läppglanstest


Märke:  Dior - Addict Ultra-gloss reflektion nr. 157

Pris: 240 kr

Glans: Mycket glans med små glitterkorn

Hållbarhet: Relativt bra

Doft: Neutral

Konsistens: Mjuk, lätt och kladdar inte

Betyg: 4/5

+ Väldigt lyxig förpackning

-Dålig applikationspensel                                      

image121

Märke: Biotherm- Gloss splash

Pris: 180kr

Glans: Glittrig på nära håll med

 en vattning glans

Hållbarhet: Dålig

Doft: Lite Vaniljdoft

Konsistens: Ganska vattnig

Betyg: 3/5



image122

Märke: Isadora- Mega wet

Pris: 99 kr

Glans: Väldigt glansig

Hållbarhet: Halvbra

Doft: Väldigt god, lite vaniljdoft

Konsistens: Tjock, läpparna känns tunga.

Betyg: 2/5

+ Intensiv färg



image124

Märke: Lancôme- Juicy tubes world

tour nr 108

Pris: 205kr

Glans: Fin glans utan glitter

Hållbarhet: Bra hållbarhet

Doft: För stark doft av rosor

Konsistens: Kladdig och tjock

Betyg: 3/5

+ Fin glans och hög hållbarhet




image125

Märke: Nouba - Sweet kiss nr.15

Pris: 150kr

Glans: Mycket glans med massa glitter

Hållbarhet: Sådär, glittret stannar kvar men

 inte glansen

Doft: Luktar gammalt läppstift.

Konsistens: Lätt men lite kladdig

Betyg: 2/5

+ Väldigt party glittrig

-Konstig lukt



image127

Märke: Max factor- Silky gloss

limited nr.406

Pris: 90kr

Glans: För mycket glitter och för lite glans

Hållbarhet: Jättedålig, bara glittret som

stannar kvar

 Doft: Björnbär

Konsistens: Kladdig och kletig

Betyg: 3/5

+ Intensiv och trendig färg

-Ojämn färg



image126Märke: Rimmel- Sweet jelly lipgloss nr.40

Pris: 60kr

Glans: Halvbra, fungerar till vardags.

Hållbarhet: Glansen håller i

Doft: Doftar apelsin, jättegott!

Konsistens: Mjuk

Betyg: 4/5

+ Billig, vardags gloss

-Ser ut att vara en mer intensiv färg än

vad det egentligen är.




Elin Andersson och Louise Olander


I solen i Lördags

Tjena!

Igår var jag och kaljo ute hos hans morfar för att sola och bara ta det lugnt. Det blev en hel del solande men när Niko visade sitt nya åk blev man ganska imponerad. Dan (deras morfar) hade tydligen köpt en Dirtbike :o. Billig var den inte heller men ack så snygg. Nästan så jag vill ha en sådan, synd att jag inte vet hur man växlar bara;) hahah!

image120

Det var inte bara Niko som körde runt som en galning, det var även Kaljo som gjorde^^ Han såg ut som ett litet barn på julafton hehe. Jag däremot, körde den inte, men jag körde Dans maffiga fyrhjuling, astuff sak! En sådan skulle jag med vilja ha att åka runt på, fasr jag skulle nog vilja ha en som man får köra med här i stan, svincoolt ju;)

Idag har jag inte jättemycket planer direkt, men jag vill garanterat ut och jobba på brännan lite^^ Så sköööönt med sol nu så det är inte sant!

Puss♥   

Äntligen flyttat!

Hej och hallå säger jag från den nya lägenheten!

Vi flyttade igår och jag stormtrivs redan. Det tog många timmar men som tur var har vi snälla och fina små vänner som var så snälla att hjälpa till. Tack Kalle Marre, Narre och Susanna, Kaljos mamma^^. Det som var mindre bra med denna lägenheten var att någon som har bott här före oss har haft katt, och självklart kände kaljo av det.. Men vi ska städa rent och då får vi hoppas att det blir bättre^^

Snart dags att gå och sova tror jag. Det ser väll skapligt ut här nu så inatt kommer man sova ännu godare än igår^^.

Mina brorsor Pelle och Linus med hans tjej var just här och hälsade på, det var trevligt, och de hade nog skoj med deras alkohol i blodet, hehe. Igår var jag och Kaljo hos min andra bror Kalle och hans tjej Marie. De ska med flytta snart fast inte hit utan till hökerum. Ett skitsnyggt hus verkar det vara och balkongen/uteplatsen var svinstor^^

Dags att nana kudde nu!..

Puss♥

RSS 2.0