Jag kan inte ha blått!

Det är bara att inse.. sorgligt men sant.. Jag kan verkligen inte ha blått! Det stämmer inte och det är väldigt tråkigt!.. Jag har en så snygg nyans i blått hemma jag gärna vill använda. Idag testade jag en blå/rosa sotning, dock syns knappt det rosa på bilden. Jag får leta upp någon annan som däremot passar i det=) Någon frivillig?? Jag kanske kan ha blått ifall jag blandar i ännu mer rosa så det går mer mot lila, för det passar jag i=) 

IRL är jag väl ganska nöjd med den=)
Skelar gör jag med... fyfan!


Gjorde nått försök på en make innan men som jag bara hann halvvägs med eftersom jag inte har någon bra vit, Jag hade en créme vilket inte alls var bra eftersom den svarta kladdade av sig på det vita. Jag ska däremot testa det igen när jag har skaffat mig en bra vit=)Jag skulle ha behövt göra massa skolarbeten idag men har väl förträngt det och nu ska jag bada så det får bli senare=)


Puss♥
Kommentarer
Postat av: Mli

Jag tycker du kan ha blått!

2009-03-15 @ 18:01:49
URL: http://missmli.blogg.se/
Postat av: Alexandra - vadfanskajagheta

sv : okejva kul:Dja har lagt till dig nu:)du sminkar jättefint tjejen:)

2009-03-15 @ 19:14:14
URL: http://vadfanskajagheta.webblogg.se/
Postat av: Therése

Det var åtminstone en grymt fin sminkning! Tonat det jättefint, ja, skitsnyggt.Ne tandpetare är ingen direkt höjdare, men det fungerar någorlunda om man har tålamod, dock så blir det ju inte lika bra som med dottingtool och andra verktyg. Men fortsätt försök. Kanske går det att skapa ett eget dottingtool av en tandpetare...För det är ju som en tandpetare fast med en rund kula längst ner. Duttar du tandpetaren i lack och låter det torka så blir det kanske som en kula, kan ju fungera, inte testat själv dock.

2009-03-16 @ 19:47:25
URL: http://naildesign.blogg.se/
Postat av: Therése

Ohja! Köp fler lack! Alltid lika kul när man kommer hem med massa nya lack och få testa dem på naglarna. Bara du visar upp dem sen så man får se ;)Jadu, jag pluggar faktiskt till ekonom i grannstaden. Vettefan vad jag gör där egentligen, men en examen är ju alltid trevligt. Själv då? Något med media eller?

2009-03-16 @ 20:52:21
URL: http://naildesign.blogg.se/
Postat av: Alexandra - VADFANSKAJAGHETA@

SV. tack så mycket:) nä faktiskt inte beställde dom ifrån gbg.. för alla va slut i uppsala i min storlek, därifrån har jag fått presentkort gratis via sidan, kunde dock inte använda det när jag ringde och beställde:P

2009-03-16 @ 20:58:42
URL: http://vadfanskajagheta.webblogg.se/
Postat av: Mirry

Anmäl din snygga blogg till Veckans Blogg!Spana in på www.arntyochmirry.se

2009-03-16 @ 22:50:22
URL: http://www.arntyochmirry.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0